Új hozzászólás Aktív témák

  • _X10Dead_

    aktív tag

    válasz t72killer #52755 üzenetére

    Értjük, nem akarsz DJI-t.

    Nem egy-szereplős a piac, nyilván van alternatíva. De ebben a topicban csak fizetetett DJI fan-boyok laknak, és különben sem érdekünk, hogy a képünkbe vágja valaki, hogy rossz lóra tettünk.

    Itt van például a Vitus. Nem DJI és heteket spórolsz a legózáson, hiszen valóban rendes, igényes iparos-munka, nem a sufniban rakták össze, a vas teljesen rendben van, ebben mindenki egyet ért, aki tesztelte.

    Ha átnézed a feature listát, nyilvánvaló, hogy a Walkera Mavic-killert épített:
    - kapott masszív gimbalt,
    - a kamera kicsit nagyobb látószöggel jön,
    - magasabb a bitrate,
    - oldalra is lát,
    - beépített AR játékot is hoz magával,
    - nagyobb az akkuja,
    - hosszabb a repideje,
    - kisebbre összehajtható,
    - a kontrollerbe rakhatsz tabletetet is,
    ráadásul olcsóbb is és jobban is néz ki...

    Csak a teljesség kedvéért, ne hallgassuk el azt sem, hogy a Mavic-nek alapból nagyobb a range-e, de emiatt fájjon az amcsik feje, mert a Vitus meg nem negyedeli le a teljesítményt Európában sem...
    Szóval, a Mavic mellett csak a távirányító OLED kijelzője szól, de az is minek, hiszen semmi többet nem ír ki, mint amit amúgy is látsz az Appban...
    Nyilvánvaló, hogy a friss Walkera tönkre-veri DJI-t, ami nem is csoda, hiszen bő egy év kor-különbség van a két gép között, és ez ebben a műfajban ez nagyon sok, ráadásul a Walkera pontosan pontosan fel tudta mérni, hogy a Mavic-et miért ekézik a legtöbben.

    Problem solved.

    (Halkan mondom csak, nem Te vagy az egyetlen, akinek nem tetszik a DJI dominancia. Többen elvi kérdésként kezeltük a "rohadjon meg a dí-dzsí-áj kérdést", hogy aztán lesütött szemmel nyomjuk meg az order-gombot, mikor arról kellett dönteni, hogy kire bízzuk az e-célra szánt pénzünket. Ennyit számít az össze csiszolt hardver és szoftver...)

    LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc

Új hozzászólás Aktív témák