- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #46 üzenetére
Igen, érdemesebb. CIB ECO-m van, ott még díjmentes is az ilyesmi. FHB-nál van Mamám, aztán Neki az villanyszámlánál még a csoportosért 3xx Ft vonnak
-
kalifa777
tag
Én is váltok ezért a csoportos beszedésre.
-
válasz
l.skywalker #46 üzenetére
Kinek mi felel meg jobban.
-
l.skywalker
titán
válasz
Gubek-Einste #45 üzenetére
Szintén. De akkor ezek szerint érdemesebb csoportosra átállni GoodSpeed?
-
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #43 üzenetére
De egyébként meg ha csoportos beszedés útján rendezed, tehát a bank fizeti be a számládról, akkor a csekk nem is lényeges, hiszen a díjnetnél csak azt látod, amit kapnál a postaládába, és nem a bizonylatot hogy befizetted, elvégre azt a rendszer nem látja, hogy a bankon keresztül végül sikerült e rendezni.
Szóval csak annál van jelentősége, aki a díjneten keresztül fizeti be.
-
Én sem fogom igénybe venni a ehetőséget, minden számlát szépen fizetés előtt letöltök és gépen lementek így addig tárom ameddig csak akarom ingyen.
-
törölt tag
válasz
kalifa777 #41 üzenetére
Mert mindenhol ez megy sajnos. Mondjuk nálam nem értek célba, mert egyrészt a bankom 5 évig megőrzi, másrészt a banki számlakivonatot mindig kinyomtatom (NAV-nak kell adózás miatt), harmadrészt ONeDrive-ra is elmentem a számlákat, negyedrészt megnézném én azt, amikor jelentkezik egy cég, hogy 2 éve elmaradt fizetési hiány van, és neki most tűnt fel
Természetesen a díjnetnek nem fizetek, a számláimat sem náluk szoktam rendezni, hanem a bankom csoportos beszedési megbízás alapján teljesíti.
Nyomtam egy nem érdekel gombot
-
kalifa777
tag
Miért próbálják meg lehúzni az embert? Nem fogok fizetni, inkább kimásolom a csekkeket és felteszem egy ingyenes felhőbe!!
-
4Grider
nagyúr
-
-
Panthera
őstag
Üdv!
Valaki használja a következő fizetési módokat?
"Fizethet a Díjnet rendszeren keresztül bankkártyával, vagy az OTP, CIB, Erste és az FHB bank internetbankján keresztül is, amennyiben rendelkezik ilyen szolgáltatással."
Melyiket érdemes használni? Utóbbi gondolom biztonságosabb, a bankom benne is van a listában, de ennek van költsége, vagy ugyanott vagyok mint az átutalással?
-
válasz
Gubek-Einste #31 üzenetére
Ez vicces:
9:16-kor jött a visszaigazolás a sikeres iCsekk-es fizetésről
9:54-kor pedig az értesítés, hogy a Díjnet-re megérkezett a UPC-s számla
Vagyis 38 perccel a kifizetése után kaptam értesítést a számla megérkeztéről -
Ma megérkezett az első Díjnet-s számlám, a UPC küldte. Mivel a mobilra feltettem az iCsekk app-ot így abba került bele a fizetés alapból. Neten megnéztem/letöltöttem a számlát és a hívás részletezőt majd ki is fizettem.
Szépen jóvá is lett írva a Díjnet-es regisztráció miatti 1,5k-s kedvezmény. -
törölt tag
Nálam ez arra van, hogy kapok utána kedvezményt - például egyszer 1500 Ft-os kedvezmény -, le tudom tölteni a számlát a díjnetről is, látom a többi szolgáltatóval együtt a számlákat, de csoportos beszedési megbízás van a bankomnál megadva, szóval automatikusan terhelik a számlámat. Évek óta mindig így csinálom, nincs az, hogy elfelejtem, vagy ha véletlen téves a számla átnézem, kérek és kapok korrekciót.
-
Én még nem kaptam egyetlen számlát sem, igaz még csak néhány hete regisztráltam és azóta még nem zárult le egy hónap sem, közben megjött a Díjbeszedő csekk de az gondolom már elkészült/kiküldték amikor regisztráltam.
-
törölt tag
7 nap kellett, hogy megérkezzen díjnetre a UPC számlám. Nem a UPC hibája természetesen, Invitelnél is napokba telt.
-
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #20 üzenetére
Nekem is Visa-m van, mondjuk egyrészt nem szoktam ilyen játékokban részt venni, lottózni nem szoktam, másrészt nem is kínlódnék vele, hiszen eleve nem kapok hagyományos csekket, automatikusan vonják a UPC-t a villanyt, a két Telekom számlát, de még a távhőt is
-
-
napocska2
senior tag
válasz
Gubek-Einste #20 üzenetére
Hurrá! Akkor már csak várni kell a sorsolást. ☺
-
-
napocska2
senior tag
válasz
Gubek-Einste #18 üzenetére
Katt ide
Remélem, hogy működik.Szerk: Bal oldalon találod a Nyerj csekkbefizetéssel pont alatt. Kiválasztod a kódfeltöltést, és a Befizetés iCsekk alkalmazással alá már írhatod is az azonosítót.
-
-
napocska2
senior tag
válasz
Gubek-Einste #16 üzenetére
Nem a kártyás játékról beszélek, hanem arról, hogy iCsekken keresztül fizeted be a QR kódos sárga csekket. Ezek szerint akkor így még nem fizettél?
Ha mégis, akkor annak az azonosítóival lehet nevezni. -
-
napocska2
senior tag
válasz
Gubek-Einste #14 üzenetére
Ha van fészbukod, akkor gyorsan töltsd fel a szükséges adatokat a Posta oldalán a Nyerj csekkel alá ma-holnap és még nyerhetsz is vele!
Engem pont ma értesítettek, hogy enyém a heti tablet. -
-
napocska2
senior tag
válasz
Gubek-Einste #12 üzenetére
Az iCsekk a szívemhez nőtt alkalmazássá vált az elmúlt hónapok alatt. Kimondottan szórakoztat, hogy egy fénykép, egy kód és már be is fizettem a sárga csekket.
Az meg külön jó, hogy összekapcsolódott a Díjnettel, így könnyű nyomon követni a befizetetlen számlákat.
-
Én is regisztráltam, sőt két meglévő csekket már a mobil app-pal be is fizettem.
Sajnos az Elmű nincsen a regisztrált szolgáltatók között így őket továbbra is csekken kell fizetni, pedig jó lenne ha őket is lehet Díjnet-en. -
törölt tag
Gondoltam a Visa-t beállítom, a BB-s Maestro helyére, de csak akkor rakja be, ha kártyával fizetek is. Na most az a helyzet, hogy mielőtt bankot váltottam, kifizettem róla az aktuális számlákat, az új bankomnál pedig megcsináltam egyrészt a csoportos beszedési megbízásokat, másrészt van külön díjnet menüpont ott megadtam az aktiváló kódot
A csekkolót is beállítottam
-
napocska2
senior tag
Köszi az infót!
Ugyan Visa kártyám van beregisztrálva, de a következő fizetésnél majd megkísértem a szerencsémet a Mastercarddal kártyámmal, így legalább mindkettő benne lesz a rendszerben.
Most már csak azon kell izgulnom, hogy legyen az az akció lejáratáig befizetendő számlám...Egyébként igazad volt korábban, tényleg átraktak a hó végén fizetős számlázási időszakba. Mondjuk jobban szerettem a hónap közepit, de ez nem kívánságműsor ugyebár.
-
törölt tag
Fizess a Díjneten MasterCard®
vagy Maestro® kártyáddal és nyerj!Ehh... Budapest Banknál volt mind a kettő, most FHB-nél Visa Electron kártyám lett (Steam miatt, amúgy Maestro lett volna )
-
napocska2
senior tag
Aktuális havi Telekomos áram számla érkezett már valakinek? Lassan fizetni kellene és még nyoma sincs. A mobilos rendben van, csak ez hiányzik.
-
törölt tag
"Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy a Távszámlától átvett 2016-os számlák feldolgozása a Díjnet rendszerében megtörtént. A régebbi, 2015. évi számlákat a Távszámla folyamatosan adja át a Díjnetnek, és azokat az átadással egyidejűleg folyamatosan fogjuk a Díjnet rendszerében megjeleníteni.
A kapott adatok alapján a számlák státuszáról nem áll rendelkezésünkre pontos információ, ezért a 2016. évi számlákat a „Fizetendő számlák” menüpontban „Rendezetlen”-ként jelöltük meg, hogy befizetésükre lehetősége legyen. A 2015. évi számlákat csak a „Számlakeresés” menüpontban tudja majd megtekinteni, befizetésükre a Díjnet rendszerében nem lesz lehetőség.
Kérjük ellenőrizze, hogy a „Fizetendő számlák” menüpontban megjelenő számla/ák befizetéséről már gondoskodott-e.
- Ha még nem fizette be valamely számláját, úgy ezen számlák esetén a „Fizetés” füleslapon egyedileg kezdeményezheti a befizetést, vagy az igénybe venni kívánt fizetőeszközre (InternetBank vagy Mobilfizetés) történő átirányítást. Annak érdekében, hogy könnyebben elkerülhető legyen a dupla befizetés, a 2016. évi számlák nem kerültek automatikusan átirányításra a regisztrált fizetőeszközre.
- Ha a számla korábban már befizetésre került, úgy azt a „Fizetés” füleslapon van lehetősége rendezettnek jelölni.
Amennyiben Ön korábban úgy rendelkezett, hogy beérkező számlái automatikusan továbbításra kerüljenek egy regisztrált fizetőeszközre (InternetBank vagy Mobilfizetés), a továbbiakban beérkező számlákra vonatkozó automatikus átirányítás beállításait a „Felhasználó adatai” menüpont „Beállítások” füleslapján ellenőrizheti.
Együttműködését és megértését köszönjük!
Díjnet Ügyfélszolgálat
www.dijnet.hu
" -
törölt tag
A Díjnet.hu egy elektronikus számlavezető és kiegyenlítő rendszer, mely egyben az egykori távszámla ügyfeleinek is szolgáltat immáron.
Jelenlegi partnerei:
Invitel
Magyar Telekom
UPC
Tigáz
FŐGÁZ
Főtáv Zrt.
E-on
Allianz | Allianz Hungária Biztosító
DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt.
Dunántúli Regionális Vízmű Zrt
Északmagyarországi Regionális Vízmûvek Rt.
Érd és Térsége Víziközmű Kft.
Nyírségvíz Zrt.
Szegedi Vízmű
VERTIKÁL Nonprofit Zrt.
Dél-Dunántúli Hulladékkezelő Nonprofit Kft.
Kaposvári Önkormányzati Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt.
KAVÍZ Kft.
MVM Partner Zrt.
NYÍRTÁVHŐ Nyíregyházi Távhőszolgáltató Kft.
PANNON-VÍZ Zrt.
Tettye Forrásház Zrt.
UNION BiztosítóA fentebb linkelt cégek ügyfelei egységes felületen fizethetik be a számláikat elektronikus úton, de használhatják csak számlanyilvántartó szolgáltatásként is, azaz továbbra is rendezhetik csekkes formában az egyenlegüket. Mindazonáltal javasolt a számlákat elektronikusan kérni, mert a díjnet ügyfeleinek a számlakibocsátók rendszerint kedvezményt biztosítanak minden hónapban, amennyiben nem kérik a papíralapú számlázást, és nem utolsó sorban, minél kevesebb papír fogy annál "zöldebbek" vagyunk azaz környezetünket is kíméljük. A papíralapú számlák, miután aktualitásokat vesztik rendszerint a kukában kötnek ki.
[ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest