Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz Pyttawrx #42906 üzenetére

    Köszi, így már megbízom az SSD-ben hogy nem kell visszavinnem és remélhetőleg ki is fogja szolgálni az 5+++ évet vagy 300 TBW-t. :)
    Aztán van még idehaza tartalék sata kábel,eredeti csomagolásban, majd átdugom arra a hamarosan esedékes teljes gép karbantartás során.

    Az meg hogy csak a rendelés után jutott eszembe hogy az 500-as és az 1T-s között is van sebesség különbség (bizonyos esetekben) az már az én bénaságom, szal ezt is megjegyeztem a következő hasonló beszerzés előtt. Csak az a helyzet hogy nem használnám ki jelenleg az egybefüggő 1T-t.

    # Yanna
    Az én javaslatom, hogy ha szeretnél pontosabb képet látni, akkor a Sentinelnek a fő oldaláról is lőjj kérlek egy fotót, ahol ennek az SSD-nek a hátralévő élettartamát meg eddig felhasznált időt összegzi.
    Ha jól sejtem a topic rutinosabbjai abból indulnak ki hogy az adott SSD-re eddig csak 8 TB-t írtál az SSDOK szerint, így az a hirtelen ugrás a wear lvl countban akár a sentinel hibás értelmezése lehet.
    Mert ez az SSD 8 TB-nél jóval többre lett méretezve és az elméleti fizika szerint még bírnia kéne. Azonban én amondó vagyok hogy Murphy-t még a fizika se tudja átverni, így mivel ami elromolhat el is romlik, nem mind1 hogy hány évet és milyen körülmények között töltött a példányod, mivel ezt már régóta nem lehet újonnan kapni. Van akinél csak 2 évet megy, van akinél 200 TB-ot, van akinél 10 évet, a gyártó csak az első 5 évben garantálja a cserét, mert hogy a hibák 99.999999% annyi idő alatt tuti előjön...de sosem 100%.

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák