-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz cyberkind #62701 üzenetére
Ugyanúgy beilleszted az urlt és a kezdőframere keres rá és kidobja egyből. vagy egy online editorral szétkapod a gifet és azt a képet mented le ahol a csávó látszik.
De gifet is ugyanúgy megtalál és beazonosít....
Pffff.AmatőrNálam megy. Régóta keresek így
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
1.
Megnéztem a Chappie-t. Szerintem egész jó, a hónap sci-fi-je!
Az előzetesből nem pont ezt a sztorit vártam volna, de fogjuk rá, hogy ennyi fért bele a 1,5 órába.
Nem néztem, sehonnan, hogy kik játszanak benne név szerint csak utólag, a film után. A farkasembert nem ismertem meg a szakállal. A két bilihajú sem volt ismerős aztán mégis [link].
Ui.: Johanneszburgba olcsó forgatni.Live poor, die rich.
-
mufi
senior tag
The Treatment.
Hú. Nagyon komoly film. Hatalmas. Elgondolkodtató. Borzalmas.Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
A.tessz
senior tag
válasz gyáliSanyi #62706 üzenetére
+1 én is mostanában láttam, nekem is nagyon bejött. Rég láttam ilyen jó sci-fit.
Egyébként szerintem a zenéi is nagyon rendben voltak, die antwoord dél afrikai, rap rave zenekar énekesei mint főszereplők halálosak voltak!
Egyébként 120 perces volt.
-
mufi
senior tag
válasz Vikthor #62710 üzenetére
Fúú hallod nálunk is. Az emelte fel a vérnyomásom, mikor előbb azt hittem, hittem..na stop. Nem írom le, hátha más is meg akarja nézni.
Szóval, bennem akkor állt meg az ütő mikor ugye a nyomozó kétszer is "elkapta" a "gyilkost". Aztén hoppá. Aztán a vége...na ott már inkább kényszerzubbony lett volna rajtam. Még belegondolni is borzasztó volt. És ez a rohadtság az egészben, hogy PONT ilyen ez a szaros élet, pont pont pont ilyen, ekkora és ilyen fatális véletlenek egybeesése.Volt benne egy két rész amit én a monitor mögül nézve másképp oldottam volna meg, pl a melltartó drótját nem arra használtam volna...ezt is csak azért írom, hogy na, mondjak már valami negatívat is de egyébként, egy filmnek MINIMUM ezt a szintet kellene hoznia. Egy svéd film után lassan már nem is fogok merni mást megnézni. Nekem a Kratfidioten is nagyon bejött
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
mufi
senior tag
-
LOTR
addikt
One Ring to rule them all
-
.LnB
titán
Vannak benne undorító durva jelenetek? Olvastam most egy kritikát és abban azt írják, hogy nincs. Azt írták nagyon oda*basz a film lelkileg. Amire nagyon nagyon kíváncsi vagyok, de egyben félek is töle mert elég hamar ki tud készíteni egy egy durvább film.
Egyik kedvenc filmem a 127 óra egy bizonyos jelenetén annyira rosszul lettem, hogy ki kellett hajolnom az ablakon levegőért De imádom azt a filmet!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mufi
senior tag
Háááát...a fene tudja...nekem a gyomrom lassan mindent elbír...most gondolokodok, hogy eszembe jut e valamilyen jelenet akármilyen filmből, ami számomra már durva kategória, de semmi konkrét nem jut eszembe.
Vannak részek, amelyek hát nem kellemesek, de mondjuk nem szeméremsértő tehát nincs benne falloszmutogatás meg ilyesmi. Mondjuk a Srpski film azért durvább, főleg az a jelenet, mikor a főhőst és a bátyját valami búgató hormonokkal beinjekkciózzák, majd kamerák előtt, egy szobában egy egy ágyon, egy egy letakart valamiről csak lehúzzák a lepedőt, talán épp hogy csak a seggük látszódjon, erre a főhősnek nemtetszik az idősebb fenék, elkezdi apritani a zsenge fiatalt (tizenéves), a bátyja meg az idősebb (harminc körüli) testet, önkívületben van mindenki, úgy dugnak, hogy habzik a szájuk, erre a rendező lassan lehúzza a lepedőt a testről, amit a főhős testvére aprít, erre nézi a főhős, hogy a felesége az, sír, habzik a szája, erre mikor megemelik a másik lepedőt, a főhős a saját fiát kefélte...(elnézést). Mondjuk ez undorító, ez a film meg sem közelíti a szerb filmet...edit: na erről beszélek
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Jaba Szerb filmről olvastam és le is irtam az ilyen filmekről a véleményem.. Ha már egy lapon említhető vele ez a film akkor nem nézem meg.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
pohár
félisten
-
Pearce
aktív tag
Elhiszem, hogy Koszovóban, Szerbiában meg az ilyen szegényebb helyeken szar az élet, sokan éheznek, a gazdaság is egy nagy 0, nemhiába jött az utóbbi időben sok menekült onnan, majd mennek tovább tőlünk nyugatabbra, de azt, hogy ott mindennapos a gyerekmegerőszakolás meg az egyéb beteg dolgok, azokat nem.
(#62726) pohár
Ja igen.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Fura hogy szinte mindenki szerint a Chappie rossz film, meg nem hozza a pénzt, az Imdb-n meg 7.3-on áll, ami nagyon jó manapság.
-
-
.LnB
titán
-
mufi
senior tag
válasz Pearce #62728 üzenetére
Gyermekprostitúciórol gondolom hallottál. Nem fogok ezen vitát nyitni, én harminc évet ott éltem, apám "önkéntes" volt a háborúban, kamionos ismerőseim hetente járnak az említett térségekbe...
abridabri
biztos azért mert randa kisgyerek voltál
szerk:
BITBOYS
há' mérnem' nézed meg? De egyébként, szart sem érnek hozzá a fordítások, esetleg szinkron uramisten bele se merek gondolni hogy milyen gagyi lehet hozzá...úgy az igazi amikor érti is az ember, bár, a látvány is hozza a hatást.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
féloff:
Robert Downey Jr.-tól kapott kézprotézist egy gyerek.
Aranyos dolog, még ha pár ember szerint csak reklám az egész. (amit én kétlek)
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz BITBOYS #62742 üzenetére
Mint lentebb írtam én se láttam, és nem is fogom. Mikor olvastam miről szól már attól rosszul voltam. Ez nem filmművészet, az ilyen filmek egy rakás ****-al érnek fel. Beteg aki ilyen filmet csinál és beteg az is aki felháborodás nélkül megnézi.
(#62743) A.tessz Arról is hallottam, de azt se nézem meg soha. Bár azt mondják az annyira nem vészes.
-
BITBOYS
addikt
válasz A.tessz #62743 üzenetére
Gyorsan utánanéztem....filmdráma...ártó szellem. Á, nem vagyok mostanában jó passzban, inkább kihagyom Főleg ilyen ajánlás után
(#62744) .LnB Bizonyos látványt az én lelkivilágom se fogad be, irtózom az ilyesmitől, hiába csak egy film. Láttam már eleget az utóbbi 10 évben, sajnos nem film volt, nem akarok több szenvedést látni.
[ Szerkesztve ]
-
-
pohár
félisten
válasz BITBOYS #62748 üzenetére
én? na de kérlek...
jöhetnének már a mostanában megjelenő filmek, annyira nincs mit nézni, hogy áh
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Synology NAS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Facebook és Messenger
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- LG V30 - vezércsel
- Konteó topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok