Új hozzászólás Aktív témák

  • Teréz Atya

    senior tag

    válasz Jackal2 #6405 üzenetére

    Nem rossz lista. Deha egy kategoriaval lejjeb lepunk en az U807-et favorizalnam. Max rahenkolnek egy kisebb kamerat mert van kameracsatlakozoja. Az eredeti felejtos.
    Google maps szerint tobb mint 70 meterrol is problemamentes az iranyitas. Es azt csinalja amit akarok. Mar tiz meterrol repulok at a letrafokok kozt. Ha elkapom a vasat csorren egyet, de eddig egyben van :)
    Es az alkatreszek ebben a meretben konkretan ehhez a gephez a legolcsobbak, amit talaltam. Ja, es nem utolso sorban szinte akarminek bevesz az akkujat az akkutarto. Dromida Ominus, JJRC H12C. Az utobbiakba kinszenvedes mas gyartok akkuit beletuszkolni.

    Ebedszunet alatt kivittem reptetni, a kolykok ugy be voltak zsongva, hogy ihaj. Es a kebles, akarom mondani kedves tanarno is ugy vigyorgott mint a tejbetok.

    Am amikor elkezdtem repkedni attol tartottam, hogy valaki marha majd feljelent, hogy biztos megfigyelem, de inkabb azt tapasztalom, hogy az embereket vagy nem erdekli vagy inkabb pozitivan viszonyulnak a gepeimhez.
    Plane a CX-10. El se akarjak hinni, hogy repul.

    [ Szerkesztve ]

    A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

Új hozzászólás Aktív témák