-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Veidt: A komédiás bővelkedett politikai ellenfelekben, még ha az oroszokat ki is zárjuk…A fickó gyakorlatilag náci volt.
Rorschach: Kiállt a hazája mellett, Veidt. Nem hagyta magát nyugdíjaztatni. És nem váltotta aprópénzre a hírnevét. Nem árult posztereket, fogyókúrás könyveket vagy őt ábrázoló játék katonákat.
Soha nem lett prostituált. Ha ez nácivá teszi őt, engem is nyugodtan hívhatsz nácinak.
Veidt: Hm.. -
pohár
félisten
hahaaa, a Vixon nyertem egy kétfős jegyet holnap estére a Szűzőrség premier előttijére, remélem jó is lesz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tibiajax
nagyúr
yesyesyess.
spoilert pedig még véletlen sem akarok látni addig! -
eeXaa
addikt
..hihetetlen hogy ilyen szaroktól estek révületbe, ahelyett hogy normális filmeket néznétek inkább....
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyelőre engem még nem győztek meg.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyelőre a CGI kicsit fapadosnak tűnik nekem, de nyilván ezen változtatnak majd. Nem ismerem a képregényeket, de Venom feje elvileg Pókemberére hasonlít elvileg nem? (Mert őt utánozza kinézetben) Így viszont Parkernek is fel kellene tűnnie a filmben valahol szerintem, legalább utalás szintjén)
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz oriic #110862 üzenetére
Ez már az Eddie Brock sztori. Ő Peter Parker után lett Venom, szal' elvileg itt már túl van a Pókemberrel való találkozáson a szimbióta.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
gyuromoj
veterán
válasz oriic #110862 üzenetére
Venom - kiderült, melyik képregényeken alapszik a film története
Mondjuk ez már most benne volt,hogy több ember lesz megfertőzve. PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #110865 üzenetére
Az lesz! Lesz itt minden! Carnage, Hunger szroti line (agyevés, majd a csoki xD), patkokban fog folyni a vér!
Vagy nem. Bár én bánnám. Viszont ez az előzetes nem nagyon sejtet semmi féle "R"-t. Pedig elvileg az. Itt Hardy elég bárgyúnak hat. Úgy néz ki mint aki nem tudja mi van, nem úgy mint aki szét akar mindenkit tépni. Sebaj bízzunk benne.
(#110866) Mik76 Na most nem lennék a helyedben oriic. Tényleg Májk, a Rampage-ről volt már aki be merte ide írni, hogy szar a CGI?! Tudva, hogy olvasod a topikot?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Olvasva a Thanos dzsembori első kritikáit, megfordult a fejemben, hogy moziban kellene nézni. De csak mert most az egyszer nem akarok spoilerbe futni egy Marvel filmnél. Elvileg baromi nagy csattanó a vége, és meglepő, és hűűűha... Mondjuk nem láttam a fekete macskát se, ez lehet baj lenne.
-
brownus
veterán
válasz eeXaa #110857 üzenetére
figyu, akkor ismét, valszeg nem utoljára, és ezt most csak neked:
mittomén, az egyiket helyettesítsd a "normális film" szóra
nem értem miért zavar téged ennyire, hogy mások mire szánják a szabadidejüket?
btw, már én is szervezem a bébiszittert, hogy mehessünk megnézni az IW-t
no, meg is van, anyu feljön vigyázni marcira; allé, csüt du, 2d, feliratral
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Fasza a trailer, remélem csak retusálták a vért és jó szószos lesz a film.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
emiki6
veterán
válasz brownus #110872 üzenetére
Benne vagyok pár ego csapdában az biztos.
A biciklis közlekedés amúgy megoldást jelenthet civilizációs betegségekre, a légszennyezésre, a dugókról nem is beszélve.
Aki meg bulvárt olvas, azt természetesen "lenézem" és ez ellen nem nagyon tudok tenni...
Izlésrő viszont nem vitatkozom egy egészséges határon belül. Nyilván elborzadnék ha egy 50 árnyalat hasonló hypeot kapna itt, mint egy sw vagy iw és nem érteném mit lehet azon szeretni, majd beskatujáznám az azt szeretőket izlésficamosnak..."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #110873 üzenetére
Szerinted megcsinálják a trailert vér effektekkel, majd leretusálják, hogy ne legyen rajta? [link]
Jó, mondjuk ugye én nem értek hozzá, lehet, hogy úgy van.
-
-
eeXaa
addikt
válasz brownus #110872 üzenetére
... félreérted a dolgot... az arányokkal van baj... vagyis hogy a topik kb.80% ezekről az agymosó moslékokról szól, még annak ellenére is hogy százezredjére rakjátok elétek ugyanazt.... sajnos ezzel adtok táptalajt hogy tovább folytassák.. szal az szeretném látni hogy a Phantom Thread-ról, vagy a The Beguiled-ről révedezne a topik ennyit.... persze tudom, ennyi erővel azt is várhatom hogy ujra jöjjön a megváltó...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz eeXaa #110877 üzenetére
"Ha te most állandóan kólát innál, akkor azt mondanám neked, hogy igyál Traubit. Mert ha Traubit iszol, ugyanazt a cukros löttyöt csurgatod a beleidbe, mint a többiek. De azáltal, hogy ők kóláznak, te meg traubizol, különbözöl a többiektől." - Gaben
Ez a te logikád, egy része.
(#110879) oriic Csak a spoiler miatt.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Az nem a jó filmekről való társalgás, hogy időnként beszól illetve leszól más fórumozót. Valamint kérdésre kb. ennyit ír, hogy, ha nem érted, akkor nem is mondom vagy nézd meg magad és rájössz meg hasonlók.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
brownus
veterán
válasz eeXaa #110877 üzenetére
értelek, akkor képzeld ezt a topikot egy
romkocsmának. ott se világmegváltó dolgokról megy a beszélgetés egész este, hanem megy az "ugrálás" a komoly és komolytalan dolgok között. aztán jó pár sör és cigi után már csak a pina, meg a de jó segge van, húúúú de jó, hogy itt a tavasz a téma meg ki hova megy nyáron, ki hova megy bringa túrázni, stb, stb... semmi eget rengető topikmegmondom őszintén, nekem se sok kedvem van ehhez és agyi kapacitásaimat lehúzó témákról olvasni, dumálni. sokat. irl jut mindenből bőven, hálisten !?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz brownus #110886 üzenetére
3-as terem gondolom, a "Szer" meg a Szerencsejáték ZRt-ből jön, ez a terem neve
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
MageRG
addikt
Eddig szorgosan kerülgettem a spoilereket és tegnap végre megnéztem Az utolsó jediket.
Azt hiszem muszáj lesz kiadnom magamból.Rian Johnson egy éretlen, fogalmatlan hülyegyerek, aki utálja a SW-t.
Ahhoz meg végképp hülye, hogy kreatívan bontsa le a mítoszt.
A SW egy űrmese, itt a közönség azt várja, hogy a legkisebb királyfi győzzön. Az utolsó pillanatban bejöjjön a nagyon kockázatos terv.Ehelyett elmenne ilyen trónokharcás realizmus felé, de nem működik. Nem működhet, mert szinte minden szereplő tökhülye mesefigura.
Nem egyszerűen emberi hibáik vannak. A kompetenciájuk kizárja a poziciójukat.
A birodalmi flottát egy bohóc vezeti, a lázadók legmegbecsültebb tisztje pedig ok nélkül titkolódzik és leugatja a beosztottjait? Tényleg?
De ez még semmi, mert a történetben akkora lyukak vannak, mint egy hullahopkarikán.Rian öcsém, dugd egy vödör trutymóba a fejed és gargarizálj 2 percig. Hátha javul az agyad.
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
törölt tag
válasz MageRG #110888 üzenetére
"A SW egy űrmese, itt a közönség azt várja, hogy a legkisebb királyfi győzzön. Az utolsó pillanatban bejöjjön a nagyon kockázatos terv."
Miért, nem ez történik?
Valóban hülyék a szereplők, meg tele van logikai buktatókkal, csak nem értem miért pont ennél a résznél kezdik el ezek zavarni az embereket, amikor az előző filmekre is ugyanúgy jellemző volt.
Szerintem nem volt annyira rossz, legalábbis Star Wars mércével. Tény, hogy láttunk már ennél jobb SW filmeket, de szerintem van legalább ugyanannyi rosszabb is.
[ Szerkesztve ]
-
MageRG
addikt
válasz #16514048 #110889 üzenetére
"...amikor az előző filmekre is ugyanúgy jellemző volt."
Nem mondanám. Az ébredő erő még elment, de csak azért mert volt benne tartalék egy következő filmre.
Ott is azt éreztem, sokkal jobbat ki lehetett volna hozni belőle.
A Zsivány egyes bőven várakozáson felül teljesített. Nagyon jó volt.
Ez meg...
A Disney-nek nem volt elég pénze egy normális forgatókönyvre?
Ehh... látom, úgy kezelik, mint a Marvel/DC filmeket.
Van egy univerzum, rengeteg rajongóval és lehetőséggel. Akkor gyorsan hozzunk ki belőle minél több filmet, hadd dőljön a pénz.
A történet minősége mindegy, a paraszt úgyis fizet.
Ha meg mégis megbukik egy film, akkor azt a sztoriszálat félretesszük. Van még ezer másik."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Ispy
veterán
Nem tudom nézte-e már valaki, de rég láttam olyan fosch CGI-t, mint ez a Rampage.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Olyan filmeket szeretek nézni, ami egy adott korszak zenéit, divatját mutatja be. Tudtok olyan oldalt ajánlani, ahol összesítve vannak az ilyen filmek (évtizedenként)? pl.
50' Cry-Baby, Abszolút kezdők
60' American Graffiti, Kvadrofónia, Wanderers, Stoned, Halálfejesek
70' Grease, Hair, Szombat esti láz
80' Mindörökké rock, The Commitments, Üvegtörők, Romper Stomper, Ez itt Anglia
90'Illetve bármi, ami ilyen, és tettszett nektek.
-
KaitouP
nagyúr
válasz oriic #110858 üzenetére
Ki nem állhatom a Marvel filmeket (jó, a Galaxis Őrzőit szerettem), viszont erre ha lehet majd, előre jegyet veszek. Viszont vér legyen benne, jó sok, meg egy jóféle Venom vs Carnage harc a végére, (na meg egy jó sztori sem ártana) és elégedetten jövök majd ki a moziból.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Ispy
veterán
Egyébként ki tököm ez a venom? Ez valami antihős? Lusta vagyok utánaolvasni....
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
KaitouP
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest