Új hozzászólás Aktív témák

  • Szancsó

    aktív tag

    válasz Nmballi1 #70170 üzenetére

    Csak megerősíteném amit a többiek írtak: teljes RTF szerintem nem éri meg, de ha veszel távot és külön összeszerelt drónt (BNF, PNP és társai), akkor az úgy jó lehet. Ha teheted kezdhetsz kicsiben, azt legalább lehet bent is használni.
    Annyi, hogy tapasztalatom szerint se a szimulátor, se a kicsi gép nem úgy fog repülni, mint egy esetleg később beszerzett 5", de ha megvan a gyakorlat utána könnyű átállni vagy váltogatni.

    Amúgy ha megépíted/megveszed és beállítottad nem kell azt mindig piszkálni. Persze benne van a pakliban, hogy valami nem adja ki és egy fába állva egy kis ág letépi a kamera kábelét, erre a maradék 1.5 akkut LOS akarod kirepülni és egy fél méterrel elmért power loop miatt már vevő antennát is kell cserélned :B

    Előre megépített gépekből iFlight/GepRC talán jó szokott lenni (konkrét gépről úgyis nézni kell tesztet/véleményeket), de nekem a HGLRC -vel is jó tapasztalatom van alapból.

    (Szerintem nem kell feltétlen végigjárni a teljes szamárlétrát: jópáran kezdtekegyből 5" -al, viszont a nagy gép nagyon megy és nagyot esik, szóval talán jobb valami olyannal kezdeni, ami kevésbé büntet.)

    [ Szerkesztve ]

    My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.

Új hozzászólás Aktív témák