Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    Bosszúállók: Végtelen háború (2018)
    Avengers: Infinity War

    Na végre eljutottam én is erre. Gondolom már a legtöbben látták akik akarták, itt a fórumon is eléggé ki lett beszélve, spoilerezve, úgyhogy nem is rizsázok sokat róla.
    Nekem alapvetően tetszett, főleg a Fekete Párduc rém után, hatalmas a különbség...de ettől függetlenül ugyan képregényes filmként jó, de sima filmként értékelve max 7/10 pontot adnék neki, ugyanis van benne jó pár fasssság..finoman szólva.
    A szuperhősök annyira semmilyenek, érdektelenek voltak számomra, hogy azt leírni se tudom, de Thanos végre egy érdekes gonosz karakter volt és a haverjai (blackorder?) is, kár hogy sima hitman szinte süllyedtek.
    A harcok amúgy valóban látványosak voltak, talán túlságosan is. Sokan fikázzák a Transformers filmeket, de ez cgi orgia mivel másabb? :F

    Akció-dráma-poénkodás...majd dráma-poénkodás-akció...majd akció-dráma-poénkodás, stb... ez megy élesen felváltva.
    Tetszett, hogy nem sokat tököltek már az elején se, illetve most tényleg kevés üresjárat van...de amikor van az totál indokolatlan.
    Két fő dolgot emelnék csak ki, ami számomra hatalmas negatívum volt:
    1. A besértődött Hulk jelenetek iszonyú idegesítőek voltak.. Hulk gyere-nem-de-nem-de kellesz-de nem-de pls pls-de nem-de gyere mert meghalok-de nem jövök... :U legalább magyarázták volna meg, hogy azért nem mer előjönni mert a film elején brutálisan leverték és betört (bár hulk alapból nem tud betörni, nem?)
    2. Sokan kritizálták itt is a kesztyűlevétel-Starlord pofon jelenetet: teljesen jogosan.
    Strange jelenete egyértelmű utalás, de anélkül is biztosra vehető, hogy lesz csavar és sokan mégsem haltak meg.

    Kérdés:
    A köveket csak pusztításra lehet használni amúgy? Ezt mintha nem magyarázták volna meg, vagy csak én nem figyeltem. Miután megszerzi a köveket, utána kb. isten lesz, ..ennyi erővel csinálhatna valami jót is gyilok helyett?

Új hozzászólás Aktív témák