Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Nowhereman #19331 üzenetére

    ..látod ha szidtam Hamilton-t, az pont ilyenek miatt volt, de nem az olyanok miatt mint odaverte Monza-ban az utolsó körben mert meg akarta támadni a 2. helyet..vagy ilyesmi.
    Nem, én ha kifogásoltam az pont az olyan miatt lett amit most te is írsz...egy versenyzőnek tudnia kell dönteni, például:
    - kijönni akkor is ha a csapata másként dönt, ha érzi hogy nagyon szétment a hátsó gumi, és túl nagy a rizikó 3 futammal a vége előtt óriási eséllyel a VB címre....lehet hogy a csapat arra játszik hogy már azon a futamon megnyerje,...ehelyett kicsúszik a pit bejárat után a sóderágyba.
    - nem hazudni,..lehet hogy Dennis azt akarja, de a végső döntést akkor is a versenyző hozza meg, és qvára nem hozom hátrányba egy rivális versenyzőtársam (Trulli), csak azért mert a csapat bizonytalankodott, aztán meg mismásolt.
    - Lehet hogy mindenki betojt az utolsó futamon a 3 versenyes motortól, és szeretnék ha az 5. helyen befutna elegerészve hozná a VB címet....de ettől még nem kell felvenni egy számára teljesen idegen 'elfélem a futamom' stílust.
    ...a mostani Massa-ba belemenést nem veséztem, de ez kőkeményen a saját döntése és hibája volt, nem veséztem mert sztem orrba vágta éppen eléggé, és leesett neki is hogy az első kör-ben nem kell mindjárt elvérezni...és ha el is csesztem a futamot a rossz aero csomag választásával, attól még később bármi lehet, illetve legalább fussam végig a futamot hogy tapasztalatok és adatok legyenek...mert aztán ez is őt szolgálja.

    Szal Mark lehet hogy a mérnökei szerint versenyzett, de tudnia kell...rá kell éreznie mikor dönt ő...még ha talán nem is jól.
    Döntött pl. taktikai húzásokban Button példamutatóan jól az év folyamán, és meggyőződésem hogy döntött MS rosszul az év folyamán uezen a területen.
    Mindegy...a könnyű kérdéseket persze hogy mindenki meg tudja oldani, a csapat is....a nehéz kérdések eldöntése jár kockázattal, nincs értelme sajnálkozni utólag.
    ..és Monza-ban Mark-nak sztem erősebbnek kellett volna lennie.
    :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák