- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Fedora Linux
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ubiquiti hálózati eszközök
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mikrotik routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Linux kezdőknek
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Béta iOS-t használók topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Hunner #29459 üzenetére
Megnézték a számokat, hogy hány próbálkozásból hányan teljesítették a múlt hetit, és ennek megfelelően lettek felkészítve a botok a hetire
3,4-ben nem igazán láttam ilyet, de az 5-ben mintha a botok tudása valamilyen mágikus módon az autó képességeit is tudná befolyásolni, azaz például nemcsak hibázás nélkül tudnak végig az ideális íven autózni, hanem az autóik is tudnak a kategóriához képest irreálisan gyorsulni vagy éppen kanyarodni. -
parandroid
félisten
válasz
Hunner #29453 üzenetére
Nem tudom, akkora különbség nem lehet, egyenesekben, és kanyarokban is jóval lassabb volt az ai, mint tőlünk bárki. Simán belefért egy-egy hiba is, onnét még mindig fel lehetett jönni. Ilyen eddig még a heti bajnokságokban sem volt. Első két versenyen hoztuk az első 5 helyet, a hatodik kolléga egy B601-es porschével jött, elindulni nem tudott, nemhogy haladni, szóval az nem tényező.
Amúgy én olyan A800-ig bízom magamban, S1-en már kell egy jó autó is, ott már nem vezetek el bármit, S2-n meg már szédülök az aszfalton.
p
-
.LnB
titán
válasz
Hunner #28862 üzenetére
Persze, én nem is kérdőjelezem meg a minőségüket. Azért is írtam, hogy én nem ehhez vagyok szokva. De majd hozzászokok. Meglepő volt az első próbánál, hogy az első három kanyarban elszálltam féktávon mint a győzelmi zászló.
Aztán utána próbálgattam, hogy lehet ezt a féket még húzni bőven, konkrétan tövig.
De annyira jó hallani, normálisan váltó autókat. Ebben nincs hiba, automata váltóval is olyan szépen jönnek a "gangok". -
.LnB
titán
válasz
Hunner #28706 üzenetére
Tegnap volt időm, és végigmentem ezeken a tunereken. Ez a lista volt a legkényelmesebb, őket egyszerű volt a példa autókon keresztül megtalálni. Kisgépkezelő névsorával gondba lennék, hogy hogyan találjam meg őket.
Olyanokat azért nem követtem be a listán, akiknek kevés tuningjuk van. Volt akinek 10db volt. Nem is értem, hogy miért lettek felírva.
Csak kicsit próbálgattam ki 1-2 tuningot, szóval nem tudok komolyabban nyilatkozni. De két különböző tuning esetében is nagyon meglepett a "puha" féktáv. Konkrétan tövig lehetett húzni a féket (ABS OFF) és nem blokkoltak a kerekek. Ez nekem fura, én a "harapósabb" rövidebb féktávokhoz vagyok szokva. De ez tényleg csak kettő autó volt.
Kérdés: A Pursuit tuningok azok konkrétan mik? Sok olyat láttam.
-
.LnB
titán
válasz
Hunner #28699 üzenetére
Ezen nem értem, hogy miért lepődsz meg, hogy a sz*rok a sok csillagosak. Ez nem is a minőségüket jelzi, hanem a letöltéseket, és a random like-okat. Ez tuningra, és festésre is igaz.
Ezek a csillagok leginkább annak köszönhetőek, hogy jó pillanatban lettek felöltve.Egyébként megbízható tunnereknek én is örülnék, megoszthatod amid van.
Én ugyan ezt csináltam hétvégén, csak a minőségi festéseket kutattam. -
Qkackca
őstag
válasz
Hunner #28699 üzenetére
Megyek a fejem után többnyire, azért van pár emberke akinek a beállításai korábban bejöttek.
Azokat próbálom megtalálni, ha olyanba futok amit nem sikerül megoldani.
Mondjuk én nem is az utolsó tizedekért küzdök..LnB: ha már limitek, tudja valaki változott-e a garázs, tuning, festés limit a 4-hez képest?
Mert az esetedből úgy tűnik a festés limit nem változott. Akkor gondolom a többi se... -
csuvicsuva
addikt
válasz
Hunner #27974 üzenetére
Hogy a topikgazdának kevesebb dolga legyen, engedd meg, hogy erre inkább ne reagáljak, se röviden, se hosszan, se itt, se máshol.
Na jó, mégis: olvasd el még egy párszor, hátha sikerül kihámozni a lényeget. Segítek: gyerek. Ha már a 4 fal szóba került, akkor én pont letojom, ki, mit hova dug, amíg ott teszi. Majd ha a gyerek felnő, akkor eldönti mit akar. Ha szerinted ez az egész nem abnormális, azzal nem tudok mit kezdeni.
Tudod a meccsen huhogókat megint csak letojom, kivéve, ha az egy nemzetközi válogatott meccsen történik, ahol többszörös visszaesők vagyunk. Meg is lett az eredménye.
Ha a személyes érintettség szülte a hozzászólásodat, az megint csak nem érdekel:
"De Csak Akkor Ítélj,
Hogy Én Ki Vagyok,
Ha Egyszer Tudni Fogod,
Hogy Te Kicsoda Voltál." -
.LnB
titán
válasz
Hunner #26170 üzenetére
Letesztelve a pályád, nekem tetszik. Egy kör 20pont. Ergo 80-at szereztem mindig, traffic nélkül. Te 85-öt írtál, szóval az egy Willys mínusz, azzal együtt tudok élni.
Ezt fogom nyomni.
Pörgettem most 30 körül, nem rossz, de semmi extra. Holnap csinálom a Fesztivál feladatokat, majd utána farmolok még. Pénz az jött sok. -
.LnB
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest