Hirdetés
-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBiG007
Topikgazda
Telepíthetők lesznek rá olyan alkalmazások, amelyek kompatibilisek a 2.1-es android operációs rendszerrel. Ez egy régi android, viszont megkapod pontosan azt a készenléti időt, amit a többi olvasó produkál, vagy még jobbat is. Nekem a CoolReader és az AlReader van rá telepítve, a GoldenDict szótárprogrammal. Nemrég teszteltem a készenléti időt, ezért telepítettem rá egy alkalmazást, amelyik folyamatosan adminisztrálta az egyes alkalmazásokban eltöltött időt, így pontosan tudtam, hogy mennyit olvasok és szótárazok. Tettem rá még érdekességképpen egy Opera Mini-t és egy Sudoku-t is, de mivel valóban csak olvasásra használom, ezek teljesen feleslegesek rajta.
A többi androidos olvasón (WayteQ pl.) is ezt lehet csinálni, de mivel ott 4-es az android, sokkal több alkalmazás telepíthető, cserébe viszont nagyon rövid a készenléti ideje.
Csak érdekességképpen írtam. Neked van rá pénzed, költsd inkább valamelyikre a korábban említettek közül. Mivel ezt nem gyártják már, ezért inkább olyannak ajánlom, kevés pénzből szeretne egy mindentudó olvasót (világítós-érintős-androidos). 20e alatt, használtan ki lehet fogni egy-egy jó állapotú példányt.
Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Indiában kezd a Poco M7 Pro 5G
- Path of Exile 2
- Nők, nőügyek (18+)