Új hozzászólás Aktív témák

  • Kergeboci

    tag

    A Nightmare on Elm Street
    Rémálom az Elm utcába

    Jó, sosem gondoltam volna, hogy pont ez, 40 évvel később, működni fog.

    Pár gagyi folytatásához már volt szerencsém, és mivel az első részt nagyjából az is ismeri, aki sosem látta, én sem sem ültem le elé, hogy végig nézzem. Mostanáig.

    Nem is okozott az elején túl nagy meglepetést: a színészi játék, hogy fogalmazzam szépen? Látványos. A látványvilág klasszikus 80as évek. A zene szinti (amugy remek szinti) Freddy megjelenése és az ijesztegetések pedig, olyan kis aranyosak. Legalábbis az elején.

    Aztán jön Tina lemészárlása.
    Aztarohadt. Bevallom, ott felnyílt a szemem. A film is elkezdett működni. Igazából működött ez már a legelejétől is, csak ott még távol tartott a kultfilm státusz tőle. Vannak igazán jó képsorok, feszült és izgalmas jelenetek. Olcsósága ellenére sokszor kreatív, kevés és egyszerű helyszínekkel jól tud bánni. Bár ténylegesen vannak benne idióta megmozdulások, igazából ez mind belesimul az egészbe.

    Jó kis film ez.

    [ Szerkesztve ]

    Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --

Új hozzászólás Aktív témák