Új hozzászólás Aktív témák

  • stvnppp

    senior tag

    válasz cyberkind #25425 üzenetére

    Rush
    Nyomokban spoilert tartalmazhat, bár szerintem aki beül erre a filmre, az annyira kb tisztában van film cselekménysorával, hogy a spoiler ne rontsa el az élményt. Sajnos nagyon kevés a Forma1, pályaversenyautózás témájú film, különösen a megtörtént eseményeken alapuló, így engem már ezzel megvettek kilóra, főleg hogy a F1 két ilyen karakteres alakja állt a középpontban.
    A film mindenképpen moziban nézős, nem is a képi világ miatt, mind inkább a hangok miatt. A motorok hangja és zene jópárszor okozott libabőrt, a hideg futkosott végig a hátamon. A szinkron hiányát ne bánja senki se, nagyon sokat hozzáadott Lauda és Hunt jelleméhez a német és az angol nyelv felhasználása, és kifejezetten jó választás volt a német anyanyelvű Daniel Brühl Lauda szerepére.
    A látvány is nagyon impozáns volt, bár nekem párszor az autók mozgása egy kicsit furának tűnt, főleg a baleseteknél.
    A végkifejlet is életszerű, nincsenek vesztesek, mindenki több lett a cselekménysor végére.
    F1/autóverseny rajongóknak pedig KÖTELEZŐ!

    (#25439) hoffman_:
    Nem annyira elképzelhetetlen az, hogy az akkori versenyautók elemelkedtek, különösen a Zöld Pokolban. Azért sokkal kisebb leszorítóerőt termeltek az akkori gépek, nagyon sokat fejlődött azóta az aerodinamika. De hogy példát is hozzak, azt el tudnád képzelni, hogy egy mai szupersportautó képes elemelkedni a Nordshcleifén? Ráadásul az, amelyik most állított fel körrekordot? Porsche 918 Spyder

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák