Új hozzászólás Aktív témák

  • genndy

    addikt

    válasz BITBOYS #61955 üzenetére

    Mit mondana, lehúzza majd csak hogy keltse a feszültséget, ahogy jó trollhoz illik :U Én is most már próbálom átugrani a hsz-eit.

    dying_star: kamaradrámában a Man from Earth elég jól sikerült darab, érdemes megpróbálkozni vele :K

    Más:
    utóbbi időben megnézett filmek, pár szóval összefoglalva, csak hogy ne legyen nagyon wot:
    Fácángyilkosok (Fasandraeberne) (2014): feszes dán krimi, a The Woman in the Cage hasonlóan jó folytatása. Tetszett az a jellegzetes európai nyersség (egyébként ez a Tetovált lány eredeti svéd verziójában is megvolt). Klassz, ilyesmik jöhetnek még, ha tudtok ajánlani :R
    Tetovált lányhoz: nekem tetszett mindkét változat, de az eredeti jobb. Ha Fincher nem folytatja a sajátját, azt azért sajnálni fogom.

    A felsznín alatt (Under the Skin) (2013): beépülős-ufós film nagyon művészi szemszögből. Nem volt rossz, de már fájóan kevés információt kapunk, úgyhogy rengeteg kérdés marad a végére. Johansson hiába alig csinál valamit meg leginkább fapofával néz, pont ezt kívánja a szerep és ezt hozza, szerintem jó színésznő. Meg hát nem is csúnya, na.

    Jesse James meggyilkolása a tettes a gyáva Robert Ford (The Assassination Of Jesse James By The Coward Robert Ford) (2007): bocs de ez a címe, Brad Pitt ragaszkodott hozzá. Western, de nem a lövöldözős-keménycsávós, hanem a drámai fajtából. A színészek igazán jók voltak, Casey Effleck volt az igazi főszereplő. Kicsit szenvedős a lassúsága miatt, de ettől még jó.

    Időbűnök (Timecrimes) (2007): hát ez olyan igazi kispénzű sci-fi, de amúgy az alapötlet jó. Amit lehetett, kihoztak belőle, nem találtam benne semmi kiugró hibát. A lányt jó volt többször is látni, szép volt :B

    Memento Chronological Edition (otnemeM) (2000): na, összeállt a történet. Még mindig egy nagyon jól megrendezett történet, jó színészekkel. Azt jól félre is értettem hogy Natalienak meg Teddynek mi köze egymáshoz (semmi. Én meg voltam róla győződve hogy összejátszanak.). Nem szeretnék a főszereplő helyében lenni, nem egyszerű ilyen fogyatékossággal az élet.

    Birdman (2014): klassz kamaradráma, bazi jó színészi alakításokkal. Stone-t remélem megtalálják nagyon jó ajánlatokkal, tudna velük mit kezdeni. Norton és Keaton között nehéz dönteni melyikük volt jobb, én Nortont jobban kedvelem, de Keaton jelölése is abszolút érthető.

    Whiplash (2014): valahogy így kell megszerettetni a jazzt és megutáltatni a zenetanárokat a nézőkkel :) Simmons megérdemelten kapta meg a díjat, de a dobos srác is jó volt benne. Nekem egyszerűen csak nem volt szimpatikus a két szereplő, jópár szituációban mindkettőjüknek lecsavartam volna egy-egy kokit, meg azért egy zenekar nem igazán így működik, de a film ettől még nagyon jó, az utolsó 10 perc meg simán többször nézős.

    Mocsok (Filth) (2013): huh, nehéz angol film. A főszereplő egy állat, és ez McAvoy alakításának köszönhetően jön át. Ezt a fickót is még sokat akarom látni jobbnál-jobb szerepekben. Az túlzás hogy a film tetszett, mert sajnos túlságosan is életszagú... vagy hát el tudom képzelni hogy az tudna lenni.

    Apocalypse Now (1979): pótoltam. Kőkemény háborús dráma, színészparádéval. Megérte azt a 3 és egynegyed órát (Redux), eléggé alapfilm. Nem könnyen emészthető, és Kurtzot bizony nem sikerült megértenem (szerencsémre nem voltam egyedül, mert a főszereplőnek se :D )
    A Platoon még hátravan.

    The Hunger Games - Mockingjay Part 1 (2014): a könyvet már olvastam, azt kaptam ami abban van. Nem hiszem hogy 10 év múlva még beszélni fogunk róla, de egyszer kibírható. A második fele gondolom már mozgalmasabb lesz.

    Emlékek őre (The Giver) (2014): jaj. A mostanában lassan már futószalagon készülő tini-tökéletesvilágos-demégsemannyira-mertvanegykiválasztott-akifelismeriezt tucatfilmek újabb darabja. A sok közül (Hunger, Maze, Divergent) ez volt a legunalmasabb. Remélem ez legalább nem trilógia.

    Hajsza a föld alatt (The Taking of Pelham 123) (2009): nem volt ez rossz, ha már az eredetit nem láttam. Azért nem Denzel és Travolta legkomolyabb szerepei....

    Galaxy Quest (1999): ez meg a mai termés volt. Amilyen bugyuta vígjáték/paródia, én olyan jól szórakoztam rajta. Mindenki hozza a szerepét, szerintem ez egy marha jó hangulatú forgatás lehetett. Weaver meg kimondottan dögös, és ez jól is áll neki

    Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Új hozzászólás Aktív témák