Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Jackal2 #18123 üzenetére

    Másfélezer hozzászólás elolvasása után végre tudom, mi az az Ogre, amit már említettél egy párszor.:D

    Szóval: Üdv urak (és hölgyek)!

    Sokat hallottam mostanság a Drónokról, meg is néztem "pár" videót róluk, egy barátom szintén érdeklődik ezek a kütyük iránt, így gondoltuk, hogy kéne venni valamit...

    Itt olvasgatva meg is világosodtam: kell egy racer, amivel szórakozni lehet, meg nekem később egy kamera platform (DJI Phantom 3 Advanced lesz az, szerintem)A Racer mindkettőnknek. Elsőre a nem túl drága verziók közül vennénk egyet, hoyg belenyaljunk a sóba, és megtudjuk, tetszik-e az íze a dolognak tovább is, s nem csak hirtelen fellángolás (plusz előbb monitort veszek, majd rá két-három hétre belefér egy Phantom is, ha zöld jelzést látok magamnál), így lesz értelme belemélyedni később. Ha meg nem lesz hosszútávú a dolog, akkor mégsem 300 € felett költöttünk.

    Ezen gondolatsor alapján nézegetem amiket itt bedobtatok, XK X250-251-252, JJRC X1 és a többi, de vagy túl vannak azoin a lélektani határon, amit elsőre kiadnék egy kitudjamileszre, vagy pl a hatótávok tűnnek túl kicsinek, az akksik és így a repülési idő túl kevés, így össze is zavarodtam a mégis mit kérdésre...

    Első kritérium (ami gondolom valahol plusz): Hollandiában lakom/lakunk. Pozitív a vám és a többi miatt, negatív a szinte rendszeres kissebb nagyobb szél, illetve a rengeteg csatorna miatt nem férünk hozzá minden szántóföldhöz pl, szóval nem lenne jó, ha mondjuk kimegy a kütyü a rádiós hatótávból, és lepottyan, vagy egyébb negatív gondolat, ahelyett, hogy visszatérne (GPS alapú RTH) vagy kényelmesen leszálna.
    Második: Azért egy 10-15 percet stabilan tudjunk röpködni, illetve legyen tartalék az akksiban vész esetére.
    Negyedik: Inább 100-150€ között lenne jobb találni valamit, első beetető darabnak. Lehetőleg RTF szettet, Esetleg FPV képesség sem árt, hogy kipróbáljuk, illetve szokjuk, amíg komolyra váltunk.

    Biztos vagyok, hogy a megcélzott első gép árkategóriáan kicsit sokat szeretnék, szóval jöhet a korrigálás és tanácsok minden mennyiségben.

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák