Új hozzászólás Aktív témák

  • New Age

    csendes tag

    Mai napon megjött az anysee DVB-C tuner (említett USB-s külső), pontosan az anysee E30 C Plus. (Digi kábeltv-re használom)

    Röviden: megérte az árát.

    Driver a mellékelt CD-n frissebb mint a weboldalukon található. Itt megtalálható a CD-n lévő friss driver

    A telepítő felrakja a drivert, vmi sdk-t és a anysee viewert.

    Első körben ezzel próbálkoztam, de végül rá kellett jönnöm, hogy egy kalap .... :W Le is szedtem csak a drivert és az sdk-t hagytam fent.

    ProgDVB volt a következő program. Összességében használható, de nagyon instabil és pár dolog benne szerintem nem logikus. Szépen veszi fel a transport stream-et. Ami nagyon jó ebben, hogy a timer fel tud venni schedule-t a windows scheduled task-k közé is, ami azt jelenti, hogy a megadott idő előtt 1 perccel elindítja a windows a ProgDVB-t.

    Ezután megpróbáltam a DVBViewer-t. Ez a program __A__ DVB program. :D Minden tökéletesen működik. Egyetlen hiányossága van a 4.0.0.0-nak, hogy a timer csak akkor működik, ha el van indítva a program. Ide is elkélne a windows féle schedule használata.
    Ami nagyon jó a NETStream plugin ezt összekapcsoltam a Popcorn playerrel és rögtön tudom használni a DVB-C tunert a nappaliban a nagytv-n is :) (Igaz ehhez mennie kell a laptopnak, tunernek, popcorn-nak és kell egy pendrive amin rajta van a html amiben a netstream url van :DDD )

    Szerintem nagyon jó kis kütyü ez. Leendő HTPC projektem mellé frankó így maradhatok a ION konfignál nem kell komolyabb alaplap a pci slot miatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák