- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Hát nem tudom. Beteg volt az biztos,néhány dolog úgy volt baromság ahogy,de azokat a "hallucinálásra" fogom. A vége is hülyeség,
Jobbra számítottam,nagyobb csavarokra,azért így is meglepő volt a maga beteg módján perszemi a f*sznak vágja le a nyelvét,plusz ugye akkor konkrétan marad együtt a saját lányával mint szerelmesek... lol.
Csak kíváncsiságból belenézek a Brolin féle verzióba,ott mit alkottak
Pontszámban nem tudom mennyit adjak neki,legyen 4/10 mert azért volt némi vicces jelenet meg cickók is[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
addikt
Voltak ágyúk igen, azok lőttek, de ilyen "élő" lövedékeket. Meg volt pár őrszem is (nekem állandó helye van a gépen, most is direkt ránéztem hogy ne írjak hülyeséget )
Persze, láttam azt is, talán kétszer is. Az Enter the Matrix-al viszont nem játszottam, nem tudom mennyit ad az univerzumhoz.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
eeXaa
addikt
válasz james001 #62551 üzenetére
...szerintem teljesen egyedi sztori és megvalósítás jellemző arra a filmre.... sokat láttam a műfajban, de ilyen filmet mindaddig nem... hasonlóan zseniális a szinpati for mr. vengenance is.. Amúgy Park Chan-wook szerintem simán van olyan szintű rendező mint pl. fincher, ez világosan látszódik annak ellenére is hogy neki sokkal nehezebb dolga volt kitörni a koreai valóságból...
-
félisten
-
-
cyberkind
félisten
Éjjeli féreg/Nightcrawler
Nem tudok sokat írni erről a filmről, nálam, éppúgy mint a Drive, zseniális, és méghozzá azért, mert nem a tucatfos hállivúdi rétegből való, igaz ezenkívül egy filmet se láttam Jake Gyllenhaal-tól, de szívesen megnézném ezután mint Joker, fenomenális, nem is értem miért nem indult az Oscar-on, abszolút többször nézős, remélem sok ilyet láthatunk még Jake Gyllenhaal-tól, ilyen kaliberű színészekre van szükség.
Jöhetne több ilyen film, sok ez a pár év várakozási idő. ://
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
válasz james001 #62558 üzenetére
...nekem úgy jön egy ligába ez a két rendező, hogy mindkettő leginkább thriller-eket rendez, és az erőszak a legfőbb témájuk...
fincher közelebb ül a tűzhöz már elég régóta, tehát elég logikus hogy nagyobb szabású munkákat kap, amiért sztem valamivel kommerszebb is...
Park viszont nyersebb, erősebb, művészibb...
viszont, nem tettszik anyira az amerikanizálódása... a stokert akár fincher is csinálhatza volna, én nem vettem volna észre a különbséget...[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
eeXaa
addikt
válasz FoxiestFox #62561 üzenetére
...közben rájöttem
-
daczkó
aktív tag
A Hobbit: Az öt sereg csatája
7/10. Az eddigi legjobb Hobbit rész, ahol végre történt is valami. Olyasfajta Hobbit: The Expendables rész volt ez
/ignore wwenigma
-
Pearce
aktív tag
válasz FoxiestFox #62561 üzenetére
"Talán mert azt nem Park rendezte."
Mármint a Stokert nem Park rendezte? De igen. Vagy ez mire vonatkozott?
-
kk831228
addikt
válasz cyberkind #62559 üzenetére
Számomra nagyon jó színész Jake... Előtte én ezt a filmjét láttam :Fogságban Nagyon tetszett mindkét film, mondjuk picit vicces volt ezután a Nightcrawler szerepe...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
gmx9
aktív tag
Imitation Game
Korrekt tisztelgés Turing előtt. Jó a színészi játék, bár Cumberbatch csuklóból hozta a dolgot, de azért egy-két jelenetben, ahogy a végén, villantott egyet. Jó egyensúlyban volt a kódfejtés és a szexuális beállítottságával kapcsolatos dolgok bemutatása, nem éreztem jogosnak a kritikákat, hogy túlságosan előtérbe került az utóbbi.
Whiplash
Nagyon pörgős, meglepően izgalmas és képernyő elé szegező. Inspirálós lélektani dráma, kiváló színészi játékkal, nagyszerű fináléval.
Pici spoilerrel:
Hobbit - Váratlan utazás
Az első Gyűrűk ura részt nagyjából élveztem, elsősorban az alapsztori érdekessége, annak felvezetése és a kellő misztikum használata miatt. A 2. részét kifejezetten utálom, a 3-at talán oknak mondanám. Túl epikus, komoly akar lenni, ami végig taszított.
Ezzel a háttérrel fogtam neki a Hobbitnak. Martin Freemant nagyon kedvelem, ő tartotta bennem a reményt, hogy talán végigtudom nézni szenvedés nélkül majd, és sikerült. Ehhez az is kellett, hogy sokkal mesésebb világot kapunk, hiába mesekönyv az alapja, szerencsére nem nyúltak bele nagyon. Nincs annyi giccseskedés, beállás, epikusság. Egy jó hangulatú kalandfilm. Sokkal több benne a humor, és nem feltétlen csak 1-2 szereplőtől. Az első bő fél órában konkrétan futószalagon jöttek a - igaz inkább gyerekes - poénok, felvezetve egy sokkal lazább hangulatot.
Nekem a látvány nagyon tetszett, sokkal jobban, mint az eredetiben. Nem a CGI-ra gondolok, mert 10 év után értelemszerűen jobb, hanem összességében az egészre. A színek, a fények, a helyszínek, sokkal jobban összeáll.
Az egyetlen gond vele, ami nem kicsi és várható volt, hogy semmi sztori nincs, pontosabban baromi gyenge lábakon áll. A Gyűrűk ura sem erről volt híres, de legalább egy értelmesnek tűnő történet hozzá volt rakva. Itt szinte a semmit nézzük, maximum különböző világokban mászkálunk.
Hobbit - Smaug pusztasága
Ennek ellenére kíváncsi voltam a folytatásra és hamar be is pótoltam a 2. részt. Már kevesebb humort használ, azt is a dagi viccesnek szánt törptől, de legalább még mindig mesés. Példaként elég felhoznom Leonidasz szerepét, aki úgy ugrál az orkokon itt, mint Super Mario a gombákon.
Nem tetszett viszont a romantikus szál, feleslegesnek éreztem, még ha rövid is volt. Teljesen értelmetlen volt, csak az időt húzták vele. Ráadásul újra eljátszották, amit a Gyűrűk urában vagy ezerszer, hogy akiről elmondják vagy sejtetik, hogy meghal, arról úgyis kiderül, hogy mégis él. Itt is szinte a halálból jön vissza megint valaki, persze egy kis cukormázzal leöntve.
Martin Freeman eléggé háttérbe szorul, a végén jön elő hosszabb időre. Kiegészítésként még annyit, hogy az is nagy felüdülés számomra, hogy a karaktere nem nyávog 10 percenként, mint Frodó tette anno Samuval karöltve. Visszatérve ide, érdekes a helyzet a karakterekkel. Sem érdemleges történet, sem többrétű vagy úgy különösebben érdekes figura nincs, elég szürke mind.
Végül Smaug. A keretsztori elég hülyén hangzik: egy sárkány, aki aranyban, kincsben fürdik, szóval elég röhejesnek tűnik. Kíváncsi voltam milyen lesz Smaug, de magam is meglepődtem, hogy tetszett. Megint azt kell felhoznom, hogy nem akarták lenyeletni veled, hogy ez komoly, nem volt az az epikusság, keménység, mint az eredeti filmekben, hanem teljesen megmaradt itt is a mesés hangulat. Szokásosan kerülöm a spoilereket, így nem tudtam, hogy beszél (amit szintén jól oldottak meg), ez pedig nagyot dobott még az élményen.
Nehéz megmondani miért tetszik a Hobbit, de talán pont ez a mesés ábrázolás jön be, meg persze ahogy különböző lényekkel találkozunk, különböző helyszínen járunk. Nem akar több lenni annál, ami. Félek, hogy az utolsónál jön valami epic csata megint, ami 20 ezer évig tart, legalábbis az alcímből ítélve, de azért megnézem. Bízom benne, hogy ezt már nem szúrják el.
[ Szerkesztve ]
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
brownus
veterán
válasz FoxiestFox #62557 üzenetére
Nem park film de choi az egyik foszereplo, i saw the the devil. Top10es film, potold ha nem lattad
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz genndy #62543 üzenetére
Jajaja! Mondjuk az Animatrix-ból az első két reneszánsz tetszett. Ami ugye az egész előzményét meséli el. Tökre érdekesnek találtam. Megint mi voltunk a hülyék....
Engem csak az zavar ebben a dologban, hogy ezzel, hogy elmosódik a két világ határa...átmegy az egész...(ez most hülyén hangzik) de...hihetetlenbe. A többi dolog végül is meg volt magyarázva...de ez szerintem felesleges volt bele.[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
cyberkind
félisten
A Russo-fivérek is szellemet irtanak
Úúúúú bammeg Csanning Tatum, másfél év múlva tuti lecserélem az avataromat ennek tükrében.
[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
válasz cyberkind #62544 üzenetére
Izlések és pofonok, én pl szeretem a japán Godzilla filmeket, az Emmerich féle pont ott lett elrontva, hogy "logikát" akart vinni a dologba, és egy sima leguánná silányította a jó öreg G-t.
A Godzilla filmeket teljesen máshogy élik meg odaát, fölösleges máshoz hasonlítgatni, nekik szerintem sokkal közelebb áll egyfajta Kabuki-színházhoz.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
félisten
-
brownus
veterán
válasz FoxiestFox #62580 üzenetére
Killers (2014) de nincs 9lyan jo mint az elozo filmek. De erdemes megnezni, beteg ez is
Teailer,Killers (2014) Official Trailer: http://youtu.be/HpaUXMaWtW
/bocsi, telorol nyomulok+ oktatas...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Rx
aktív tag
-
batai15
félisten
Gyerekek most kajak igaz hogy Robert Downey Jr be melegedett?
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pohár
félisten
válasz batai15 #62588 üzenetére
persze, influenzás lett, belázasodott
melyik oldalon tudom csekkolni a különbségeket a TC és EC/UV között? Google nem nagyon tudott segíteni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Apollyon
Korrektor
The Imitation Game
Ismerősöm ajánlotta hogy nagyon jó, nézzem meg. Már egyébként a leírásából is nagyon érdekesnek tűnt.
Nos, a színészi játék nagyon ott volt és.. ennyi. A sztori jó is lehetett volna nem volt benne semmi ütős, nem volt csúcspont és nem is volt benne izgulós rész.Elkezdődött a film, lassan beindult a cselekmény, a problémát megoldották majd vége lett.
Hogy finoman fogalmazzak eléggé erősen túlértékelt film, nálam ez az értékelhetetlen kategória.
Az világos hogy megtörtént sztori stb. de ez nem segít rajta.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
marilllyo
veterán
The Cobbler
Egyébként így a trailert elnézve...annyira nem tűnik bugyutának.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
pohár
félisten
The Free State of Jones
ha csak megközelíti minőségen A hazafit, már nyert ügy
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
.LnB
titán
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok