Új hozzászólás Aktív témák

  • k850

    addikt

    válasz DemonDani #12705 üzenetére

    A kamera alkalmazás írja a kép alá az EXIF infót, a képkészítés módjáról. Ha nem gyári HTC kamera szoftvert használ, akkor elképzelhető, hogy minimális infót ír a kép alá.
    Csak megjegyezném, hogy egy-két éve pont itt a ebben a fórumba volt egy kisebb vita, hogy az EXIF infót nem lehet átírni semmilyen módon. Akkor megmutattam, hogy van olyan program, amivel lehet hamisítani az EXIF infót.
    Ennek az információnak pont az a lényege, hogy a képszerkesztési eljárás során segítse a profi fotósokat. Én úgy vettem észre, hogy ha módosítunk a képminőségén, akkor ez az eljárás is felkerül az EXIF infóba, de találkoztam már olyan képszerkesztővel is, ami minimalizálja ill. teljesen törli is.
    Nem találkoztam még olyan gyári kamerával, ami nem ír EXIF infót, akkor valami buherált kamera apk lehet.

    "összes androidos alkalmazás más fajta EXIF-et ad meg. sőt van ahol lehet állítani milyen részletes legyen!" :F

    Hát, én még ilyen kamera alkalmazással nem találkoztam androidon, EXIF szerkesztőm az van PC-én, el tudom képzelni, hogy van android apk formában is, de hogy maga a kamera szoft. ajánlja fel, hogy mit írjon a kép alá? :F
    A részletesség az az EXIF olvasón múlik, nem minden olvasó jeleníti meg az összes paramétert. Egyébként ez egy azonosító védjegy funkciót is szolgál, nagyon örül is ennek a titkosszolgálat, egyből tudják, hogy nem fotómontázzsal állnak szemben, minden fontos adat rajta van, idő, helyszín, újabban koordináták is.

    -Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Új hozzászólás Aktív témák