Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz i2k #142042 üzenetére

    De a jó szakemberek zömét már most tromfolja egy normálisabb A.I. és folyamatosan, szünet nélkül tanul. Míg a jó szakember meg ahogy öregszik, csak egyre hülyül.

    Talán fél éve, hogy megkértem egy A.I.-t, hogy Basicben készítsen el nekem egy olyan kódsort, ami egy piros léggömböt reptet a képernyő 2 széle között, paraméterek, etc.
    HÁROM mp alatt köpte ki azt, amit anno 1 hétig csináltunk és az is szarabb volt, mint amit az A.I. kitolt magából, csak úgy mellékesen ^^

    Sötéten látom én is a jövőt, de én is hiszek abban, hogy van egy kis esély arra, hogy az A.I. jól is elsülhet. Pl. ott a kutató, aki gyógyszer hatóanyagokra specializálódott és egyetlen éjszaka alatt egy vicc géppel legenerált az A.I.-al egy rakás olyan hatóanyagot, amit erősen érdemes tovább tanulmányozni, mert még sosem látták korábban.
    Viszont u.e. a kutató just4fun, egy éjszaka alatt legalább ennyi, az emberiség történelmének leghalálosabb mérgét is "legyártotta". :-/

    Végül is a nukleáris energia is bejött egyelőre (a gebaszok ellenére is jobban jártunk vele), még annak ellenére is, hogy folyamatosan a levegőben lóg, hogy valamelyik hülye "rátenyerel" a launch gombra.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák