Új hozzászólás Aktív témák

  • Rusher4587

    tag

    válasz trball #35720 üzenetére

    Szia!
    Szürke import megszűnt, viszont nyugaton, főleg németeknél most nagy kedvezmények vannak!
    Figyeld nagyon pl. a Vienna Camera bolt akcióit, én tavaly vagy tavaly előtt (f*sz tudja, eskü, évek estek ki a covid-os tétlenség miatt) a bolt saját nyári akcióját és a Fuji cashback-et összekombinálva 20%-os kedvezménnyel vettem vázat + obit a magyarországinál eleve alacsonyabb bolti árhoz képest, és ez hivatalos viszonteladó, két év garanciával!!!
    Hétfőn rendeltem/utaltam, csütörtökön nálam volt a cucc, becsületesen becsomagolták.
    Nem 100%, hogy idén is ilyen szépen egybeesnek az akcióik, anno július vagy augusztus volt, íratkozz fel több német vagy osztrák (esetleg lengyel) bolt hírlevelére is, velük a legegyszerűbb magyarként üzletelni, szállítás/esetleges garanciális javítás miatti visszaküldés is velük olcsó relatíve!
    Viszont a Fuji cashback-hez kell kinti bankszámlaszám (én is kinti haverommal oldottam meg), mert magyarra nem utalnak, mivel az összes gazdagabb eu-s országban van Fuji cashback akció, csak nálunk, meg még 2-3 kelet-európai tagországban nincs!
    30-60 napos határidővel kapod vissza a pénzt (tételtől függően 150-200 euro), csak egy mobilos fotót kellett küldenem az osztrák bolt számlájáról, ill. SN-t mellékelni, és pár hét múlva minden gond nálkül fizettek!
    És nem akarok a zsebedben turkálni, de ha nem vagy nagyon kis pénzű, és egy kicsit magasabb árat megér neked a hazai, postázás nélkül intézhető, 3 éves garancia (és a technika ördöge bizony nem alszik), ami viszont tényleg a legjobb az EU-ban, mert máshol csak külön pénzért lehet ilyen hosszú garanciát venni (sőt, a legtöbb boltban nincs is rá lehetőség, most a Fuji cuccokról beszélek, mert anno jól körbenéztem), akkor vásárolj idehaza, a bolti árakból könnyen kaphatsz 10% kedvezményt!

    [ Szerkesztve ]

    Si vis pacem, para bellum!

Új hozzászólás Aktív témák