Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Melegítsük fel a témát
Adott egy kb. 2 GB-os, sok fényképet tartalmazó rar file, ami jelszóval védett. Kb. 10-15 éve lett létrehozva, de a jelszó azóta a feledés homályába merült. Részleteim vannak, vagy legalábbis remélem, hogy jóra gondolok. Viszont a sorrend, hogy előtte-utána mi van, kis vagy nagybetű... szóval sok a lehetőség. Brute force nem igazán lenne hatékony, mert lehet, hogy 25 karakter. Találtam 2 programot, aminél a bf-t lehet szűkíteni, illetve lehet prefixet vagy postfixet megadni, de mintákat, aminek a kombinációit kellene megnézni/kiegészíteni, olyat nem. Valaki tudna ilyet javasolni? -
pakriksz
őstag
bruteforcer kaksi, 4 maggal 2 perc után sem tudta megtalálni azt a jelszót amit a crark nevű program 1 maggal(és ez a baja hogy csak ennyit tud) 11 másodperc alatt megtalált.
-
04ahgy
nagyúr
Itt: http://anrieff.net/ucbench/ van egy-két okosság, átolvastad már?
Ez is életképes lehet: http://bruteforcer.sourceforge.net/.
HGyu
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Van egy 2006-2007-ben csomagolt rar file-om, aminek elfelejtettem a jelszavát.
A létező összes eszembe jutó valaha használt jelszóval próbáltam, de sajnos nem nyert egyik sem. Valami furgangosat írhattam beMagán adatok vannak rajta, így nem pótolhatóak máshonnan, mindenképp kellenének.
Feltettem egy két ilyen bruteforce-os progit, de 5 betű és szám karakterre 62napot írt, ez brutális..
Nincs esetleg valami gyorsabb progi? Pl. dosból futó vagy ilyesmi...Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest