Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz blueboi69 #100289 üzenetére

    Varázspálcás megoldásokra Tumornak voltak nagy megmondásai, mikor valami nem fért be az ajtón, vagy a kitelepített játékokhoz nem volt vízszintes talaj, 230 voltos csatlakozás ésatöbbi. Mindig kanyarított valami alázós dumát, amiből a helyi erő egyből levette, hogy most nincs a helyzet magaslatán és azért szopolunk.

    Nem tudom lesznek-e berúgós karácsonyi bulik meg egyéb évzárók, vagy kell-e oda mennem, tavaly pld. egyiknél bemondónéni kitalálta, hogy jajj ha lesz vizuál akkor Ő azt látni szeretné nem sérti-e a cég érdekeit, nincs-e benne valami nem illendő dolog. Azt úgysem lehet mondani, hogy nem, nem egyszerű/nem lehet. Meg azt sem, hogy látták előre, tudták mit rendelnek, nagyobb helyen úgyis a jogi osztály pörög arcon minden hülyeségen csak (szerencsére) ezeken az apróságokon nem.

    Ha ez a kérdés elküldhettük volna előre, de sebajja, itt egy laptop, nézd át, nekem viszont a kezdés részleteivel kellene foglalkoznom, szóval bocsánat, nézd nyugodtan addig magadra hagylak, szólj ha valami hiba van és legfeljebb a végén lepapírozzuk, hogy ha "mehet adásba" .

    Közben persze lemegy az első fél perc, akkor már sejti mibe nyúlt és őőőőőőizééééé, és ez milyen hosszú? Nem túl hosszú, 6 óra 10 perces... Rögtön elrohant és többet nem láttuk okoskodni :-D Ha van időd arra, hogy békével rávezeted mennyire hülye, akkor abból jó YT videók születnének, csak ne legyen ilyen agymenősből túl sok, mert kisebb rendezvényen ha van 5+, mindegyikkel csak 15 percet fejtesz meg, akkor annyira már nem érünk rá, inkább gyorsnak és hatékonynak kell lenni.

    Vagy egyik azt fejtegette, hogy hány jelenet van a kisfilmben és akkor arról egyenként kérne leírást. Kérdést sem értettem, mert minek és miért... Nem baj, gyere, itt a film, összeírjuk gyorsan, csak 10400 jelenet van benne, seperc megleszünk de akkor szükségem lenne valakire a részetekről, aki ellenjegyzi.

Új hozzászólás Aktív témák