Új hozzászólás Aktív témák

  • Cheesus

    senior tag

    válasz Bad Pritt #110164 üzenetére

    Jaa, my bad :R

    The Titan

    Sikerült este megnézni. Ugye a sztori alapja az, hogy mivel a Föld lassan nem tud eltartani ennyi embert (amit ha úgy veszünk talán tényleg valós probléma), az emberiség az egyetlen reményt egy másik bolygóra való költözésben látja. Viszont sok más filmtől eltérően itt nem a bolygót akarjuk a saját képünkre formálni, hanem nekünk kell az új környezethez alkalmazkodni. Ennek érdekében kiválasztanak egy csapatot, akik a korábbi cselekményeik alapján alkalmasak lehetnek a kísérletre (minimális spoiler: főhősünk azzal érdemli ki a dolgot, hogy a seregben szolgál, viszont egy akció alkalmával 2-3 napra eltűnt valamelyik arab sivatagban, és túlélte...). Az egész kísérlet célja leegyszerűsítve az, hogy az új bolygó, a Titan felszínén is tudjanak lélegezni, mivel annak a bolygónak az atmoszférája lényegesen eltér a mienktől, illetve hogy tudjunk úszni a vízben (ezt a részt mondjuk nem értettem, de nincs kedvem visszakeresni hogy miért is volt ez fontos).
    A tesztalanyok megkapják az első adag szurijukat, innentől pedig minimálisan érdekes is lesz a film.
    Spoilerben egy-két gondolat: Az akciójelenetek 80%-át már a trailerben ellőtték, emiatt kicsit csalódott voltam, illetve a film legvégét nem értettem, hogy elég kib.szás volt emberünkkel, hogy a film végére emberünknek nem volt rudija se, amivel legalább el tudott volna játszania Titan-on, ha már egyedül küldték fel szerencsétlent. De legalább megtanult repülni.

    Egy megtekintést mindenképp megér a film, de szerintem semmi kiemelkedőre nem kell számítani. Valamiért mostanság a Netflix-es filmeket kicsit sterilnek/élettelennek érzem, de aztán lehet velem van a baj.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.twitch.tv/csehla

Új hozzászólás Aktív témák