Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz npera #18605 üzenetére

    Ha ilyesmiben töröd a fejed, akkor kétfélét vehetsz:
    1. Arra veszed, hogy az épp aktuális projekthez legyen valami, ami a csavarhúzószárat gépiesíti, ha kibírja a projektet, örülhetsz neki. Ez a létező legótvarabb, legolcsóbb termék legyen. Ha túlélte a feladatot, már csak nyerhetsz.

    2. Egy félelmetesen jó cucc, ami mindent is kibír. A képeken a Makiták mármár ilyenek. DeWaltnak is vannak jó cuccai, de aminek nincs ilyen fémklipsz az oldalán az olyan, hogy nem tervezték komoly használatra. A fémklipsz jó pl. arra, hogy a mester a létrára felakassza, ne kelljen sokat le/fel mászni, hanem ha kell, le tudja tenni egy rövid időre. Másik eset, hogy a szerszámos övére csattintja, és akkor ott lóg.
    Nekem melóban egy 16 éves Bosch GSR valami van, az ugyan napi nyúzásnak nem volt kitéve -vagy csak rövid időre-, de nagyon sokat kibír(t). Jelenleg az akku kapacitása az eredeti töredéke, többször volt szétszedve, pucolva / karban tartva, annak sincs ilyen fémbasz az oldalán, az se a legkomolyabbak kötül való.
    Az én választásom a drágábbik megoldásra egy ilyesmi lenne:

    Fein ASCM 18 QM Select
    "10 x 400 mm csavarok behajtása, előfúrás nélkül.
    2200 csavarbehajtás (5x40 mm) egyetlen akkufeltöltéssel (5 Ah)" ez mindent elárul a képességeiről. Emellé van tokmánya, ha fúrni kéne. De már van hatlapfejű fúrószár is, a gyors ki / befogáshoz.

    [ Szerkesztve ]

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák