- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Lehet neked nem, de én nem vagyok oda a belsőségekért. A testrészek elvesztése még csak elmegy, de a többitől már eléggé kivagyok. Mondjuk a "B" filmeknél nem zavar, mert ott annyira gagyi az egész.
Pont este néztem a Film+-on a Wilderness c. angol horrort, de az nézhető volt, mert gagyinak tűnt. Amik viszont csak a trancsírról szólnak, azokat messzire elkerülöm.
Gyenge a lelkem a horrorokhoz.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
rt06
veterán
válasz gyuromoj #17601 üzenetére
pont ezt mondom, hogy a zombifilmek tobbnyire nem errol szolnak
raadasul van egy kulon csoportjuk, ahol meg poenra is veszik az egeszet
erre pl remek pelda a cockneys vs zombiesoh boy, oh, oh, it's a zombie
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
brownus
veterán
válasz Ninja Chick. #17603 üzenetére
hát, talán a dawn of the dead , nekem az az egyik kedvencem. (2004)
-
Ninja Chick.
tag
válasz bAtt001 #17606 üzenetére
Egyszerű. A látványvilága és a használt tárgyak felépítése. Nézd meg milyen tárgyakat használnak benne. A legtöbb fa berakásos fém szerkezet illetve gőz hajt sok mindent. Bár én sem tudnám jellemezni a steampunkot. Talán úgy lehetne, hogy az adott kort meghaladott technikai dolgok amiket fogaskerekek és gőz hajt és neoviktoriánus designba vannak foglalva. Illetve ha jövőben játszódik, akkor is úgy tűnik mintha az adott dolgok fejletlenek lennének az adott korhoz képest, pedig nem. Lásd: Mutáns Krónikák.
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz Ninja Chick. #17609 üzenetére
képek alapján én is ismerem a műfajt de nem nagyon láttam ilyet a filmben azért nem értettem. végül is mindegy a film jó többi nem érdekes meg is kellene nézni megint
tegnap Faster-t néztem újra. Rock nagyon keményet alakít benne tetszett a film. lehet azért mert elfelejtettem már a végén a csavart de nagyon élveztem
-
gyuromoj
veterán
Tűzgyűrű - Az első visszajelzések
A tesztvetítés során Del Toro filmjét csak és kizárólag hétköznapi emberek nézhették meg. A kritikusok érthető okból ki lettek zárva. A rendezőt és valószínűleg a stúdiót is sokkal jobban érdekli az egyszerű emberek véleménye, semmint a kötekedő kritikusoké, akik mindenben a hibát keresik. A vetítés után mindenkit buzdítottak a véleménynyilvánításra. A spoilermenteseket meg is osztották a nagyvilággal.
"Köszönöm Guillermo Del Toro! Köszönöm! Már harminc perce kábulatban vagyok."
"Tudom, hajlamos vagyok hiperbolikus kijelentéseket tenni, de higgyetek nekem. A Tűzgyűrű káprázatos. A Hong Kong csatája a legnagyszerűbb akció-sci-fi rész a mozitörténelemben. A Tűzgyűrű a legkielégítőbb nyári mozi az elmúlt évtizedek során. Mindent elhoz nekünk. És itt tényleg mindent elhoznak, amit csak látni akarhatunk."
"Tűzgyűrű vetítés. Ez minden, amit reméltem, és még több is."
"Nem teszett annyira a film, mint aminnyire reméltem, hogy fogom, de Max szép munkát végzet, és jól nézett ki."
"A Tűzgyűrű elég döbbenetes. Döbbenetes, mert ingyen volt. És korai volt a vetítés."
"Óriási mechanikus harcokkal nem lőttek mellé."
"Jó kikapcsolódás volt."
"Nem fogom elmondani, hogy mennyire király a film, és naná hogy nem fogom elmondani, hogy miképp fogod magad ismét hat évesnek érezni, mikor kimész a teremből. Miutánn megnézted, újra látni akarod. És újra. Annyiszor, hogy a végén rájössz, ebből sosem elég. Teljesen elkábulsz és kimerít az élmény."
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ninja Chick.
tag
Monsters (2010) -ből nincs értelmes BDRIP?
Csak ilyen 700 megás szuperminőségeket találok mindenhol. Esetleg valaki kisegíthetne -
gyuromoj
veterán
válasz Ninja Chick. #17612 üzenetére
Magon van egy ilyen: Monsters.2010.720p.BluRay.DTS.x264-FLAWL3SS
Amúgy nekem is csak avi-ban van meg 1-2 éve, de még nem jutottam el oda hogy megnézzem.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
rt06
veterán
válasz Ninja Chick. #17612 üzenetére
hogy ertelmes-e, azt nem tudom most megmondani, de van 720p es 1080p is belole
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
pakfong
tag
válasz brownus #17593 üzenetére
Nem tudom ismered-e/ismeritek-e ezt a honlapot. Bepötyögitek a címet, aztán kiad pár hasonlót, néha még rá is hibázik:
http://www.tastekid.com/[ Szerkesztve ]
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
Ninja Chick.
tag
Én pedig ezt a feliratos oldalt ajánlom:
-
pohár
félisten
Debrecenben persze, hogy nem... kb minden moziben lesz premier előtti, csak itt nem
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
attiati
veterán
tudnátok segíteni, hogy ez a kép melyik fimből való? (igen, azért kérdezem... )
-
KubanitoS
veterán
Tudja valaki, hogy melyik az az agyatlan vígjáték, amiben van egy kis Angol beteg paródia? Valami temetés van, odaviszik a megégett csávót egy tolószéken és naranccsal kezdik etetni, amitől mindenkinek felfordul a gyomra.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Melack
veterán
válasz Jhonny06 #17625 üzenetére
Na lássuk: cca 10 éve láttam egy filmet, HBO, valami északi film (svéd-dán-norvég, esetleg német). Fiatal gyerekekről (és családjukról) szól. Van benne egy Porsche is, amit összekarcolnak a végén. Nah ennyi maradt meg kb 10 év távlatában. Meg idősebb testvér is van benne, azt hiszem. (Az Im Juli speciel beleégett a retinámban az M1 műsorán, de annak is kellett vagy 2 év, mire meglett)
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
bAtt001
addikt
válasz callmeakos #17629 üzenetére
neee ilyet miért kell? az a sisak úgy van jól fehéren ahogy van
-
gyuromoj
veterán
válasz callmeakos #17624 üzenetére
Ahogy érzed.
(#17630) bAtt001
A jót minek elrontani?![ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
hoffman_
nagyúr
válasz callmeakos #17629 üzenetére
Ez most mi Angry Birds @ SW @ Avengers
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
pohár
félisten
lyaly
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
rt06
veterán
válasz attiati #17639 üzenetére
google, search by image
-
callmeakos
veterán
How coool is that?
All→M8
-
BéHGT
senior tag
válasz Vangelis #17491 üzenetére
Emlékeztek A Fülke című filmre? 7x aludtam el rajta a gép előtt, nyolcadjára sikerült megnéznem....
Sőt, van olyan ismerősöm, aki az Avatart is csak ötödjére tudta végignézni.... Szerintem nincs ezzel semmi gond, valakinek nem jön be 2-3-4 perc és nem nézi tovább, és?! -
brownus
veterán
na, erre kíváncsi vagyok! a könyv tetszett, azért van bennem egy kis félsz..
-
Jhonny06
veterán
Django 720p DTS fuckyeah
-
Devid_81
félisten
Huhh, elso nezesre azt mondom ebben aztan volt info rendesen, par nap mulva meg kell nezzem ujra.
Pontosan nem tudom hova soroljam az ilyen filmeket (Lasd Ink)
Nagyon nagyon elgondolkodtato a film, es nagyon sok a mondanivaloja.
Valahol a zsenialis kategorianal keresendo!9/10
ui: extended verziot neztem, a film kozepenel voltam, es akkor igy "hala istennek meg van belole" pattant ki belolem!
...
-
hoffman_
nagyúr
válasz callmeakos #17638 üzenetére
feelingre olyan, meg a betűk egy az egyben
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Coccolino_O
őstag
End of Watch
Ha jól rémlik, akkor a többség pozitívan nyilatkozott a filmről, imdb-n is majdnem 8 pontos, mondom, biztos jó lesz. Nem estem tőle hanyatt, talán többet vártam tőle, mint amit kellett volna. A végén lévő logikai bukfenc meg nagyon gáz volt. 5/10.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Battlefield 2042
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest