Aktív témák

  • IreN!CuS

    őstag

    válasz JJános #29125 üzenetére

    Tudod,egy előzés két emberem múlik lásd : Schumi vs Hamilton oda vissza nem húztak egymásra nem is volt baleset.(ÉS nem nem azt mondom,hogy Hamilton előtt félre kell állni)Mindenkinek szíve joga eldönteni,hogy ítéli meg csak ha lát/hal egy ellenvéleményt nem kell egyből jönni ilyennel hogy "mit szívott" vagy "mekkora LOL" stb stb.Mindenki tudd úgy védekezni,hogy ráhúzza a kormányt,de ugye akkor kevés előzés lenne és sok kieső.

    "hogy azzal, hogy belemegy helyzetekbe, azzal másokat is veszélyeztet, talán megkomolyodik."

    Mindegyik előzés veszélyes,mindegy előzésnél van kockázat ez elkerülhetetlen,hogy lehet úgy előzni,hogy közben nem kockáztatod a másik versenyét ?Ja tudom Boxban taktikával hajrá.(ha jól emlékszem volt ezért is sírás,hogy a boxban taktikával tudnak csak előzni)

    Alonso tavaly utolsó futam egyszer próbálta meg istenesen utána utazott,most monacoban se Alonzo se Button nem tepert,nem is ment bele kétes helyzetbe,így nem is előztek.(jó okés más pályán ahol könnyebb előzni biztos másabb lett volna,de most monacoban voltunk ezt kell nézni).

    [ Szerkesztve ]

    Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Aktív témák