Új hozzászólás Aktív témák

  • Jackal2

    senior tag

    válasz molnigee #34416 üzenetére

    Nekem jellemzően az a gondom, hogy utaznom kell 1-1.5 órát, ha ki akarok menni repülni. Aki egy földes terület mellett lakik, annak ez nem gond, de nekem 1 évebe telt, mire összehoztam annyi akksit, hogy igazából értelme legyen kimenni. Ebbe persze benne volt az a 8-10 próba akksi, amit megvettem és kiderült, zsákutca. Nekem kell a 10 akksi, de lehet hogy több is.

    Szerintem jobb kimenni és repülni 2-3 órát, mint kimenni 20-30 percre, 5x. Engem ez fáraszt, mert sok a holtidő, de ugye ez megint lakóhely kérdése.

    50K nem olyan sok, egy jobb akksi 6-8.000 ft, az 50K akkor már csak 6 akksi. 6x5 perc 30 perc... Én egy csomó szar akksit megvettem anno és már a fele kinyúvadt. WSX, Turnigy, Zippy alacsony C értékű akksijai mind szarok voltak, sajna...

    Nekem a nagy rákfene a mai napig a szemüveg. Olcsón még nem találtam jót, de ha valakinek van jó tippje, ne fogja vissza magát. És valszeg 1 év után távot is cserélek, nem jók ezek a Flyskyok sem...

    Meg kell tanulni precízen repülni, ebben igazad van, uralni kell az erőt. De egy speed motorral aki azt állítja, hogy csak cruiseol, az hazudik. Hiszen ott van a kezed alatt az erő és a teljesítmény, mindenki oda-oda húzogat neki, akkor meg máris a felére esik a repülési idő. És minél jobb leszel, annál inkább kened neki.

    Igen, az ár az több, de E Wizard is volt 35%-osan nem? akkor nem 60 volt...

    A Nihuiban az a jó, hogy szuper toleráns és engedi hogy játssz vele, ha meg földbe áll, akkor sem törik. Én a mai napig szeretek vele repülni, annak ellenére, hogy már nincs meg.

    Szerintem a Falcon 180 nem jó méret, ha 200 lenne, már sokkal jobb lenne. Sok szerintem a korlátja, nekem ez a fő bajom vele.

    [ Szerkesztve ]

    Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák