-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz runner 125 #11298 üzenetére
Add el az i4-et, és vegyél egy N8-at belőle! Különben tényleg megéri az új generációt megvárni, az i4 önmagában sem rossz, nem lesz az öngyilkos attól az ember, hogy csak azzal kell rohangálnia.
-
DemonDani
addikt
hát igen, azért az egyik legjobb kamera van benne néhány idegesítő dologtól eltekintve, célszerűbb lenne megtanulni használni tudni kell mit nem szeret és tenni ellene amennyire csak lehet.
sokan csak kattingatnak aztán feldobják amit éppen futva lőttek, mint pl a szekrénysor runner esetében, pedig jobb szeretném pl ha komolyabb próbálkozásokat kéne nézegetni
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
runner 125
nagyúr
-
DemonDani
addikt
HitnRun fotók következnek, csak a tartalom a lényeg, a gyomorforgató minőségért nem vállalok felelősséget
Gondoltam megosztom hogy változott meg a hörcsögöm színe, elég ritka elváltozásról van szó, az első képen amilyen gyárilag kéne hogy legyen, az utolsón pedig a tegnapi állapota van
ha már viszonylag értelmetlen a poszt:
vakutesztitt 7,5 méter a kép szoba vége
gyári
phc eredeti
phc auto korrigálásitt pedig 11 méter volt
persze leginkább fun, nagyon retkes már, és fókuszálni sem tud vaksötétben rendesen, de elég meggyőző maga a fényereje szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz dokee78 #11305 üzenetére
ezt a furcsa fekete foltos effektet nem tudom mire vélni, több Sony kameránál is megfigyeltem már. olyan mintha utólag lenne belevágva a képbe az üveg...
amúgy ha szemből fotóztad volna szerintem egyből szebb lenne, nem kéne a fókusznak annyi munkát adni, mert így meszebb volt amire fókuszált, mint ahol az üveg kezdődik azért is égett ki annyira, na meg mert pont azt az egész felületet látta. érdemes lenne próbálkozni, lőni 3-4-et (digitális ) hogy ráérezz honnan szereti a kamera
-
BéHGT
senior tag
-
DemonDani
addikt
-
sdd2
veterán
Nálunk is havazik rendesen [link]
Xperia Mini ko9 v2 romjával.
(#11311) BéHGT
Előző jobban tetszik. Igen az Nem ott lakik a kutya úgyhogy be lett vele takarva. Érthető hogy nálunk bent jobb
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
BéHGT
senior tag
sdd2: Hmm, kinderes kutyaház? Zsír!
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
-
B1T3
addikt
Nincs tabletem (egyelőre nincs is rá szükségem, kell még 1-2 év, mire beérik számomra is, hogy úgy érezzem, megéri beruháznom rá), de a MediaMarktban kipróbáltam a fényképezést vele. Vicces ugyanakkor érdekes, mert eleve egész nagy méretben látod, amit le akarsz fotózni.
-
BéHGT
senior tag
Akinek van Face...
-
-
rizso
addikt
Szekszárdot is elérte a (30 perces) hóvihar.
SGSII
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
BéHGT
senior tag
válasz runner 125 #11326 üzenetére
Nem én, én is csak megosztásból láttam. És igen, Bp - Debrecen vonal. De tuti mobillal készült, csak nem tudom milyennel.
De az is lehet, hogy Szibéria... Még kép. +1[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz Motion_Blur #11329 üzenetére
Jók lettek.
-
DemonDani
addikt
válasz Motion_Blur #11329 üzenetére
gyári kamera?
mert ezek a színek túl szépek egy SGShez képest
-
Motion_Blur
félisten
válasz DemonDani #11333 üzenetére
Gyári alatt mit értesz? Rom, kernel az aláírásomban
A képeken nem szerkesztettem, auto módban fényképeztem, +1 és +2 expozíció. Ez hóban ugyebár muszáj
Ricardo, sdd2:
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
DemonDani
addikt
amúgy ha már nevezgetünk, érdemes lenne az alkalmazás nevét is beleírni, meg be lehetne vezetni valami féle pontozást is esetleg, ha már nagy versenyünk nincs, legalább egy kis házi lenne
(#11335) Dusee
+1 exp szerintem világosabb eredményhez vezet, vagyis a hó esetében kevesebb részlethez szerintem, de lehet rosszul gondolom[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Teljesen rossz elgondolás. Hónál pont h alá kell exponálni a fényképet, hisz a túlnyomó fehér, csillogó téma sokkal hamarabb megtéveszti az érzéklőt, így könnyen kiéghet minden részlet.
Ezért szokás _alá_ exponálni egy havas témának. (Vagy dSLR gépeknél különböző szűrőket használni.)
mod.
De, a változtatást nyilván mindig a lefotózott téma utána kell eszközölni, - feltéve, ha szükség van alul exponált fotóra.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Dusee
őstag
válasz runner 125 #11341 üzenetére
igen, én is ezen a vonalon indultam el tegnap mikor csináltam a képet
azért is csináltam -1-es expozícióval, csak összezavart az egyik kollega -
DemonDani
addikt
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
sdd2
veterán
-
korpicschess
veterán
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
hodostamas
addikt
Defy
-
DemonDani
addikt
válasz korpicschess #11346 üzenetére
vhogy megfog a képi világa, nem túl szép és nem is szándékos a kékség de a színekkel nagyon harmonizál, mintha valami lágy effekt lenne, nekem nagyon tetszik, persze mosott meg minden de
-
Ricardooo
tag
hali gali
bocsi,hogy ide írok de mint a sok profi itt rejtőzik megkérdezném,hogy az omnia hd-ra van valami kamera javítás ami a videón javított fps-terén mint az n8-nál ?
képeket tudom,hogy szépet csinál,videó nem tudom milyen....Minden út Reumába vezet, Piroska és a Barkas.
-
BéHGT
senior tag
Cica és az ő bútora!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Light of Motiram - Kína válasza a Horizon franchise-ra
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Dragon Age: Veilguard teszt
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest