-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Total Recall(2012): Amilyen jól kezdődött a film, olyan rossz és unalmas lett a 20-30. perctől kezdve. A világ ami volt benne az tetszett, de az a rém gagyi, állandóan még egy kiszámítható akciófilmes fordulatot bedobok, hogy csakazértse legyen még vége: szánalom. 3/10.
I am having fun staying poor.
-
KaitouP
nagyúr
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Bad Pritt
félisten
Van egy ilyen trailerjellegű videó a Death of Superman-ről. Elég középszerűek ezek az új rajzfilmek a War óta, remélem ez ki fog emelkedni (ha valami, akkor ez...).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz oriic #110809 üzenetére
Hát igen, elég bullshit volt a játékok történetének (vagyis hát ez előző film a 3. részre alapozott inkább) lényegi részét, a pokolt kivenni, és behozni ezt a 24. kromoszómás, szérumos, kisérlet balul elsülős marhaságot.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
marilllyo
veterán
Vótmá?
Nem tudom...nekem tetszett a nagypapi kismunkás ember fazon ami volt mindemellett. Most már inkább egy Tom Cruise-os MI feelingje van a dolognak.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
gyuromoj
veterán
Na elvileg kiderült hogy kit alakít Peter Dinklage a Végtelen háborúban:
Corvus Glaive hangját adja, ha minden igaz PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Pacific Rim Uprising kellemes csalódás lett. Buta, pátoszos, jó pár vicces mondattal és egy-két plothole-lal (teleportáló karakterek aranykorát éljük), de a lényeges dolgokban előrébb lépett: pont annyival rövidebb, hogy egy laza, tökös film lett, pergő cselekménnyel, jó dumákkal, erős látvánnyal és ebben ugrott legnagyobbat az előzőhöz képest.
Míg del Toro nagyon ráment arra, hogy azt mutassa be, ezek milyen robusztus jószágok, addig itt már a Klicskókból McGregor-ok lettek és sokkal jobban állnak nekik: közelebb vagyunk a Transformers-féle akrobatikusabb, gyorsabb csatákhoz mínusz a rángató kamera, ráadásul nappal, ezt tényleg élmény volt nézni ( ), a hangokat is újrakeverték hozzá, minden nappal játszódik, így sokkal többet látni az akcióból.főleg az első Gipsy vs Obisidian meccs, omg, azt nagyon eltalálták
A sztori persze olyan amilyen, nincs akkora gond vele, mint egy Transformers 4-5-tel, de nem ez fogja a blockbusterek fényes fáklyáját cipelni a szebb és okosabb jövő felé. A tudósok itt is túl sokak voltak, Boyega viszont jól tolta, laza volt, a kadétok szarok egytől-egyig, Eastwood meg ott volt, mert ott kellett lennie.
Jó kis látványfilm volt mindent összevetve, bárcsak ilyen lenne az alja a hollywood-i posványnak.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Ispy
veterán
válasz Tibiajax #110817 üzenetére
Hát Scott Eastwood is felejthető, azon kívül, hogy sokszor eszembe jutott a film során, hogy basszus, ennek a faszinak sem kell DNS vizsgálatra mennie, hogy kinek a fia is, másra nem is emlékszem belőle. Volt egyáltalán már értékelhető alakítása?
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Tibiajax
nagyúr
várj, jobbat mondok én nem is tudtam rohadtul h ő a kis Clint, de az egész film alatt az járt a fejemben, h zmeg, ez a gyerek kiköpött Clint Eastwood, nem az ő gyerek ez?? mer azt tudtam, h van egy szívtipró kölyke, de csak ilyem modell-képeket olvastam eddig róla a velvet-en
-
Bad Pritt
félisten
válasz Tibiajax #110817 üzenetére
Nekem az tetszett benne nagyon, hogy nem akarta komolyan venni magát és ezt tudatosította is mindenhol, már ahogy a film kezdődött, pörgős montázsok Wizkid-re, meg Gottlieb pl amilyen nyomorult karakter volt az előző filmben, itt gyakorlatilag régi önmaga karikatúrája és ez így jobb volt (továbbra is idegesítő persze).
Az autóriasztós poén is jobban ül egy ilyen színes-szagos filmben, mint a sirály vagy a Newton-inga az előzőben, a badass dumák, oltogatások is illettek főleg Boyegához, aztán jött az abszolút csúcspont,mikor a Trololo Song-ra lőtték ki a Jaegereket, ez annyira elvetemült és komolyanvehetetlen lett, hogy tényleg, le a kalappal DeKnight-ék előtt. És az Easter Egg-ek külön pluszpontot érnek,
a Gundam szobron eléggé vigyorogtam. [ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Viszlát
addikt
Dude: bő egy éve jó mélyen a pohár fenekére néztem egy amerikai csajjal, California büszke szülötte, a szimpátiát szókimondása, illetve a nem tipikusan képmutató/álszent viselkedése alapozta meg, azóta aztán barátság is kerekedett a dologból. Ismeretségünk úgy indult, hogy egy IT finance konferencián, 3-400 öltönyös pupáknak tartott előadásában lazán elnyomott egy "fucking piece of shit" megjegyzést amikor a laptopja átmenetileg lefagyott. Ez mindössze azért érdekes, mert az ő lelkes ajánlására döntöttem úgy, hogy adok egy esélyt a filmnek, mert hát alapvetően ez pont az a kategória, aminek nagy valószínűséggel sosem állnék neki magamtól.
Összességében véve egyáltalán nem bántam meg. Igen, a történet lezárása kissé kapkodós, igen, ismét bőven húsz év felettiek játszanak gimnazistákat, messze nem tökéletes, első rendezés, stb. Viszont a műfajban üdítő kivételt képvisel azzal, hogy egy darab modellnek beillő cheerleader, szarrá kondizott amerikai focista vagy tipikusan geek karakter sincs benne, nem a szokásos klikkes baromságról szól, nincsenek felnőtt embereket megszégyenítő szinten érett karakterek sem. Azt, hogy a kép amit lefest a "mai fiatalságról" mennyire kecsegtető, mindenki ítélje meg magának, de ugyanakkor ha félretesszük az álszentséget, akkor be kell ismerni, hogy nincs túl könnyű dolguk. Főleg egy olyan környezetben ahol sok, túl sok a pénz, ahol már a szüleik, vagyis a kettővel ezelőtti generáció is komoly identitás-keresési nehézségekkel küzdött. Meg lehet botránkozni azon ahogy a könnyű drogokhoz vagy a szexhez viszonyulnak, de az nagyon tetszett, hogy egyáltalán nem ez a film szándéka, totál természetességgel mutatja be hogyan él és hogyan boldogul néhány végzős gimis az élet adta nehézségekkel egy tragédiát követően. Zavarosak, keresik magukat és egymást, nincsenek egyértelműen jók és rosszak, hibáznak, tanulnak, dugnak, buliznak, a jövőre készülnek, de nem túltolt idióták módjára ahogy azt az ilyen filmekből megszokhattuk.
Egy szó mint száz, pont az ilyen filmekért is szeretjük a Netflixet, ezekbe általában jól is nyúlnak bele, és hát az teljesen egyértelmű, hogy a speckó körülmények miatt születhet meg egy ilyen film, ami a hagyományos stúdiós/forgalmazós felállásban eléggé esélytelen lenne, vagy kiherélnék PC színűre és akkor odaveszne a lényeg.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
k-adi
nagyúr
A szabadság ötven árnyalata (2018)
Fifty Shades FreedEz (is) egy igazi 0/10-es film, de ha őszinte akarok lenni, akkor mínuszba vinném Remélem Dakotának qva sok pénze lett ebből a 3 részes szarból, mert hogy ezek után nem fog másik szerepet találni amibe becastingolná bármelyik épeszű (mivel rettentő béna színésznő..) az is biztos
A történet kaotikus, csapongó, a párbeszédek sokszor logikátlanok és a zene is a szar. Kivéve az az egy RitaOra szám ami még szódával elmegy. Az egyetlen dolog ami "jó" azok a luxus ruhák/helyszínek, de azokat is megunja a néző 4 perc után.
-
KaitouP
nagyúr
válasz emiki6 #110830 üzenetére
Hát csak ezt tudom elképzelni én is, mert egyébként nincs ok a világon, hogy megnézze az ember ezt a förtelmet. Esetleg pénz. Nagyon sok pénz. Vagy egy elveszített fogadás.
-
emiki6
veterán
válasz Peterhappy #110833 üzenetére
Keresd vissza, én úgy emlékszem a második részt se magától nézte, hanem barátnővel vagy ilyesmi.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Ispy
veterán
válasz emiki6 #110830 üzenetére
Feleségemmel megnéztük itthon az 1. részt, de ahelyett, hogy beindult volna ettől, közölte, hogy mi ez a szar.
Azután szintén itthon megnéztük a 2. részt is - igen kétszer is beleléptünk ugyanabba a szarba - de feleségem közölte, hogy nem érti miért szereti ezt a filmet bárki is.
Múltkor mondom neki, hogy "na megjött a 3. rész", de közölte, hogy kizárt, hogy megnézzük...
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Peterhappy #110833 üzenetére
Nálam is volt az a nő, aki miatt megnéztem két Alkonyat részt.
Live-Die-Respawn
-
ígyvanferi
addikt
-
k-adi
nagyúr
válasz KaitouP #110829 üzenetére
Én azt a robotosat akartam boegával, tűzgyűrű vagy mi a neve? de mivel februárban sikerült eltusolni ezt a rákkeltő szart, most nem volt sok beleszólásom +szeretem a trilógiákat lezárni
..hozzáteszem a Maze Runner befejező részét is ilyen okokból kellett végigszenvednem nemrég[ Szerkesztve ]
-
Mik76
senior tag
válasz ígyvanferi #110840 üzenetére
"később a Hobbitot is"
Hat a harmadik resz mar onmagaban egy hatalmas buntetes. Lehetnek elfogult mivel vegigmeloztam a trilogiat de ez kb a megbocsathatatlan kategoria...
Mondjuk leginkabb rendezoi rossz dontesek garmadaja. Azzal nem is tudunk mit kezdeni.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Sterilzona
senior tag
Víz érintése
[link]Röviden leírom.
Borzalmas. Voltak benne szép hangulatos képi jelentek, abból az időből, abból az Amerikából, de igazából ennyi. -
radi8tor
MODERÁTOR
A katasztrófaművész (The Disaster Artist)
Ez nagyon kééész.
⭐ Stella
-
szilva01
őstag
Neked, a Gyűrűk Ura jó!
-
Peterhappy
őstag
Én épp a Gyűrűk ura bővítettet trilógiát "szenvedtem" végig egy korábbi feleségjelölttel Elkezdtük reggel 8-kor, befejeztük este 9-10 körül. Szerintem csecsemőkoromban aludhattam utoljára ennyit napközben. Néha felébredtem, nem változott semmi, még mindig mászkáltak, megfordultam, aludtam tovább. Nem az én világom na Pedig az első részt még moziban láttam, de a lenyűgöző tájakat leszámítva nem sok minden maradt meg és fogott meg.
Hobbit teljesen kimaradt, pedig nagyon csípem dr. Watsont. -
Dorian
félisten
válasz Peterhappy #110848 üzenetére
Gondolom akkor előtte könyvben sem volt meg.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Peterhappy #110848 üzenetére
Randal is megmondta a shop stop2-ben..
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest