Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    LOGOUT blog

    Skyfall

    Sajnáltam hogy nem tudtam megnézni a moziban, és most még jobban bánom. Fantasztikus film lett, és csak csatlakozok ahhoz, hogy az egyik legjobb Bond film. És miaz hogy nem vágták hozzá Javier Bardemhez az Oscart? Már előre elnézést a Django fanoktól, de Silva karaktere annyira összetett, mégis lehengerlő, hogy most már tudom, a kifőzdeklub tagjai akik az Oscar bizottságának hívják magukat ezzel hibáztak egy ordasat. És igen, Di Caprio is ott van, de én inkább Bardemnek adtam volna. Csont nélkül.

    SPOILER aki még nem látta volna:

    Azt viszont nem értem, és kifejezetten zavaró tüskét hagyott bennem, hogy a forgatókönyírók mért hagyták ki, hogy élte túl Bond az elejét. Ő nem egy szuperhős, akit 2x lelőnek, zuhan 300 métert egy hídról, lezuhan egy vízesésen, majd megdug egy nőt, azt visszatér. Bármennyire is azt mondja, hogy hobbija a feltámadás, azért túlzásokba ne essünk már :D

    A fenti miatt 9,5/10

    Olvastam egyébként egy véleményt, a legjobb Férfi mellékszereplő Oscarhoz kapcsolódóan, és milyen igaz :D

    Na, nálam itt szakadt el a cérna. Az még oké, hogy nem díjazzátok Affleck munkáját. Azt is tudom, hogy úgy különösebben Tarantino-t sem szívlelitek. De az b*zdmeg, hogy Dicaprio és Javier Bardem sem tetszik, már egyáltalán nem vicces. Felfoghatatlan nem tudomásulvétele ez mindkét színész idei munkájának. Hogy Matthew McConaughey-t meg sem említsem.

    [ Szerkesztve ]

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák