-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Hello!
Véletlen bekapcsolás ellen mit lehetne tenni? Ec01 bekapcsolt a táskámban és már füstöt láttam csak. Gyorsan ki is kapcsoltam.
Ki-be rakosgatni az akkut kényelmetlen és sok hely. -
csibe1
addikt
-
xcsabo
senior tag
válasz MittuDomain_ #68356 üzenetére
Akkuval vagy nélküle?
Erre gondoltam : link
46.76 kuponnal.[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz MittuDomain_ #68358 üzenetére
dehát bármit belerakhatsz a 26800-at meg eladtad volna nekem, én is nagyon gondolkodóba estem bár az anduril túl sok mindent tud, nem szeretem.
- Comes with a battery conversion tube, compatible with 26650/21700/18650 batteriesAkkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Lacerta
aktív tag
A NiMH nem olyan rossz technika, de e-cigibe nyilván nem való. Ahol elemket kell kiváltani, oda viszont tökéletes. Pl. az összes gyerekjáték AA vagy AAA elemmel megy, úgyhogy tapasztalatból mondom, az Eneloop Isten ajándéka a szülőknek.
Ha ipari méretekben tesztelsz, arra tényleg nem alkalmas az Opus. Nagyon jó kis hobbi töltő, de nem erre lett kitalálva. Válogattam én is cellákat, ha jól akarja az ember csinálni, akkor vagy kézzel kell egyesével ( ami idő és macera ), vagy igen jó automatikus cucc kell hozzá.
A belső ellenállás mérése külön kihívás. Itt az a gond, hogy az elektronika hiába tudja elég jól, a galvanikus lánc belevisz egy csomó változó nagyságú hibát. Az Opus sem kivétel, de létezik hack rá. [link]
Én megcsináltam a sajátommal, látványosan javult a mérés ismételhetősége.
Az MC3000-esben úgy tűnik, hasonlóan oldották meg az érintkezők bekötését, azaz a negatív érintkező csúszkán keresztül testel. Ez nem jó hír, de hasonló módon tuningolható. -
vince
őstag
válasz MittuDomain_ #68356 üzenetére
Értékeljük a topikért vállalt szenvedést
2019 szeptemberében vettem utoljára lámpát, azóta nem volt olyan, amiről meg tudtam volna győzni magam, hogy szükségem van rá
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
saril
senior tag
válasz Lacerta #68360 üzenetére
Nos, igen, jó ötlet, de soha nem lesz olyan pontos mint egy célműszer, és mint írtam, én olyat is vettem, szeretek biztosra menni. Ugyanakkor akkupakk építésnél nagyon fontos, az azonos, vagy közel azonos, belső ellenállású cellák összeválogatása, lehet hogy éveket is jelenthet élettartamban.
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz MittuDomain_ #68364 üzenetére
Gratulálunk
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Gargouille
őstag
Példás önfegyelem!
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
vince
őstag
Értékeljük a topikért vállalt szenvedést ᐊ— ez dicséret volt ám
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
saril
senior tag
[link] Ez a hűtőborda mennyiség mire elég vajon?
-
vince
őstag
a yeti ellen egy döntetlenre szerintem ki lehet hozni vele a meccset
-
RicsiSuly
aktív tag
Astrolux ft03-ról milyen véleményem vagytok most 8ezer Banggoodon cseh raktárból aksi nélkül. Elgondolkodtam rajta
Üdv SRicsi
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz MittuDomain_ #68373 üzenetére
[link] kupon BG6512 most nézem ez a mini nem a sima
:([ Szerkesztve ]
Üdv SRicsi
-
RicsiSuly
aktív tag
Mi a külömbség a kettő között? Ha jól értelmezem adják hozzá a 18650es csővet is. Jó semmi googléztem 26000res aksi van a simában
[ Szerkesztve ]
Üdv SRicsi
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Szeretnék egy XHP50.2-es lámpát. SST40-es FT03 után kíváncsi vagyok, mit tud ez a LED.
Kuponnal 5$ különbséggel megy most az Astrolux EC03 és az FT02S. Az EA01S is jó lehet, az a legdrágább, 7$-al több, mint az FT02S.
Erdőben, vadak után leskelődés az elsődleges célom.
Melyiket, és miért inkább azt? -
Vlah
tag
@Zolikadb
Vadak után leskelődésre szvsz a meglévő ft03 a legjobb a felsorolt lámpákból. Szerintem ezek a lámpák, amiket kinéztél semmire sem jók . De itt lesznek majd kollégák akik ennek az ellenkezőjéről fognak nyilatkozni.[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
Attól függ, hogy azok a vadak mennyire engedik közelre a leskelődőt
-
csibe1
addikt
-
koala69
tag
-
koala69
tag
felmerult bennem egy kerdes az FT03 vasarlassal kapcsolatban: szemrevetelezes alapjan, hogyan tudom eldonteni, hogy SST40-W vagy XHP50.2 led van benne?
Mi az amit mondjuk a XHP50.2 led kinezeten figyelnem kell, hogy biztos legyek benne, hogy jot kuldtek? -
xcsabo
senior tag
válasz MittuDomain_ #68358 üzenetére
Milyen szállítással kérted?
-
xcsabo
senior tag
válasz MittuDomain_ #68390 üzenetére
EU-s?
-
zolikaDB
veterán
válasz Lacerta #68393 üzenetére
25-30$ vagy kevesebb.
Nem ismerem őket, de hobbira/otthonra kell.
PC-t szerelni az asztal alatt, h ne kelljen a telefonnal, S2-vel szerencsétlenkedni. Vagy ha rámesteledik autószerelés közben. Netán erdőben sétálva, ahol a fák miatt késő délután már sötétebb van, vagy pecázás közben... Ilyesmi a cél.
Akksim van, tehát nem feltétel a beépített akku. -
xcsabo
senior tag
válasz xcsabo #68395 üzenetére
Mindenhol 40 dollár már ahogy nézem. A gyártónál is. De az alin egy helyen akciós. 21 dollár ingyen szállítással. Lehet veszek még egyet. US $21.00 51%OFF | WUBEN H1 LED Headlamp USB Rechargeable Flashlight 1200 lumen 10 Modes IP68 Waterproof Head Lamp for Outdoor Camping Running
-
xcsabo
senior tag
válasz Zoli-bácsi #68397 üzenetére
Jaja... Be is halt közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest