-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
9gag
voltvan ezzel tele. De akkor ez mégis spoiler majd a későbbiekben? Vagy nem?Átírtam az előző hsz-em, remélem más nem olvasta.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Bad Pritt #87953 üzenetére
Jó, de abból kevés megy haza. A hazai bevételek hangsúlyosak, ezért károg a stúdió a BvS-re meg az előző két Pókemberre is, mert sokba kerültek, és otthon elmaradt a várt siker, amit a nemzetközi 400-500 millió nem ellensúlyoz, elvileg. Arányokat nem tudok, mennyi megy haza a külföldi bevételekből, én nem gondoltam korábban, hogy egy 750 milliós Pókember és 850 milliós Batman nem elég.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Archanon
őstag
válasz Dilikutya #87938 üzenetére
Na pont ezért nem tetszett az Inglourious Basterds magyar szinkronja sem, teljesen megölte a film hangulatát.
Esetleg a Warcraft szinkronjáról vannak már tapasztalatok? Van legalább egy Gyűrűk ura, Hobbit szinkron szintjén? (Amik szerintem kifejezetten jól sikerültek.)
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Bad Pritt
félisten
válasz Dilikutya #87955 üzenetére
Kevésnek nem mondanám, de valóban kevesebb. Mindenesetre az elég volt ahhoz, hogy átgondolják a folytatás lehetőségét. Meg azért volt egy közepesen jó kritikai és egy pozitív nézői visszhang is, e nélkül biztos a süllyesztőben végzi az ötlet.
A BvS-nél nem a 850 millió a gond, hanem az, hogy a Marvel minden második filmje a milliárdos klubba tartozik, a Warner meg a három legismertebb karakterével (sőt, az öt legnagyobb képregénykarakter közül hárommal) fémjelzett filmjével nem képes rá.(#87956) Archanon: Gyenge lett. A 3D is felesleges a Warcraftnál, Momban meg Allee-ban megy felirattal, azokat a vetítéseket érdemes megcélozni.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
cyberkind
félisten
válasz Bad Pritt #87957 üzenetére
Csak egy normális forgatókönyv(erre ott volt a képregény úgyhogy fogalmam sincs miért ez lett és így) (meg tán rendező ) kéne és ezekkel is lehetne robbantani, Nolan-nek sikerült nem is egyszerű módon, a 3 filmjéből az utolsó 2 filmje milliárd fölött hozott, és abban csak Batman volt, a gonoszok se voltak annyira acélosak Joker előtt és után, igazából ha az Arkham játékokból merítenék az ihletet az úgy tökéletes is lenne minden téren de mivel ez túl egyszerű és kézenfekvő tuti nem jön össze.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz cyberkind #87958 üzenetére
Muszáj most a BvS-t a Warcrafthoz hasonlítanom. A BvS a laikusok számára nem igazán volt élvezhető, mert tele volt wtf dolgokkal, amikre csak a film után hetekkel hónapokkal lehetett magyarázatot kapni és csak akkor, ha autánanéztél. Ez mekkora baromság már történetmesélés szempontjából?
A Warcraft legalább mindent érthetően, követhetően megmutatott, elmesélt, felépített, így mindenki számára (akit érdekel) élvezhető film lett. Ebből a szempontból utóbbit jobbnak mondom."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
bAtt001
addikt
válasz emiki6 #87960 üzenetére
ez igaz hogy az is érti akinek semmi előzetes tudása nincs az univerzumról ,de azért aki jobban benne van a témában annak sokkal érthetőbb a történet, pl Medivh mit miért csinál mert ez egyáltalán nem volt benne a filmben de ettől eltekintve nagyon is jó a film ,imádtam minden újabb jelenetet, a régi helyszínek, karakterek. Ami azt mondanám hogy nem nagyon tetszett az Ben Foster játéka volt pedig nagyon bírom a színészt de itt valahogy súlytalan volt. Egy idegesítő dolog még, hogy igaz felirattal néztem de még itt is minden nevet próbáltak magyarra fordítani, ezt nem értettem hogy miért volt olyan fontos, engem idegesített, de amúgy ajánlott flm szerintem.
-
Pitterix
őstag
válasz emiki6 #87934 üzenetére
Warcraft---Warcraft: A kezdetek
A számomra olyannyira várt film végre megérkezett. Nálam jött, láttam és győzött.
Az első jelenetnél, mikor megláttam az ork tornyot, na engem már akkor megvettek. Azok a tipikus játékból való épületek, gondolok itt az ork farmokra, a film végén a barrack szerű épület, az embereknél a hihetetlen részletességgel kidolgozott footman szerű páncélok, maguk a grunt szerű ork harcosok, a griff és így tovább.
Komolyan mondom nosztalgikus érzés lett úrrá rajtam. Mintha magában a játékban lettem volna.Rengeteg fiatal jött be a moziba, akik valószínű a WoW miatt tértek be és gondolom keserű szájízzel távoztak, hogy ez nem az volt. de ez talán a félrevezető marketingnek köszönhető. Nálunk is sok helyen WoW-ként emlegették.
Én személy szerint nagyon bízom a folytatásban.
(#87947) orichalcos: ettől a zenétől ráz a hideg. A régi szép Warcraftozással eltöltött vasárnap délutánok....
9\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
cyberkind
félisten
válasz emiki6 #87960 üzenetére
Mivel megosztó ez is és a fanoknak készült ahogy a Batman is amiben ha benne van az ember simáén érti(ahogy itt is) így szerintem egy kicsit igen.
Egyébként ahogy olvastam pár helyen itt eléggé gyors az iram meg helyszínváltás amibe belelehet zavarodni de legalább nagyon jól néz ki ha az ember nem is érti hogy mi van.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz bAtt001 #87961 üzenetére
(Én is úgy kell kezdjem, hogy) ez igaz. Szóval miért teszi azt amit tesz?
Cyberkind: Most már látom, hogy ez utúbbinál is vannak ki nem bontott dolgok, viszont mégse volt az az érzésem sehol, hogy "Ez most mi?" vagy utólag visszagondolva olyan, hogy "Ezt minek tették bele?" Nem sugalja azt a film, hogy "Nem ismered a háttértürténetet? Szar lehet!"
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
psg5
veterán
No megvolt első VIP Aréna mozi fiammal. Tetszett Tulképpen ha sima moziba megyünk és vesszük a colát stb-t majdnem elérjük ezt az árat ( na jó nem teljesen...) ráadásul elvileg annyit kajálsz előtte amennyit akarsz. Ez a körítés és tetszett.
A másik a terem: pont jó méret, fotelek kényelmesek. Nekem a felemelt lábtartó nem jött be, lábamnak nem volt kényelmes, a rövid lap miatt, de a döntés a puhasága teljesen jó volt, kis asztallal. Vászon rendben volt, bár. Maga a film az Amerika Kapitány volt a típusának megfelelő 10-es skálán nálam 6,5-es film.F.K.T.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Annyira viccesek ezek az angolok.
Kate Beckinsale's Chocolate Buttocks Prank Story⭐ Stella
-
Tibiajax
nagyúr
na de azt mondd már, milyen kaják voltak.. én is tervezem már rég, h el kéne mászni és befizetni, de azzal riogatnak mindig, h nincs is konkrétan kaja -most nem babgulyásra meg marhapöröre gondolok persze-, hanem csak ilyen szar snack, chipsek, meg talán valami apró szendvicsféleség...
igaz ez, vagy azért..úgy meg voltak pakolva mindenfélével az asztalok és lehet zabbantani
italok mik vannak? -
Bad Pritt
félisten
Ismét egy példa, hogy miért nem érdemes kritikák alapján filmet választani.
Nem mondom, hogy világmegváltó lett a Warcraft, de visszakézből orkpofozza föl az elmúlt fél évtized blockbuster fantasy-jait, beleértve mindhárom Hobbitot.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
emiki6
veterán
válasz Bad Pritt #87970 üzenetére
Nem véletlem hagyatkozom erre a topikra filmek terén. Itt mindig vannak öszinte vélemények, amik alapján általában eldöntheti mindenki, aki bizonytalan, hogy megnézze e vagy sem.
Kritikákat nem olvasok egyátalán. Szirmait videóit meg szoktam nézni, de igazán nem szokott befolyásolni.A Warcraft film az utóbbi időszak egyik legnagyobb pozitív meglepetése.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
BITBOYS
addikt
válasz Tibiajax #87967 üzenetére
Szendvicsek vannak, sonka, szalámi, paprika, sajt, paradicsom ilyesmi feltéttel. Csipsz és társaik..van pia pl. bor, pezsgő..
Cappy (kisüveges), szénsavas, rostos szokásos. Kukorica, nachos hegyek..Ezekből annyit zabálsz amennyit csak akarsz, terembe is viheted
Nekem a srác a legnagyobb pohárba öntött 2-3 üveg őszibarackos cappyt, azt mondja ez alap -
Bad Pritt
félisten
válasz emiki6 #87971 üzenetére
Hát én erre a topikra hagyatkoznék legkevésbé.
Valóban meglepő, nem is csak a kritikákhoz képest, de önmagához képest is. Valóban igaz az, hogy zagyva, főleg az első fele, ahogy ezer hely karaktert és helyszínt mutatnak be látszólag előzmények nélkül. Kicsit olyan volt az egész, mint mikor a Gyűrűk urában Frodó Gandalf nyakába ugrott a film legelején, laikusként fogadlmad sem volt, ki a kis gülüszemű gyerekember, ki a szakállas öreg, csak láttad, hogy régről bírják egymást. Na itt majdnem mindenki ilyen mindenkivel, nagyon érdekes volt, hogy a kevés új ismeretség ágyazott meg a film konfliktusainak. Ez másrészről hiba is volt néhol, például mikor a Lotharként ismert karaktert a film második felében egyszer csak Anduinnak hívták, ez szerintem először sokakat megzavarhatott, mert előtte nem lehetett tudni, hogy Anduin Lothar a teljes neve. Kicsit a BvS-re emlékeztetett azzal, ahogy ide-oda kapkodott a szálak terén (
), viszont mikor végre fókuszt talált... hát akkor kő kövön nem maradt semmilyen értelemben.például a fekete kockába zárt nőalak full felesleges volt, bármennyire is lore-hű
Mikor a tényleges, két fél közti és a feleken belüli konfliktusok kerültek előtérbe, akkor sziporkázott a film, pörgött a cselekmény, működtek a karakterek és igen, új királyt lehet mocap témában avatni, mert amit itt leműveltek az ILM-es szakemberek, amellett még a Weta művei is nagyrészt eltörpülnek. Igazából nem is értem, hogy engedhették ki főleg az első trailert olyan állapotban, ahogy kikerült, mert a film végső minősége köszönőviszonyban sem volt azzal, tényleg az volt a durva, hogy konkrétan sikerült kifejezőbb arcot varázsolni az orkokat alakító színészek CGI arcára, mint az emberi színészekre és itt nem is állt meg a tudomány, minden megépített kellék, minden modell, minden lény és állat fantasztikusra sikerült.
Ami szerintem előny és hátrány lehet egyben, az az emberi szál háttérbe szorulása, Travis Fimmel átmentette Ragnar Lothbrokot ide is, tökéletes volt, a többi emberszínész sem időt sem lehetőséget nem kapott arra, hogy kibontakozzon, ezért az áldozatok sem voltak megrázóak. A zene tökéletesen passzolt a filmhez, bár kissé egysíkú lett, mindenhol ugyanazt lehetett hallani, a hangok és zörejek elsőosztályúak, tökéletesen megidézték a játékot.
Szóval valóban el lehet felejteni a kritikákat, a Warcraft ugyan nem lesz korszakos zsenialitás, több sebből is vérzik sajnos, de vannak momentumai ( ) és le sem tagadhatná, hogy fanok készítették. Az már más kérdés, hogy kiknek, én ajánlom mindenkinek, lehetőleg eredeti nyelven, az orkok hangja brutális lett.a bárányos rész hatalmas wtf volt Amúgy nemzetközileg úgy tűnik, hogy szakítani fog.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
félisten
-
pohár
félisten
válasz FoxiestFox #87976 üzenetére
nem tudom, de nekem leolvadt tőle az agyam
valami indiai fos, Terminator remake talán
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
félisten
-
callmeakos
veterán
Ó, de imádom az internetet
Bizonyára hasonlóan epikusAll→M8
-
devil-k
nagyúr
Rendes fickók
The Nice Guys6/10
Nem volt rossz, tetszett. A szinkronokat is telibe találták most, főleg Russell Crowe-ét. Élvezhető volt a magyar szöveg is, a poénok is kellemesek voltak. Számomra egy "egyszernézős" mozi volt, de lekötött, majdnem végig. Talán a film közepénél éreztem egy kis ereszkedést. Hihetetlen, hogy Russell Crowe mennyire el van hízva! Hatalmas hasa van. Nem hiszem, hogy a filmbeli karakter igényelte volna ezt. Viszont volt egy dolog ami nem tetszett. Végig úgy éreztem, mintha valami folytatásos sorozatot néznék (pl. Starsky & Hutch).
- mozi bolondéria -
-
psg5
veterán
válasz Tibiajax #87967 üzenetére
Ahogy BITBOYS is írta, minden van.
A szendvicsek a szokásos "céges" szendók, teljesen jók. Állandóan töltik ha fogy
Pogácsák, fasírtgolyók, töltött akármi. Mg ha jól láttam utólag valamilyen leves is volt.
Ital meg amit akarsz, mindenből egy méret, ha akarod kétszer fordulsz, hogy bevidd a terembe a kaját a filmhez
Teljesen rendben volt.F.K.T.
-
Bad Pritt
félisten
válasz #42308056 #87983 üzenetére
Szeretnék én azért ilyen hasas lenni (gif).
(#87984) devil-k: Nem volt elhízva még a forgatás előtt sem, valami idióta oldal kezdte el ezt terjeszteni, hogy azért rúgták ki Siena Millert, mert Crowe kövér volt mellette. Amúgy majdnem, annyi volt a baj, hogy Miller rohadt vékony volt valami más film miatt és a harci jeleneteket sem tudta volna végigcsinálni, ráadásul tényleg elég kis nyeszlettnek tűnhetett Russel mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz devil-k #87989 üzenetére
Először én is, de ott más volt a frizurája.
Meg amúgy most pont Stallone meg Arnold a bizonyíték rá, hogy bármikor újra ki tudják pattintani magukat (a módszer mindegy), szóval Russel is nézhet még úgy ki, mint pár éve.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
spammer
veterán
válasz diablo1984 #87997 üzenetére
Biztos átalakítottad a zsírt izommá. 3 hónap alatt 10 kiló izom maximum akkor, ha a gyógyszertár mellé egész lovat ettél.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
diablo1984
veterán
válasz spammer #87998 üzenetére
nem szedtem semmit, csak vézna gyerek voltam és a szervezetemben hiány volt izomból...
17 évesen voltam 62kg mikor elkezdtem gyúrni(fekvenyomás, mell, hát, karok), rendszeresen jártam, 3 hónap alatt 72 kg lettem, csak ráuntam, hogy suli és konditerem mellett semmire sem volt időm. hálistennek nem épültem le, súlyom izomzat/erő megmaradt, csak zsír fedte be.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Formula-1 humoros
- PlayStation 5
- Honda topik
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- leslieke
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- AMD Ryzen 7 5800X
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- UHD INTEL CORE I7 GTX 1660 Super 6GB Gamer PC I7-6700K 8x4.2Ghz 32GB DDR4 512GB SSD RGB Számítógép
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest