- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
-
brownus
veterán
jaaaa, ok nem néztem azt a sorozatot.
első interstellar poster
(#31155) ViiiiktorOC, ez a hobbitokban az ork fő gonosz, nem tudom, hogy hívják
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
2013 terméseiből (esetleg 2012) tudtok megnézésre javasolt, jó animációs filmet, romantikus vígjátékot, drámát ajánlani? Ja, és jöhet a fantasy is.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
bok92
addikt
The World's End /2013
Ez sajnos nagyon gyenge lett. Az előző 2 rész nyomába sem érhet. Jó poénok alig voltak benne, meg olyan gagyi összevisszaság volt az egész. Nem ezt vártam.
10/4
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Archanon #31159 üzenetére
- Animációs: Wreck-it Ralph, DC animációs filmek (ha kedveled a szuperhősös cuccokat, lista itt: [link])
- Dráma: The Way Way Back, The Kings of Summer
- Romantikus/Dráma: Before Midnight (de ehhez látni kell az első 2 részt: Before Sunrise, Before Sunset)[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Melack
veterán
Jó katasztrófafilmeket tudtok javasolni?
(#31163) atike: Jó, azért egy fokkal jobb filmekre gondoltam...
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
SB93
csendes tag
válasz horush #31144 üzenetére
Nem, szerintem azért kevésbé jó, mert egy az egyben lehülyézi, leegyszerűsíti a "mindennapi embereket".
Sőt, ha még jobban belemegyek: ugye Durden a Narrátor kivetülése. Olyan szeretne lenni, mint ő: vagány, szexis, határozott, erős egyéniség. De ez egy tökéletes ember jellemzői. Ilyen nem létezik, a Narrátor olyan szeretne lenni, amilyen sosem lehet, nincs tökéletes ember. Ez meg is mutatkozik a filmben: minél inkább átveszi ez a "vagány" személyiség az uralmat a történésekben, annál inkább torzul a személyisége. Magyarán az óhajtott személyiség ugyanolyan - ha nem még jobban - kártékony. Immár nem csak saját magára, hanem már a társadalomra is.www.balintsfuture.wordpress.com
-
pohár
félisten
plusz az Arrow 2. évadjában (Slade Wilson), de jó rész volt ez a 9. rész, gyáááááá
bár nem hiszem, hogy innen sokat követnék
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz #54715584 #31166 üzenetére
fognak olyan dolgok történni, hogy ihaj, készüljetek
pont téli szünet előtt... de soká lesz január 15.GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
HuMarc
veterán
válasz callmeakos #31104 üzenetére
Részben egyetértek vele, de nekem jobban tetszett az 1. rész + ez látványilag sem volt ott az 1. részhez képest. De amúgy egyetértek.
-
Integra
titán
a dom hemingway is marad bluray-en, ezt is csak szinkronizálva adja a mozi
rohadjanak meg.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bobalazs
nagyúr
Open grave látta valaki?
Szereplő lista szerint sok magyar van benne, értékelése sem rossz, ígéretes lehet. -
SB93
csendes tag
No Country For Old Men
Nem először láttam már, tudtam, mire várhatok. Bardem hidegvérű alakítása még így is fotelhez szegező. Jó film, a vége kicsit érthetetlen, feldolgozhatatlan számomra. A régi idők, régi (kis)emberek és a kisvárosok tehetetlenségének rossz szájízével zárul a film, legalábbis számomra.
7/10
The Interpreter
Régóta nem tudott így lekötni egy film. Egyszerre szórakoztató, mégis mély és elgondolkodtató. De nem annyira, hogy teljesen elvegye a figyelmed a témáról és esetleg lemaradj részletekről.
A film egyik nagy negatívuma számomra azonban Sean Penn. Ez az ember nem tud érzelmeket kifejezni. Nem jó választás. A biztosítási, intelligences profit tökéletesen játsza, de semmi emóció kimutatására sem képes.7/10
www.balintsfuture.wordpress.com
-
bigdady
nagyúr
Jagten
7.5/10[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
tehát azért rossz film, mert kimondja, hogy rabszolga vagy? pedig ez az igazság.. egy kicsit az írásod a mátrixra hasonlít, a kopasz gyerekre, aki inkább vissza akar feküdni a zselékádba és nem akarja tudni az igazságot.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
SB93
csendes tag
válasz Integra #31180 üzenetére
Láttam már pár érvelésed pár topicban, nem tudom, hogy mennyire akarok belemenni a témába.
Mindenesetre szerintem mindannyian "rabszolgák" vagyunk, csak akkor erről minek filmet csinálni, ha az egyáltalán semmit nem tud tenni ellene, sőt: a saját ideológiáját fordítja saját maga ellen.www.balintsfuture.wordpress.com
-
pohár
félisten
válasz madgie #31181 üzenetére
miért ne? ez valami olyan film, ami nem kaphat szinkront, vagy mi??
-
pohár
félisten
válasz Integra #31187 üzenetére
nem, semmit se láttam/hallottam/olvastam a filmről, azt se tudom mi ez
-
Integra
titán
the cold light of day (2012)
remélem ez nem ment moziban, bűnrossz...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Pali1119
tag
"A Variety szerint Joaquin Phoenix lehet Lex Luthor a Batman Vs. Supermanben." Alakul ez.
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
james001
veterán
Én úgy emlékeztem volt már belőle trailer... De úgy néz ki mégse. Kíváncsi vagyok Snipes-ra
https://psnprofiles.com/kazama001
-
bok92
addikt
Gandalf, enyhén ittas állapotban bandukol a síneken...
-
Kidus
őstag
Hobbit - Smaug
Spoileres lesz
Nem tudom, lehet hogy egyedul leszek ezzel, de nagyon nem tetszett. Csalodtam. Pedig szeretem a gyurat, olvastam a konyveket, stb...
Kezdjuk pozitivval, siman elszaladt a 3 ora, tudtam volna meg tovabb is nezni, de csak mert vartam, hogy mikor lesz belole tobb.
Jo volt latni Legolast, hozta a szokasos format, belementek kicsit a hatterbe, honnan jott, es itt mar at is hajlik negativba.
Kiter a film az elfekre, Gandalfra, mindenfele mellekszalba belemegy, de egyikbe sem elegge.
Cserebe fel oran keresztul nezhettuk, hogy a hordok mennek le a folyon, ha esetleg en is egy hordoban talalnam magam ugyanott, tuti nem hibaznek el egy kanyart sem. Ugyanigy a varosba bejutast a tavon at is tulnyujtottak, mar-mar unalom szintjere. Bezzeg az elfek atrepultek....
Abszolut tobbet ki lehetett volna hozni Gandalf mellek szalabol, Legolas is a vegen eltunt a naplementebe egy hihetetlen gagyi cgi lovon a nem tudni hova, a tobbi cgi is felelmetesen olcsonak tunik, harcokat beleertve, a meret kulonbsegek sincsenek rendben a karakterek kozt, mindennel bajom volt, kiveve Smaug-ot.
Mintha egyedul ora lett volna susi, viszont ra nagyon, minden egyes fogat minden szogbol meg tudtuk nezni, egy oran keresztul dumalgatott Bilboval, es tovabbi fel orat kellette magat amig vegul tortent valami ertekelheto. Mindekozben Thorin-bol egyszeruen es magyarazat nelkul egy kotsog lett. Abba nem kellett belemenni.
Teny, birom a sarkanyokat, valoban hiheto volt, nagykepu, ahogy kell, szinte tokeletes. Ha negy oras lett volna a film, nem is bannam hogy ennyi sarkanyos mulatsag volt benne.
Nade hogy fel oraja jottem ki a mozibol, es mar most csak a hordokra emlekszem meg Smaug-ra, az kicsit kiabrandito.
Azert meg igy is az, ami, ugyhogy 7/10.Es meg en erzem magam szarul hogy lepontozom...Assuming Control
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Bundle topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen monitort vegyek?
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok