Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz JHMEG #68928 üzenetére

    Egy baja -gyereknek- van ahogy próbálgatram, hogy végigmegy a turbón is, ami brutális. Ha a fehér/tükrös ekőszaba szekrény előtt, vagy fekénk fordulva nyomja el 1000 lumenig, az halál

    zolikaDB: Ahogy írták MC12, bocs, egyik helyen elírtam.

    Fehér Farkas: Szevasz itt is :D .Kiindulásnak a Sofirn SP40-et ajánlanám neked, ehhez hasonlítsd amiket keresel, könnyebb ha van egy 'origo'.
    Az 5 lumen tökéletes szerelni, 90 (inkább 70) kutyasétához, a high/turbo körbenézni (turbót külön lehet kapcsolni, ez előny). Középen is van pánt, nem drága, közepes a gyári akkuja, jó színhőmérsékletek vannak, szabványos a töltője, van rajta zár, kb nullát meríti az akkut; plusz mágnestalpas. Alap védelmek megvannak (hő, akku tekintetében) benne, a fénye sokaknak ideális (széles meg spot is egyben). A pánt egyszerű és sisakra már nem jó, de ennyiért jó horgászni/otthonra/sportolni.
    Sok olcsóbb lámpánál az alap 4-10 lumenes lépcső nagyon hiányzik, és hamar gigalumenekre ugranak, amit eleve piszok rövid ideig tudnak.
    De ha tetszik, az MC12 is szabad lesz, de szerelni a 3 lumen kicsit kevés, a papíron 60 (inkább másfélszerese) meg sok, de sportra meh tök jó a fénycsóvája.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák