Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Jahno, szerintem itt is befonnád a hajad.

    Ma reggeli team meeting, pár felvetés:

    - nincs otthon számítógépe, hogyan dolgozzon otthonról huzamosabb ideig. Nincs kijelzője. Nincs íróasztala, nincs egere. A 12"-os laptop nem jó.
    - lehet-e hazavinni monitort és dokkolót? 2 hét karantén után már fáj a háta.
    - csak egy kis dohányzóasztala van otthon és a TV. A szófán ülve dolgozik otthonról. Fog a vállalat változtatható magasságú és szögű ergonómikus asztalt és széket biztosítani?
    - mivel a team manager a dolgozók állapotáért felel el tudja kezdeni a TM tárgyalni a vezetőséggel, hogy haza lehet-e hordani az irodai felszerelést ameddig otthonról kell dolgozni? (honlapon ott van feketével fehéren, hogy nem lehet, BTW)
    - mit csináljon az, ahol van ugyan "irodai" sarok a lakásban, de mind a két szülő otthonról dolgozik és meg kell osztani az erőforrásokat?

    És a fentiek lineáris kombinációja. Ezt mondjuk nem az IT-nek mondják, hanem a csoportvezetőnek. Jó móka lehet.

    Én befogom a pofám. Van íróasztal, van rajta monitor. Van valahol egy HDMI-kábelem, ami ugyan csak FullHD felbontást tud a monitoron, de legalább megy vele. A natív 1440p csak DP-n megy, de letojom. Ha van a lapos kis kijelzője (14") és a 27" mellette, akkor már lehet két kijelzőn dolgozni és akkor nem kapok idegzsábát.

Új hozzászólás Aktív témák