-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Eltekintve a röhögő Godzillától (ki gondolta azt komolyan ) nekem tetszett. Sőt még simán néztem volna belőle 20 percet, kicsit rövidnek érződik 1 óra 45 perc és annyi. Amúgy kb minden úgy van benne ahogy előre számítottuk.
Viszont most a film végén a stáblista alatt nincs semmi, szóval szerintem egyhamar nem lesz folytatás.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
bagyulajuve
addikt
egynek elment ez a Kong-os film, a 2017-es jobban bejött mondjuk (a sima Godzik kcisit gyengébbek szerintem)
alaptörténet okés, bár sokszor eléggé csapongó, kicsit értelmesebb tudósokat is berakhattak volna
CGI és harcok nagyon odaszabtak
de nálam ő nyert végül 10/10film: 7/10
#értékelés[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Cs1csó
félisten
válasz paatrick #142301 üzenetére
Köszi, legalább nem kellett végigtolni a stáblistát. Amúgy nem volt rossz, a siketnéma kislány aranyos volt, de úgy a casting rendben volt. A történet jól volt felépítve, pár érdekességgel. Remélem a gyártási költség és némi haszon azért lesz, gőzöm sincs hogy számolják.
-
törölt tag
válasz Cs1csó #142304 üzenetére
Ebben a helyzetben minden haszonszámoló elmélet csődöt mond szerintem. Világszinten jól nyitott múlt hétvégén amúgy, akkor 120 milliót markolt. Most biztos verik a fejüket a falba a Warnernél, mert ma a fél világ letorrentezte és lehet jobban megtorpan majd mintha nem lehetne otthon nézni még egy hónapig.
-
gyuromoj
veterán
Netflix megvette a Knives Out 2. és 3. részét, potom 450 millió dollárért.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
brownus
veterán
válasz bagyulajuve #142303 üzenetére
Nők terén jó ízlésed van egy popos képet is kérlek dobj :)
-
-
myckey
veterán
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
paatrick
őstag
-
gyuromoj
veterán
Zack Snyder's Justice League
Lehet egyedül leszek vele, de nálam az Acélember a legjobb DC film, az univerzum építésből és most ez a film feljött mellé, de nagyon simán.
Pedig a mozis változat annyira egyáltalán nem jött be anno.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
9.6 millió dollárral a legjobban startoló film lett a Godzilla vs. Kong a pandémia kezdete óta. Pedig már kinn van
ncorHBO Maxen. -
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
eeXaa
addikt
válasz bagyulajuve #142323 üzenetére
1.WW84
2.BvS
3.MoS -
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz bagyulajuve #142319 üzenetére
na, erről beszélünk, igen köszönöm!
amúgy pont erről ment minap a diskurzus zsuval, hogy a ww/dc filmekben gal vékonyka, egyem a drága szívét <3. bezzeg a többi (a legtöbb, nem mind) amazon vastag combú, szépen definiált izomzattal, de nőies harcosok!! uhhh, az igazi uhhhhhh
btw, attól, hogy gal nem annyira izmos mint elvárnánk tőle!? attól még erős, csak ez a típus, hogy nem látszik rajta..
csekdiszáut: [link] , [link] , [link]
most megyek elvégzem a napi öt perces meditációmat, mert ha nem akkor befeszülök elég könnyen a nap hátralevő részében...[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
látvány 10/10, minden más 10/3
kb az előzetesben ellőttek mindent: bunyó a tengeren, bunyó a nagyvárosban... egyet nyer godzilla, egyet kong, majd a végén összefognak a mecha ellen... a balfék trió jelenléte egyszerűen fájt: simán besétálnak maximum security épületekbe, majd a végén hackelés helyett az is jó, ha beleöntik a szeszt a gépbe bravó...előző filmben volt mothra+godzilla összefogás ghidorah ellen, most pedig kong+godzilla az 1/6 ghidorah agy vezérelte mecha ellen... ennek a filmnek készítettem volna +3 alternatív befejezését: ez a happy end, amikor godzilla elúszik a naplementébe, majd ő lesz a felső világ ura, kong meg az alsó világé... lehetett volna olyan is, amikor kongot nem sikerül defibrillálni a járművel, hanem felrobbantják a p*csába, majd a mecha leveri godzillát és ő lesz az úr a földön... vagy mecha pusztul, de kong/godzilla nem éli túl a lemezes kiadásra elférnének ezek...
tegnap ahogy megnéztem, sorban elkezdtem összeszedni a blődségeket, amiből azért nem volt kevés... kb úgy készült a film, hogy "majd a látvány kárpótol mindenért" ...ami pozitív, hogy csomó rész fényes nappal játszódott és így megmutatták, hogy milyen brutálul kidolgoztak mindenkit jó film egynek, látványos, nem unalmas... de a sztori és az idiótaságok lehúzzák rendesen[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
brownus
veterán
válasz KISDUCK #142328 üzenetére
Nekem ezek: a kedvessége, a könnyedsége, hogy az evolúció által belénk, az emberekbe kódolt osztonokre épít. Ilyenek vagyunk, de próbálunk változni, van akinek sikerül is. Az egész ember közeli volt. Kivéve ww mutatványai simán újra nézős film, míg snejder lassított szuper cutja rohadtul nem az.
Ja, és a koreográfia zseniális a filmben. Le a kalappal!
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
Time Trap 2017
1/10Remélem más nem követi el a hibát, hogy nem olvas kritikát, néz meg pontállást. Bár imdb szerint annyira nem vészes, de színészek játéka, kamerakezelés nagyon C kategóriás. Ez még a videótékás időkben is a legalsó sorban foglalhatott volna helyett.
A téma nem lenne rossz különben. Egész érdekes koncepció, de ahogy megcsinálták, az félelmetesen gagyi lett. A sok logikai bukfenc pedig....na mindegy is.
Max egy nagyon agyhalott pillanatban ajánlott, de csak azoknak akik a gyenge scifi-re és időcsavaros filmekre gerjednek.
Mess with the best / Die like the rest
-
myckey
veterán
Közben kint a Zack.Snyders.Justice.League.Justice.Is.Gray.
Áll van benne extra jelenet.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Bad Pritt
félisten
Megnéztem a WW84-et, felkerült HBO Go-ra. Nagyjából a raszta majacsávónál adtam fel, onnantól kezdve gagyi vígjátékként tekintettem rá és úgy egész mókás volt, bár szerintem a készítők ezt komolyan gondolták.
Gyakorlatilag nincs olyan perc, olyan döntés vagy momentum, ami ne vérezne ezer sebből és ez még egy ilyen szuperhősfilmnél is ritka. Hihetetlen agyatlan és gagyi történetet sikerült még rosszabbá tenni idióta "csavarokkal", értelmetlen karakterekkel, banális jelenetekkel, a szokásos cringe faktorhoz szokott agyam nagyjából a film felénél már a végét járta, nem tudtam egyben megnézni, annyira gáz volt pár jelenet.
Az egész film koncepciója szar, szöveg nélküli klipjellegű expozíciók követik egymást, amiknek néha semmi közük a filmhez, csak kellenek bele, mert 1984 van és a retro az menő. Egyetlen jelenet van, ami szerintem nagyjából működik, a klasszikus man out of time, mikor Steve meg Diana járnak a városban és rácsodálkozik mindenre, azt megmentik a színészek.
De amúgy lehet csak én látom bele, de mintha ezek a színészek is érezték volna, hogy itt valami kínosan gagyi részesei lehetnek, azért Pedro Pascal, Kristen Wiig meg Chris Pine sem rosszak általában, de itt csomó jelenetbe egyszerűen nem tudtak életet lehelni, olyan szavakat adtak a szájukba, amik teljesen idegenek számukra (meg a nézők számára is).
Azt meg fel nem tudom fogni, hogya bodysnatcher Steve Trevor hogy ment át a kreatív szűrőkön, nem érezték, hogy ez egyrészt nincs összhangban a film többi részével, hisz minden más kívánság a semmiből materializálódott elő, másrészt iszonyat kellemetlen a nézők számára? Hihetetlen negatív élmény, főleg a korrekt első film után.
-
brownus
veterán
válasz Bad Pritt #142333 üzenetére
Hogy a pitába lehet ennyire ellentétes a véleményünk, ez tök érdekes. Mert többnyire hasonlóan értékelünk!?, igaz én szűkszavúan. :d
Miben jobb vagy több sneyder 3 b&w rubik kockája mint ez? Ja, játékidőben biztos. De ha már képregény adaptáció mind2, akkor nem lehet ekkora különbség!? Sőt, a cgi sneyder filmjében gagyibb. Szar a zene, batman nem kakilt 3 napja és már nagyon szorít, stb...
Béke, és szeretlek!
És nem csak a véleményünk, az tök mindegy most. De az első filmhez képest is!???
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz brownus #142334 üzenetére
Nem lehet ahhoz hasonlítani, teljesen más film.
Ez itt minden téren elvérzik, rossz és banális az üzenet, rossz az átadás módja, rossz jelenetekkel kapcsolják össze a karakterek fejlődését, már ha egyáltalán összekapcsolják. Most pár példa tényleg:- Steve Trevor miért nem tud a semmiből előjönni, mint a rakáték meg a fal Egyiptomban? Miért kell ezt a testrablást beleerőszakolni? - Ahogyan bemutatják, hogy Barbara egyre gonoszabb lesz, az a filmkészítés legalja, 2-3 egymás után hányt, összefüggéstelen jelenet, ahogy egyre jobban bunkózik. - Max Lord az elején olajat akar, aztán a végére... mit is? Utánanézés nélkül nehéz megmondani. - Pont DC-ben ott a raszta maja a könyvvel, ami megmagyarázza az egész követ meg háttérsztorit. Expozíció csúcsrajáratva. - Az oylan apróságokról nem is beszélve, hogy Diana az egyik pillanatban még a civil ruhájában ül a kocsiban Egyiptomban, a következőben már Wonder Woman ruciban, egyik pillanatban repked a felhők között, másikban már otthon van, stb. Darabokra van vágva a film. És ez tényleg csak néhány kirívó baromság, tele van a film ilyenekkel, komolyan nem telik el perc valami hülyeség nélkül.
-
mephi666
nagyúr
válasz Bad Pritt #142335 üzenetére
A ww84nél nem sok rosszabb szuperhősfilm van... még a HB-s macskanő is oda-vissza veri, pedig az elmúlt 15 évben nem hittem volna, hogy azt sikerül alulmúlni amíg pl a thor: ragnarok-nek jól áll a disco-s beütés, ez 1pálcás vásári bóvli lett tőle
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Bad Pritt
félisten
válasz brownus #142338 üzenetére
Supermant meg nem ismerik fel ha szemüveg van rajta :)
És? Attól ez a film nem lesz jobb vagy rosszabb.2 és fél óra majdnem, lett volna idejük rendes sztorit összerakni anélkül, hogy ugrálnak helyszínről helyszínre látszólag értelmetlenül, expozíciókat dobálnak egymásra, meg ilyen kínos, out of character apex predator szövegeket raknak a szereplők szájába.
WW végső nagy monológja a világ előtt meg egészen nevetséges, a terroristák majd pont ezért mondanak le a kívánt atombombáról, omg. Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
KISDUCK
addikt
válasz bagyulajuve #142340 üzenetére
Nem nézel elég nyugati médiát?
Te nem tudtad hogy nem nemierőszak ha nő az elkövető és férfi az áldozat?
Pont ma néztem rá imdb-n és láttam hogy készül a 3. rész és a rendező ugyan az aki a ww84-et elkövette. Valami azt súgja hogy azt a filmet sikerként könyvelték el a stúdiónál. -
Bad Pritt
félisten
És utána még ráadásul
rá is nyomul a test eredeti gazdájára a film végén, ilyen extra cringy csavarként. Amúgy nem néztem véleményeket a filmről, itt se olvasgattam róla nagyon, úgyhogy kíváncsi voltam, hogy én égtem ki, vagy ez tényleg gáz film, aztán láttam, hogy tényleg gáz és mindenki csak kamillázott ezeken a remekbe szabott jeleneteken.
-
brownus
veterán
hogy tetszett a csajok crossfit edzés módszere?
-
brownus
veterán
nemierőszak? olyan nem is volt benne!? lehet pont pisilni mentem...
hogy tetszett a csajok crossfit edzés módszere?
-
gyuromoj
veterán
Godzilla vs Kong
Harcok és a látvány nagyon jók lettek, viszont az emberi dolgok megint csak nem sokat tettek hozzá.
Szerintem ennek itt a vége, felesleges lenne folytatni.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mephi666
nagyúr
válasz gyuromoj #142346 üzenetére
A film végéről egy belga nóta jutott eszembe:
"Alsó világ ura: a King Kong az elsőn
Felső világ ura: Godzilla a hatodikon.
Ne jöjjetek, nem dobolok hosszan, ne jöjjetek.
Ez csak egy tíz perces transz, maradjatok!
Akaratom igája rajtatok!"[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz bagyulajuve #142347 üzenetére
ahh, szóval csak a testét erőszakolták meg, a tudatát (lelkét) nem. mivel steve volt az valójában! URISTEN
nem olvastok elég scifit...
igen, nem semmi, profi atléták is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest