-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz Chosen #10651 üzenetére
Sajnos egyet kell értsek veled. Amekkorát "szólt" korábban 1-2 Cybershot, most akkorát buknak kamera téren az új SE mobilok...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
kiskaktusz
addikt
ahhoz képest, hogy ezt a telefont megkapod 23 rongyért, és még sok más szolgáltatását, sztem k*rva jók! igaz, én még 73ért vettem, de nem fotógépnek használom... viszont ráver némely 8 megapixeles htc "csodára"
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Chosen
addikt
válasz kiskaktusz #10654 üzenetére
A hsz-ed alatt lévő Star II-őt 0 Ft-ért hoztam el, ráadásul fixfókuszos, ennek ellenére az utolsó két képedet színhűségben lazán odaveri, de még élességben is, és akkor még egy 0 Ft-os telóhoz hasonlítottam, nem a saját árában.
[ Szerkesztve ]
-
vinikorn
aktív tag
Samsung C3750-vel készült képeket fel tudnátok tölteni?
-
sdd2
veterán
Hát HTC-hez és az újabb Xperia-khoz képest még mindig jó képet csinál. Kérlek tegyél fel egy olyan telóval lőtt képet ami tök éles,színhűség is nagyon jó, és nem mosott.Ha sikerült kérlek jelentkezz. Addig pedig nem kell szutykozni. Bármilyen telód van fogadok hogy a 20K kompaktom kenderbe veri.
porse:
Nem kéne személyeskedni. Nem azért jók mert nekem olyan van. Amúgy nem olyan telóm van mert nekem x10 mini neki meg x10 mini pro. Előbb tanulj meg olvasni és utána írj ilyeneket.
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
-
porse
őstag
Hát olvasd el amit írtál, te személyeskedsz...
És bizony de azért mondtad, hogy jók mert majdnem ugyan olyan telefonotok van, közben pocsék képek.
És ez a topik nem az ár/érték/legjobb kamera/stb. arányokat nézi szerintem... Hanem hogy melyik milyen képet csinál.... szerintem.
-
runner 125
nagyúr
Megnéztem én is a fentebbi fotókat, valóban erős a készülék zajmosása, ami által kissé elvész az élesség, s ahogy látom érzékeny a csúcsfényekre is - hajlamos kiégni helyenként.
Viszont abban nem értek egyet, h teljesen el kell vonatkoztatni a készülék árától.
Ez olyan, h képminőségben - még, ha mindkettő dSLR - akkor sem lehet összemérni egy 120.000ft-os beugró vázat egy milliós profi vázzal."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
porse
őstag
válasz runner 125 #10662 üzenetére
Persze, nem mondtam, hogy nem számít, hogy 150e forintos készülék vagy egy 30-40 e forintos.
Csak, hogy a topik nem erről szól szerintem, hogy márpedig ez a kép jó mert ezt egy ilyen olcsó telefonnal csináltam....... szerintem.
-
Lirion
addikt
-
BalanceR
addikt
Na akkor itt az ideje egy kis közvéleménykutatásnak:
(úgyis telócserét tervezek..)
Melyik jelenleg a legjobb fotóminőséggel rendelkező androidos teló?
(Minden egyéb paraméter mellékes, bár legjobb lenne 40K alatt használtan)[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Chosen
addikt
válasz BalanceR #10665 üzenetére
"Melyik jelenleg a legjobb fotóminőséggel rendelkező androidos teló?"
"bár legjobb lenne 40K alatt használtan"
Ez a kettő kapásból üti egymást.
40k körül talán Galaxy Ace a befutó, de kicsit többért 50.60k körül már elég széles a mezőny, SGS-t, Optimusokat, vagy mást is kifoghatsz, kérdés az belefér-e még?
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz Lirion #10664 üzenetére
Hát azért azt kötve hiszem. Nézd meg hogy a kettő érzékelője mekkora. Igaz a nagyság nem érdekes de mondjuk a vaku erejét, beállítási lehetőségeket és a szoftvert. Igen persze most írnád vissza hogy az N8 fotóra van kihegyezve. Szart se ér.
#10660 TheChos3nOne:
Ezek tényleg szépek. De azért valljuk be, hogy ezek nagyon is jó körülmények közt készültek.
#10661 porse:
Te kezdted ez az első. A második hogy ott a majdnem szó. Attól még lehet az x10 mini pro-nak szar képe, hogy mondjuk az x10 mini jókat csinál bár ez nem igaz.Néha jobb a Cedar-om képe. Amúgy nem tökmindegy hogy én most egy 40K-es telót hasonlítok egy 150K-hez. Ott nem azért fizetsz többet mert vékonyabb hanem mert jobb a hardver, kijelző,stb...
De én nem vitatkozok veled.Te már csak értesz 188 eltöltött nap után az egész fotó minőséghez és a telefonokhoz.Én régebb óta foglalkozom velük mint hogy regisztráltam volna ide. (Sajnos csak később bukkantam rá az oldalra).
De ha esetleg most tévedek akkor javíts ki. Ha pedig nem akkor kérlek ne írj több kommentet. Lefogadom ha az előtted hozzászóló TheChos3nOne nem írja azt amit akkor te nem is írsz ide. Nem más szavát kell prédikálni hanem a sajátod mellet kiállni.#10662 runner 125:
Köszönöm hogy legalább te érted. Nem tökmindegy melyik kategóriát nézzük. Ebben a kategóriában amit most képvisel az x10 mini/pro abban szerintem most ezek a legjobbak fotó terén.De javíts ha tévedek.
Köszönöm mindenki a hozzászólását most már megértettem hála azoknak akik tudnak is valamit. De én a kategóriát és az árat is szoktam nézni mikor nézem, hogy teljesít. De ezek szerint nem kell.
-
Chosen
addikt
A mini pro-val készült két utolsó kép is teljes napsütésben készült, mégis olyan lett amilyen...
Egyébként én az árához képest írtam hogy gyenge és ezt továbbra is fenntartom.
dokee78: 40-ért mi van ami androidos és jobb? Blade, Defy meg hasonlók vannak amik elég gyengék.
[ Szerkesztve ]
-
porse
őstag
ja hogy te a regisztraciom idejeből leszüröd mennyire ertek mihez... az ugy szep.
a tényen mit sem valtoztat hogy szted "baromi jok" a f*s képek... azert mert...
de igen ha elöttem nem szólnak hozzá akkor csak magamba röhögök egyet a reakciodra, ezert volt offba.... szerintem.
-
rizso
addikt
Az utolsó jó néhány hozzászóláshoz:
Nem fikázta senki az X10 minit/prot, és nem is az ár/érték arányáról volt szó. Hanem miről? Arról a pár belinkelt képről. És azok valljuk be, nem voltak a helyzet magaslatán. Nyilván tud szebbeket is lőni, én is láttam már jobban sikerülteket.
Én továbbra is tartom a véleményem, hogy az SE újabban lejjebb adta kamera fronton. Korábban azért volt 1-2 komoly Cybershot (C905 a hibái ellenére is egy remek fotós mobil volt), de ma nem tudnék fotós SE-t mondani, ami felveszi a versenyt a konkurenciával...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Danny750 #10674 üzenetére
Hát azért van 1-2 Samsung is, amikkel korrekt (és itt elég finoman fogalmaztam) fotókat lehet készíteni. Kicsit elfogult leszek, de szerintem a HTC is belehúzott, a Sensation elég használható képeket lő. Nem mondom, hogy nincsenek hibái, de talán jobb, mint a csúcs SE telók...
Amúgy én örülnék, ha a SE kijönne egy komolyabb androidos-kamerás mobillal. De a Motorola is előállhatna egy továbbfejlesztett, androidos ZN5-tel
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Danny750 #10676 üzenetére
Nyilván lehet vele korrekt képet lőni, de engem akkor sem győz meg, valahogy nem az igazi ez az "Exmor R".
-
BalanceR
addikt
Hát ebből sem lesz kamerabajnok... (bár nem is arra találták ki...)
Huawei S7 Slim:
Calculator
Vitamin
Camera 360[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz Lirion #10681 üzenetére
Rendben.Esetleg ha az úgy jó akkor pénteken vagy hétvégén felteszek pár kinti képet. Remélem nem lesz olyan ratyi idő és nálad is jobbak lesznek a feltételek. Ha jobb képet lő az N8 akkor lehet a kompaktot elcsomizom bár nem sokat használom.
BalanceR
Nagyon mosott ahogy látom
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Egyik sem jó tudom,de a 3 közül mégis?
Lámpafénynél. -
dokee78
félisten
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz runner 125 #10685 üzenetére
Nem, a közelőontja olyan 30 centi...
(#10690) dokee78: Most frankón WC papír gurigából csináltál állványt?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Light of Motiram - Kína válasza a Horizon franchise-ra
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Dragon Age: Veilguard teszt
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest