Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz JJános #37741 üzenetére

    Ezt olvsd el úgy is hogy nem Vettel drukker vagy hanem Webber drukker (ugye nem elképzelhetetlen hogy vannak) :)
    Gondolj bele, hogy Vettel van a 2. számú versenyzői szerepre kárhoztatva...és sztem kapásból rá jössz, hogy miért nehéz elfogadni.
    Az ember nem szívesen nézi, ha egy jó/kiváló qualitásokkal rendelkező versenyző eleve max 2. helyen szerepelhet (a csapat tervei alapján) az év végén. Még én sem szeretem az ilyet, pedig nem kedvencem Webber, illetve nem ő a kedvencem.
    Értem és elfogadom a csapatok álláspontját ez ügyben, de soha nem fogok szimpatizálni egy ilyen döntéssel, mert szvsz az egyéni pontversenyben mindenkit le kell győzni. Vettel esetében ez kb 6 versenyző, a három élcsapatból ...és hát mínusz a 2. számú csapattárs.
    Láttam egy hasonló esetet a motorsportban, ahol minden szél az egyik versenyzőnek fújt, és mégis a másik versenyző lett a világbajnok. Komolyan bosszantott, és nagyon nagy elégtételt éreztem amikor még is a kevésbé támogatott versenyző nyerte a VB-t.
    Azóta jobban értem a saját érzéseimet is ezzel kapcsolatban, nem szimpatizálok az ilyen döntéssel, bár amikor már nem az első hely a tét, akkor könnyebben elviselem, illetve ha a csapattársnak nincs esélye az 1 helyre, és semmilyen más szempontból sem lényeges (szerződés-évvorduló-a győzelem ajánlása..stb) a helyezés, akkor még logikusnak is tartom.

    Szal ha megbántva érzed magad a Vettel 'drukkerségedben', akkor próbáld átérezni milyen lehet annak drukkolni akinek már eleve le van osztva a vesztő lap.. :)

Aktív témák