Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz callmeakos #39775 üzenetére

    Elég friss élmény még nekik a Superman Returns, amire eltapsoltak több, mint 200 milliót és kb senkit nem érdekelt.
    A Nolan-féle Batman világba evidens, hogy nem fér bele egy Justice League, nagy szívfájdalma is volt Silvermannek.
    Az én véleményem az, hogy nem akarnak konkurenciát teremteni az Avengers-franchise-nak, mert ezt a buldózert már nem lehet megállítani, a Disney anyagi és technikai hátterét pedig még a Warner sem tudja megszorongatni (pedig a Warnernek van a legtöbb filmekbe fektethető pénze Hollywoodban).
    És igen, szerintem rájöttek a tutira, mert ha visszanézed a tavalyi Comic-conról szóló oldalakat/híreket, a teljes Marvel panel margóra került, mikor kiadták a képet. Vannak fenn videók a bejelentésről, vannak arról, hogy utána mi történt, érdemes lehet rákeresni. És ez csak egy logo.
    A Warner egyszerűen "back to the roots" jelleggel fordult egyet és visszatért a képregényekhez: mert bármekkora jani legyen Ironman vagy Thor, egyszerűen azzal az iparral, ami Batmannel és Supermannel foglalkozik, nem veheti fel a harcot még a teljes Avengers banda sem. Az elmúlt fél évszázad két legolvasottabb és kritikailag legelismertebb szuperhőse, akiket mindenki ismer még Afrikában is (Superman asszem még arra a kapszulára is felkerült, ami a Földet jellemzi és kilőtték az űrbe). A Warner pedig pokoli erővel ki fogja használni, hogy az 5 legelismertebb amerikai szuperhősből 3 nála van és bezsuppolja őket egy filmbe (bármennyire is nevetséges, Wonder Womant érdemes csekkolni, mekkora reformer volt a karakter).
    Másrészről meg érdekes lesz, mert 2016 május 6: Superman/Batman, Captain America 3. Azt nem hagyhatja ott a Marvel, mert a mostani film bármennyire is jó volt, azért 200 milliót nem fognak kidobni csak arra, hogy csökkentsék egy kicsit a másik film nézettségét. Azért ha választani kéne, mert csak egyre van pénz/idő/kedv, 10-ből 9 ember a Snyder-filmre ülne be vagy fog beülni.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák