Hirdetés
-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Malachi #1075 üzenetére
De pont ezt mondom, hogy felesleges azzal jönni hogy mi minden lesz még benne, mert ezek ugyanúgy lehet hogy csak egy-másfél év múlva lesznek porondon, itt meg már tényként van állítva, hogy nem fogok unatkozni, mert lásd mennyi dolog lesz majd benne.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
válasz Malachi #1071 üzenetére
Milyen értetlent. Mit mondtam? hogy a játék a jelenlegi formájában untat. Nem azt mondtam egy szóval sem hogy a végleges produktum is fog, hanem hogy EZ, MOST, EBBEN A FORMÁBAN untat. teszek rá hogy későbbiekben hogy lesz, ha MOST untat. Majd később lehet hogy ez változni fog, és akkor nem fog untatni. De most igen. Ha az alfában csatlakoztam volna már, akkor hamarabb mondom hogy untat, hisz akkor még ennyi dolog sem volt benne.
Amit az IGN videóban mondtak, a háromnegyede lehet hogy majd csak külön későbbi dlc-k formájában lesz, amit meg csak akkor fogok megvenni, ha ami kijön a teljesben, az kellően leköt. Viszont bármi is lesz benne a következő hónapokban-években a játékban, a tényen nem változtat amit mondtam, hogy jelenleg harmatos az inger számomra hogy visszamenjek vele játszani, pedig nem volt meg az összes hajó, és nem jártam be az összes galaxist. Csak épp jelenleg nem igazán érte el nálam hogy akarjam is.[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
válasz Malachi #1054 üzenetére
nem azt mondom hogy később is az lesz. Azt mondtam, hogy perpill most nem elég izgalmas, változatos nekem.
duvi: bármi, amit érdekessé tudnak nekem tenni ha a bányászat, felfedezés, stb érdekes, vagy a fuvarozást azzá teszik, akkor ugyanúgy érdekelne. Magáért a dogfight-ért nem vagyok oda, bár egy nagy csatában várhatóan örömmel résztvennék, de az ilyen 2v2 körözgetés annyira nem az én világom. A fuvarozásban is mint már kifejtettem, a supercruise rész untat. A dokkolás és az ugrás fun, de a köztes annyira nekem nem De most hiába mondanám hogy a bányászatot várom, ha pl mindig ugyanolyan lenne a báynászat (odamegyek, lelézerezem, felveszem, hazaviszem)
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Malachi #1046 üzenetére
-A legtöbben mi is vesztettünk el hajót, full rakománnyal egyetemben. Elég bosszantó tud lenni, főleg ha nem is mi hibáztunk. A pihivel kapcsolatban annyit, hogy a következő patchben változtatni fognak a kereskedelmen. Nem lesz ilyen "egyszerű" a pénzgyártás. Dinamikussá fog válni a piac, ami állandó mozgást és új piacok felfedezésére ösztönzi majd a játékosokat. Ezzel nincs is baj, csak ha mondjuk ki akarod próbálni az Anacondát, akkor még a patch előtt érdemes belehúzni a pénzgyűjtésbe.
-Joy-al kapcsolatban kérdezz rá torz on borz kollégára. Megjött az új hotasa és eladja a Hotas X-et. Mindketten jól járhattok, ha esetleg érdekel az üzlet -
duvi
nagyúr
válasz Malachi #1028 üzenetére
Nagyobb a profitod ha I Bootis-Eranin helyett I Bootis-Aulin között forogsz. Aulinból Terrain enrichments sys (698 profit/db) viszel. I Bootisból pedig Fish (254 profit/db) a rakományod. Egy oda-vissza fordulóval 952CR a profitod darabonként, a jelenlegi 691CR helyett.
(#1026) Bibgr0
Kár, hogy törlöd a táblázatot. Szerintem van amiben többet tud, mint az online kalkulátor. Egyszerre látjuk az összes kikötőt és a színkódok alapján ránézésre tudhatjuk, hogy egyáltalán érdemes-e az adott kikötővel foglalkozni. Mindenesetre köszönjük, hogy megcsináltad! Lehet, hogy még mindig a T6-nál tartanék nélküle[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
válasz Malachi #1028 üzenetére
Az elején mindenkinek kamionozni kell, elég sokat... Aztán ahogy nagyobb lesz a raktér, annál gyorsabban dől majd a lé, egészen lakon 6-ig, ott megint kell kamionozni szépen, mire összejön egy lakon 9, de azzal meg már őmlik a pénz a 440-es cargonak köszönhetően. Ha nem akarsz igazán nagyot szopni, akkor meg a fejedbe vésed azt is, hogy mindig maradjon a biztosításra elég lóvé!
Gondolom azt te sem gondoltad komolyan, hogy pár óra alatt meglesz egy anaconda?
Van trading calculátor, le is lehet tölteni és akkor azzal már ki lehet számolni, hol érdemes kamionozni.
-
Diopapa
addikt
-
veterán
Mondjuk 120-adszorra lehet már fárasztó lesz
btw én mindig gondban vagyok azzal, hogy a kocka állomáson hol az "ajtó". erre van valami pofonegyszerű megoldás, vagy körbe kell repülni amíg meg nem találjuk?
-
Diopapa
addikt
Én arra számítok, hogy azért az árak változnak, ha meg van egy csöpp eszük úgy csinálják meg, hogy folyton változtatni kelljen az útvonalakon, különben unalmas lesz, meg hát minek van a szép nagy galaxis, ha nem járjuk be?
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Barabonc
csendes tag
Ezzel en is megjartam. Bugnak kell lennie kulonben mi ertelme lenne a trade routes funkcionak?
Valaki probalt mar kalozkodni valamelyik forgalmadabb rendszerbe a nap/csillag mellett? Nekem ugy tunik mintha mindig azonos ponton ugranek ki hyper drive-bol, de masokat nem lattam a kornyeken Viszont supercruise uzemmodban egyutt hasitottunk az egyik playerrel egy jo darabig, ez kellemes elmeny volt
-
veterán
-
Diopapa
addikt
A tervezett megjelenés 2014 Q4. Minden nagyobb fázis után resetelik az eredményeket, szóval elvileg a régi prémium bétások is előröl kezdték és mi is újra fogjuk ha jön ki egy nagyobb frissítés. (beta 2 vagy ilyesmi)
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
most is reset-elődött mindenkinek a játék, akkor is fog. Tehát a premium beta-sok is elvesztettek mindent amit összeszedtek, mi is el fogunk...
meg nyugi, észre fogod venni, mert kapsz egy jó kis lag-ot és órás patch-et a nyakadba
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Nektek működik a bulletin board? Mert nekem csak szökőévente...
@Menthirist: Szerintem én profibb vagyok, 16k értékű árum szóródott szét az űrbe a hülye hibás cargo bay door + hülyegyerek miatt... és ha működni fog a bulletin board, akkor még 500 credit büntit fizethetek szemetelésért...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
miért haragudnék, mindenki most tapasztalja ki a játékot. Szerencsére a benzin nem olyan drága, egy teletank kb 50-60 kreditből megvan. már vagy 10x reset-eltem az emberem, bár most talán 1700 krediten állok
nálam a bulletin board be se jön
-
veterán
nálam fagyott, mármint vagy 5 percig nem csinált semmit, úgyhogy kilőttem...
@diopapa: Az SC már a letárgyaltak miatt (is) nem tart még itt...
A játék számomra egynek elmegy, nem csapkodom a hátsóm a falnak tőle, de el lehet töltögetni benne az időt. Ami tetszik benne, hogy sok szempontból olyan mint az x sorozat, csak kevésbé hardcore. remélem ezeket a beakadásokat is mihamarabb javítják (supercruise-ba be, onnan ki, térugrásba be, onnan ki, stb)
A hotas-om gombjai mindenesetre szépen használva vannak, és az irányítással sincs túl nagy gond (bár dogfight alatt akármilyen sebességgel is néztem, őrült lassan fordult néha, máskor meg gyorsan, de azért árkádosabb mint az sc, és mint ilyen könnyebb is (az ellenfelek sem voltak eddig túl izmosak, biztos lesznek majd keményebbek is). Meg reméljük javítják majd azt is, hogy átlátni a dokkon egy bizonyos távolságból (és nem túl messziről is). Viszont remélem lesz majd a dokkokban valami variáció, mert az oké hogy kívülről van valamennyi (sokszög vagy henger gyűrűvel az elején, a középén vagy a végén kb), de belülről nem igazán láttam eddig, és noha kellemesen néz ki, már picit unom 2-3 óra és vagy 10 le-felszállás utánjah, btw nem lehet fordítva leszállni -.- Az egyik leszállásnál betették az "ajtó alá" a parkolómat, túlmentem de megfordulva próbáltam volna leszállni, addig nem lehetett (majdnem felrobbantam mivel már kb letettem volna), amíg meg nem fordultam.
én majdnem eljátszottam a pénzem, mert vettem olajat egy agrár világban, mondom elviszem valami olyan bázisra ahol biztos adnak érte pénzt, nézem hogy 50-be kerül itt, az átlag galaktikus ár 270... mondom nice... elvittem máshova (nem agrár bolygó), ééés... 45-öt adtak érte -.-
Azóta növényi gyógyszert viszek fejlett bolygóról agrárba. 2 ugrás és 480 kredit haszon darabján (most már 2-őt is tudok vinni, mert amúgy 600-ba kerül... a hajó meg ugye csak 4 tonnát bír alapból, úgyhogy nem éri meg 4 tonna 20 kredites dolgot vinni )[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Aha, előbb-utóbb betölti. Ha nem, akkor meg kivág a menübe, de az nagyon ritka, inkább a bulletin boardnál vettem észre. Gondolom optimalizálni kell még a netkódot meg lehet kell alá valami komolyabb vas is. De jó lesz ez, én érzem.
-
duvi
nagyúr
Benne van az általad említett színes útvonal mutató map is Fejlécben át kell váltani a térképet View/Map nézetre és lehet kapcsolgatni a nézeteket, mint ebben a videóban is.
-
Diopapa
addikt
Igen, amire te gondolsz az a galaxis (csillagközi) térkép, én erre gondoltam, itt látod, mi van az adott naprendszerben:
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
duvi
nagyúr
Csatlakozom a véleményedhez Leginkább még csak bénázok és ismerkedek az irányítással a világgal . Ennek ellenére nagyon magával ragadó a játék! Közepes configon is szépen fut maxra húzott grafikával. Jó lenne ha stabilizálnák a szervereket és a kapcsolódást. Ma délelőtt egyszer sikerült belépnem, de 20 perc után ki is vágott
-
veterán
de jó valakinek hogy volt 3 órája rá
Én félek hogy ellenkezőleg leszek vele, valahogy nem izgat most annyira hogy hazamenjek és toljam, de hátha majd megváltoztatja a véleményem
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Ezt töltsd le: Sidewinders Owners Manual
-
veterán
-
veterán
Hidd el, nagyon várom hogy egy játék igazán lekössön (mármint hogy egy új, mert állandóan régieket kell elővennem újra és újra, ha tényleg lekötő játékmenetet akarok, ezért is FF8-azok épp )
Szóval remélem hogy tényleg úgy alakul hogy nem csak hogy sok tartalom lesz benne, hanem az kellőképp változatos és érdekes is lesz. Sajnos túl sok olyan játék van a piacon, ami vagy rövid/kicsi, vagy őrült nagy, de marha unalmas és ismétlődő tartalommal van feltöltve. És ezt remélem az SC kapcsán is, nem csak az ED kapcsán.úgyhogy a mennyiség még nem egyenlő a minőséggel vagy a tartóssággal, de állok elébe, le szabad nyűgözni kifizettem az árát, szóval megtettem az én részemet, most ők jönnek Keddig még lesz 1-2 húzós napom, de remélem majd este ez kárpótol
-
veterán
Én sem vagyok mai gyerek, és mi is ronggyá játszottuk az első részt még Commodore Plus 4-en. Ennek ellenére azóta eltelt annyi idő hogy most már igényeljem a részletes és változatos hajókat, nem csak a háromszög, négyszög, stb formájúakat
-
veterán
Meglátjuk. Remélem azért nem akarnak gyakran újabb és újabb összegeket lerántani, pusztán a feltételezésért hogy sok, gyakori és drága dlc lesz, meg nem akarok további 13k-t fizetni. Ha mondjuk 1-1,5 év alatt kérnek majd az addig megjelent dlc-kért összesen 40 eurót, akkor nem igazán zavar hogy 1,5 év múlva már "ráfizetés" lesz ahhoz képest mintha megvettem volna 40-ért a dlc pass-t (ha még 1,5 év múlva is játszani fogom a játékot akkor megérdemli), de ha mondjuk kiadnak 1 éven belül két-három 10 eurós dlc-t, akkor inkább jobb ha nem adom ki most a 40-et
gondolom azért nem akarnak havonta nagy frissítéseket kiadni drága pénzért, azt nem néznék annyira jó szemmel a későbbi vásárlók. ha meg skin pakkokkal akar villogni, az nem érdekel ha kimarad.
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
Szerintem nagyságrendekkel több lehetőség van ebben a játékban, mint bármelyik eddigi kereskedős űrszimulátorban. Az első és legfontosabb ami által igazán közel fogjuk tudjuk érezni magunkhoz az az, hogy nem egy elképzelt és kitalált világban játszódik, hanem abban a tejútrendszerben amelyben élünk.
Nem egyszerűen csak ott van a térképen egy hatalmas galaxis a tejútrendszer, de tudományos pontossággal a galaxist procedurálisan 1:01 arányban nem ismétlődő módon "építették fel." Tehát mindegyikben máshol lesznek a bolygók, a holdak stb. 100 milliárd naprendszer és 400 mintegy milliárd csillag lesz. És ha jól emlékszem, akkor ebben a procedurálisan generált galaxisban közel 160 ezer az éjszakai égboltról már ismert csillag helye valós adatokból van betáplálva. Tehát tényleg ugy érezhetjük majd, mintha mi valódi tejút rendszerünkben lennénk. Sokkalta közelebb hozva azt az élményt, hogy mi emberek már valóban kijutottunk és meghódítottuk az űrt. Emellett természetesen bolygók holdak és gyakorlatilag majd minden ismert
kozmikus jelenség helyett kap a játékban kezdve a fekete lyukaktól egészen a szupernóvákon át az aktív kettős csillagokig.Szerintem ez lesz az évtized legjobb játéka, de itt is érdemes szerintem megvárni míg megjelenik az alap játék, és akkor elkezdeni vele játszani, miközben majd dolgoznak a többin. A bolygó leszálláson a légkörön keresztül stbstbstb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest