Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz Moby #139246 üzenetére

    De nem úgy van, hogy van nyóc' mag abban a csoda CPU-ban? Erre kiderül, hogy "van neki mindenre egyetlen árva cpu magja"? Ezt én készséggel elhiszem, de ez így irgalmatlan baromságnak tűnik a részükről. Egyébként eszem ágában nem lenne játszani, vagy bármi mást csinálni a géppel, miközben patchel, mert naivan azt gondoltam, hogy így szinte a teljes erőforrás a rendelkezésre el eme csudálatos folyamatos lefutásához. Most egyébként a HZD FW alap feltelepítése, majd patchelése alsó hangon 1 óra volt, ehhez jött hozzá ma a DLC nyammogása. Hát ez így nem, hogy PC feeling, de Win 3.1 feeling.

    Hát köszi Sony, hogy a belső SSD-re gyorsan másolgat, amire nekem a büdös életben szükségem nem lesz, mert egy fenekem van, azzal meg egy játékot tudok megülni max, esetleg perverzióból kettőt. (Amúgy be is hágna, ha a belső SSD-ken is gyalázat sebesség lenne.)

    Nem tudom... mekkora volt a PS4 warez, hogy ez a mentés tömködés ennyire sarkalatos kérdés? Annyira nagy? Szerintem nyugaton ennek már nagyon nincs kultúrája, de már a PC wareznak se nagyon. Cserébe viszont vitathatatlanul nem user friendly.

    Egyébként úgy tudom, hogy tavaly év vége felé volt téma, hogy a 4.03-as verzákat már törték.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák