Új hozzászólás Aktív témák

  • cinemazealot

    addikt

    No, ma átestem a tűzkeresztségen. :B Meglett az első 1 millióm, először landoltam egy bolygón és... lehet, hogy bug-ra leltem az ED-ben?

    3 segélymunkást kellett elvinnem A-ból B-be. Aztán ahogy kidokkoltam, jött az üzenet, hogy változott a célállomás:

    Rákerestem a Rish rendszerre, de a rendszer térkép nem volt elérhető, így a Moore Works állomást nem tudtam belőni útvonal tervezéshez. Na, majd ha odaérünk, gondoltam, és elfogadtam a módosítást.

    Mire odaértünk, tanácstalanul keringek a főcsillag körül, mert bizony a fent nevezett állomás nincs sehol. Szerencsére itt már tudtam nézni egy rendszertérképet (de csak a pilótafülkéből nyíló Navigation menüből), ami viszont elég foghíjasnak bizonyult:

    Állomás bolygó nélkül? Persze a fent nevezett állomást továbbra sem leltem sehol, a rendszer térképen lévő állomás meg persze, hogy egy bolygó körül keringett, de akkor az miért nincs megjelenítve a térképen? A csillag viszont "unexplored" volt. Ez okozhatja a zavart az erőben? Vagy ez tényleg egy bug? Momentán ott parkolok a nyíllal jelölt állomáson (ami persze nem a Moore Works), fedélzetemen a 3 munkással, de szerintem ennél többet nem fogok tudni tenni értük.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák