Új hozzászólás Aktív témák

  • warcat

    veterán

    Steamdb nyomok után nekem úgy tűnik,hogy őket is meglepte a kiosztott licenszek száma (1 650 000 darabról van szó!) és szerintem félúton lefújták a dolgot.
    PC-s fronton tényleg fűnek-fának meglesznek ezek a címek, a tradereknél "félrerakott" példányok miatt meg a később a piacra tévedők nagy része is le van fedve.
    Gyakorlatilag már-már az lenne,hogy a Crysisek kilőve, Dead Space trilógiának annyi,és még adjunk valamit..
    (Szívesen zsebrevágnám a tizedét annak az összegnek,amennyit pl a Steam summer sale alatt a különböző Crysis collection stb alatt beforgalmaz)

    A teljesen fapados BF3 - 2 hónappal a BF4 előtt(hogy azért legyen még idő dlcket venni!)-, a Sims 3 majdnem alap-annak a tudatában hogy van vagy 200 dollárnyi kieg hozzá- nos a beetetés teljesen egyértelmű volt szerintem,ettől függetlenül persze bőven megéri a nagy csomag is az árát még a mi kereseteink mellett is.

    Mentené a dolgot,hogy de mekkora jófejek voltak, plusz Origin kulcsok - nade ez megint önérdek ha belegondoltok,hogy a saját kliensüket nyomják a népre.
    Szóval bár egyetértek,hogy " ennyi pénzért fordulj befelé a sarokba és hallgass", mégis azon mosolygok,hogy az EA-nak csak sikerült összehoznia,hogy nagy ihajcsuhaj után húzzam a számat,nem tudják megtagadni önmagukat ezekszerint :)

    EA: It's in the crate!

Új hozzászólás Aktív témák