Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz i2k #142331 üzenetére

    De az megvan, hogy egyre gyakrabban merül fel US területen, hogy kártéríteni kéne a feketéket, mert a tehénszarból épített házakból, a duplanulla nyomorból és porból anno elhurcolták az őseiket rabszolgának? Nincs szemüvegem, de amikor először ezt olvastam, levettem mind a kettőt.

    Ezzel nem azt akarom mondani, hogy de jó volt anno azoknak, akiket korbáccsal verték és egy másik kontinensre szállítottak, hanem azt, hogy az őseiknek drasztikusan jobb élete lett aztán, mint azoknak, akik Afrikában maradtak. Szerintem ez így bőven elég kompenzáció, főleg, hogy a US, idővel egy teljesen feketék lakta kontinens lesz az 100%.

    Másikra: Egyetértünk. Lehet ezt jól is csinálni, jól és ízlésesen, sőt művészien tálalni, meg lehet úgy is, ahogy Hálivúd' egy ideje tolja. Legyintene is erre az ember, hogy hülye amerikaiak, amerikai hülyék, de ez terjed. És, hogy nem attól fogjuk a Marsot terraformálni, hogy mindenki lehet full kretén az is biztos. Normák és erkölcs nélkül, minden társadalom halálra van ítélve.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák