Aktív témák

  • hunnylander

    őstag

    válasz [CS]Blade2 #17205 üzenetére

    Aha. :DDD

    FP szerint Lewis 3,5:2,5-re gyozte le Massat, versenytempoban. Pedig o igencsak a Ferrari fele matekolt, nalam megjobban kikapott Massa. (Tegnap ujraneztem a futamot ITV-s valtozatban.) Massa mar majd 50 masodpercre le volt szakadva Lewistol, Kimi meg mar kozel volt a lekorozeshez, amikor Rosberg odacsapta.

    Szerencse nelkul, defektje nelkul is lenyomta Lewis Massat. Tovabba Lewis csak koccant, Massa meg jobban odacsapta volna, ha nem lett volna ott szerviz ut. Es Lewis sokkal tobb idot vesztett a hibajaval, mint Massa, meg a SC is 50 mp-et vett el Lewistol Massahoz kepest, de Massanak ennyi segitseg sem volt eleg.

    Kimirol meg nem mondanek semmit, mindenkinek vannak katasztrofalis versenyei. De az oda az ellenkormanyzasokrol egy kicsit eroltetett, ugyanolyan eroltettett, mint megdicserni Lewist, hogy milyen dinamikusan tud kigyorsitani egy Renault mogott is lerepult hidszarnnyal.

    Oliverdat meg ugyanaz zavarja mint engem. Itt te vagy a ribizli, nem Lewis. A toviges fantazialasaidra es hasonlo elszolasaidra meg nem vagyunk kivancsiak.

    [ Szerkesztve ]

    www.HunnyF1.com

Aktív témák