Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    válasz Jackal2 #34465 üzenetére

    Vihetsz horgászszéket, ami összecsukható, vállszíjas és kurva kényelmes. Listát én a bőrönd/táska belső/felső felében tartom, fixen. Csak végigszaladok rajta. Eleve úgy pakolok, hogy könnyű legyen átnézni mikor ellenőrzöm. Mondjuk nekem minden belül van. Egy alu kofferban. És még nem sok minden, de elég lesz a későbbiekben is. Nekem is minimum két gépnek kell beleférnie. Amúgy annyira nem vagyok megszorítva. mert eleve kocsival megyek ki a nagyobb helyekre és befér minden, de én szeretem, ha egyben van minden, mert akkor nem hagyok otthon semmit. Tesztekre elég, ha kimegyek a kertbe, nekem az sem kicsi, de komolyabbat repülni itt nem lehet, csak repülgetni.

    Más:

    Segítenétek akkut választani innen? Vagy valami más tipp is jól jöhet. Egy nagyobb bevásárlást szeretnék megejteni akku ügyben.
    Alapvetően kellene 4 db 3S-es akku és 4 db 4S-es akku.
    Az F180-hoz és a wizardhoz.
    Méret ügyileg az F180-al vagyok némileg meglőve, mert abba bele szeretném rakni az akkut, nem a tetejére.
    A keresési kritériumokat úgy állítottam be, hogy ~1300mAh-2200-ig, 30-110C-ig (extrém esetben adtam neki a maxot). Méretet nem adtam meg, 3 és 4S közti akkukat listáztattam ki vele. Olyan őrült sokat nem adott ki. Tehát ha valakinek van valami jobb/olcsóbb tippje, ne fogja vissza magát. ;).
    :R
    Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák