-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz mephi666 #142399 üzenetére
Az elején a 80-as évek hangulat nekem nagyon bejött. De ezen kívül semmi. Plusz ötletes volt, hogy megoldották Chris Pine visszatérhessen mert szerintem jól működött a párosuk.
De ezen kívül tényleg nem nagy eresztés. Annyira nem, hogy feliratosan láttam még karácsonykor és én szeretem a szinkronos filmeket de nem tervezem újranézni.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Cs1csó #142401 üzenetére
hát a visszatérése nekem ilyen "béna jöttünk, láttunk, visszamennénk" koppintás volt
főleg, hogy fél évszázaddal korábban vezetett repülőt, csodálkozott minden repülő vasra, mint egy óvodás, majd simán elvitt egy modern gépet, amiben 10szer annyi gomb meg bizgentyű van ...azonnal tudta, mi mire jó "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz radi8tor #142404 üzenetére
uhh, ez ám a komoly magyarázat engem nem tudom, hogy felvennének-e pl paksra a reaktort irányítani... úgy érzem, ösztönösen értek hozzá az oké, hogy ösztönösen érzi, mekkora tolóerő kell a gépnek adott helyzetben és jól irányítja, de hogy ösztönösen tudja, hogy a 300 új gomb és kapcsoló mire jó? ehh "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
törölt tag
Túltoljátok szerintem, ennyire nem volt rossz a WW84.
-
Cs1csó
félisten
válasz mephi666 #142405 üzenetére
Ezen nevettem, mert azt elhiszem, hogy akár egy pár órás gyorstalpaló után is már tudná vezetni hiszen van érzéke hozzá stb. de a kismillió gombnak van azért szerepe, plusz azok amin repült csillagmotoros gépek voltak ezek meg ugye már sugárhajtásúak. Mindegy film és kész jópofa volt. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mephi666 #142405 üzenetére
Ilyen alapon a filmek 90%-ára rá lehetne fogni ezeket a hibákat.
De WW84-nek nem ez volt a fő gondja, hanem hogy a forgatókönyv középszerű volt, és szerintem ezért akarták mindenképpen moziban bemutatni, hogy legalább behozza a minimumot, mert ezek után még BD-n se fogják megvenni...⭐ Stella
-
-
brownus
veterán
Wow, [link] netflix ránk nyitott :D knives out filmek
#142410, bagyulajuve
Köszi, nézem is hol, hogyan tudnám megtekinteni![ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz radi8tor #142408 üzenetére
...az egész forgatókönyv annyira primitív, ha színi iskolában szakkörön ilyet adnak be az első éves diákok, páros lábbal rúgják ki őket
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Bad Pritt
félisten
Szerintem is egész korrekt lett a Godzilla vs. Kong.
Tök jót tett neki, hogy nincs két óra, pörögtek, forogtak az események, ilyen 5 perces etapokban még Milly Bobby is elviselhető volt. Azzal nem értek teljesen egyet, hogy felesleges lett volna az ő szála, hisz
Amúgy sok mindent nem nagyon lehet írni róla, nincsenek kiugróan negatív részletei szerintem, max az a gáz gonosz röhögés, kiugróan pozitív meg a cgi, embertelenül jól néz ki a film végig, le a kalappal a készítők előtt.kvázi ők vezették be az igazi csintalankodókat, meg a nyomozásuk adott egy hátteret az Apexnek és a Mechának. Meogldhatták volna másképp is, sajna ez lett a vége.
Van pár apróság, ami viszont tökre tetszett:- Sok fika volt a korábbi két Godzilla filmnél, meg pl. a Pacific Rimeknél is, hogy miért püfölik egymást kézzel-lábbal, ha van ionágyú, rakétavető, atomlehelet, stb. Na itt rohadt jó volt, hogy amint King Kong Hong Kongban megjelent, Gojira egyből rövidre akarta zárni a harcot, ment volna az atom a majom fejére, csak az meg nem engedte feltölteni, de amint sikerült, nyúlcipőt húzott a másik. Üdítő volt látni, hogy végre valaki használja az eszét. - Jó döntés volt, hogy az Apex Mechagodzillát csinált, nem pedig Mechaghidoráh-t, annak ellenére, hogy Ghidorah agyát használták, hisz Godzilla az apex ragadozó, tehát őt kell példának tekinteni, kb. mint ahogy a B2 modellezi a sólymot. - Az is tetszett, hogy ebben a filmben is volt pár klasszikus jelenetet megidéző újragondolás, mikor Godzilla először lépett ki Hong Kong földjére és az emberek szemszögéből mutatták, akkor jó lassan lépkedett, mint a régi filmekben, meg mikor Kong beledugta a szájába a fejszéjét az a régi Kong vs. Godzilla filmet idézi meg egy pillanatra. - Külön érdekes szerintem, hogy míg a korábbi filmek az emberek szemszögéből mutatták a szörnyeket, sokat láttad őket alulról, vagy madártávlatból, mintha helikopterből néznénk az eseményeket, addig itt, ha bunyó volt azt mindig a szörnyek szempontjából mutatták, ezért tudták felgyorsítani az összes akciójelenetet. A 2014-es film harcaihoz képest mintha 1.5x sebességgel zajlana minden harc. - Az meg remélem senkinek nem volt meglepő, hogy Godzilla mindkétszer elpicsázta Kongot, nagyobb, erősebb, harcedzettebb és atommeghajtású. Összességében én örülök ennek a monsterverse-nek, nem tolták túl, nem akartak világot megváltani évente 2-3 filmmel, helyette csináltak 7 év alatt négy darabot, azok mindig korrektek, kerek egészek önmagukban és sorozatként is. Én maradok Pacific Rim párti, de respect a Legendary-nak.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
paatrick
őstag
válasz Bad Pritt #142413 üzenetére
Ebben az egész Godzilla Kong filmben az volt a fura hogy az előző Godzi film végén a többi nép ott térdel a király előtt. Mostanra meg mind eltűnt bölény meg pókocska meg mik voltak még ott.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
mephi666
nagyúr
válasz gyuromoj #142415 üzenetére
ja, annak rendesen mortal kombat beütése volt a béna sztori helyett simán lehetett volna ezekről a harcokról egy fight, végül átmenet tekken tag tournamentbe és godzilla+kong együtt veri le a mechát "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Bad Pritt
félisten
-
Miklós315
aktív tag
Tõde ja õigus (Truth and Justice)
Kiűzetve...
Észtország a 19. század második felében, egy lápos, ócska föld és a családtörténet, mely ide rendeltetett.
"Mondottam ember: küzdj és bízva bízzál."
#értékelés
"Szerintem."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
myckey
veterán
Sacco e Vanzetti - IMDB 7.8 ( 1971 )
Számomra ez egy igen súlyos darab, a film és az egész tragikus kimenetelű történet, sztm kellően kihatással van az ember lelkére és az eszére is. Jómagam végig feszülten figyeltem a pörgős történéseket, pedig az egésznek a valós, "igaz" alapja megtekinthető, [link] és így tudvalevő a befejezés is. Mégis magával ragadott a színészek játéka, az ahogyan a film érzékeltette a korabeli politikai, és társadalmi időszakot, ahogyan megannyi témát boncolgat, de végső soron kegyetlenül elbánik az "egyszerű kisemberrel ". Az egészre a pontot Here's to You Ennio Morricone fülbemászó muzsikája teszi fel.
Godzilla vs. Kong
Ez olyan lett, amilyennek reméltem...egy látványos, kellemes kikapcsolódás. A bestiák kellően középpontba kerültek, az embereket ezzel szemben sztm megfelelően háttérbe szorították, bár a "földi" kislány karaktere nekem tetszett, nagyon is hajazott az alapvető Kong és ember kapcsolatra, ami nem idegen a világában. Visszatérve a látványra...a neon város és annak lezúzása, a "másik" világ bemutatása , de legfőképpen a JÓL látható összeütközések nagyon bejöttek, végre nem volt eszméletlen sötét, vagy elcsztt időjárás, esetleg más speciális képi "taknyolás" , így minden egyes apró, de annál jelenetet tökéletesen ki tudtam venni.
Egyébként van számos olyan dolog, ami jól illeszkedik a filmbe, de ezeket Pritt a 142413hsz- ben jól összerakosgatta.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Miklós315
aktív tag
Shorta (Enforcement / Csapdában)
"Valami bűzlik Dániában..." aktuális kérdésfelvetések fiktív akciószcéna mentén.
Két járőr egy forrongó negyedből keresi a kiutat. A társadalom hasonlóképp. Mindkettő csapdában vergődik.
Multikulti, jogállam, rend, becsület, sorsok és lehetőségek - a film nem megválaszol, hanem rákérdez: biztos, jó az irány, kapitány?A színészek korrektek, a forgatókönyv - a fentieknek megfelelően - szolíd, az akciók földhözragadtak. Nem píszí, mert a tét nem engedi meg.
#értékelés
"Szerintem."
-
Pitterix
őstag
Mivel a régiek nagy kedvenceim, ez is naná, hogy bejött.
Ahogy írták előttem, hemzseg a beleköthető dolgoktól. De, ahol két ilyen behemót van, ott kár belekötni bármibe is.
Látvány, hangok nekem bejöttek, harcok szintén. A film kiszámítható természetesen, de itt nem ez a lényeg.
Ami engem picit zavart, a lassítva mozgó melákok. Rendben, nagyok, ezért lassúnak tűnnek, mint a Hangya, mikor megnőtt, de a hó, meg a potyogó halak ne essenek már lassan.
A néma kiscsaj cuki, lenyomta simán M.B.B.-t.#értékelés
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
perempe
addikt
Paul/Lillard/Draymond Green/Anthony Davis.
az eredetiben játszottak olyanok, akikre lehet emlékezni később is:
Ewing
Barkely
Bird
Bogues
Larry Johnson
Oakley
Shawn Bradley
Divac
Ceballos
Ainge
Mourning
A.C. Green* Brahms: 4. szimfónia *
-
brownus
veterán
Nem látta rajtam kívűl senki se az another round filmet??
Tök jó film, írtam is róla egy esszét!?Szerepel benne a zsebi napóleon!
-
Pearce
aktív tag
válasz Farkassacred #142439 üzenetére
Remélem nem komoly a kérdés.
-
Pearce
aktív tag
válasz #42308056 #142441 üzenetére
Igen, ezért kérdeztem, hogy remélem nem komoly. R kategóriás szörnyfilm. Ja, a stúdió meg majd veszít rajta egy raklap pénzt, mikor így pg-13-mal is úgy-ahogy megy a monsterverse.
Más téma, de ha megfigyeli valaki, Kong-ra szinte többen mennek, mint a Godzillás filmekre. Valahogy jobban eladhatóbb a majom, kíváncsibbak rá az emberek. 566m Skull Island vs 529millió 2014-es Godzilla
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy így a Godzilla vs. Kong után kicsit elkezdett érdekelni az Ál/Arc 2, Wingard rendezi azt is és a szörnyek bunyói alapján csávó rohadtul ért az akcióhoz.
-
mephi666
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest