-
IT café
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Érdekelne talált már valaki megoldást a windows 8 -on való használathoz?
Vicces, korábban kezelte a gép de most ki kellet cseréltetni a sim kártyát és azóta nem tudom használni.
(sajnos ezt az ügyintéző hölgy is mondta akkor nem hittem neki)
Sajnos nem működik,ezért érdekelne milyen beállítással tudnám életre kelteni?Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
Pin kód is rendben mert XP-n használható.
Most nincs előttem de szerintem nem mutat térerőt,ha volt már esetleg olyan hibád amikor feldobja egy ablakban "nem sikerült csatlakozni" egy csilingelő hang kíséretében. (úgy rémlik olyankor a háttérben üresen kong a kis kék felülete)
APN-t nem tudom hol lehetne de a kezelő szoftver felületén nem találtam ilyen lehetőséget.
Ezt esetleg valahol máshol kellene a win.8-on?Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
Valaki leírná hogyan lehet a digi mobilnetes kártyát android 5.1 alatt életre kelteni?
Feltételezem van itt olyan aki 2 kártyás mobilban használ ilyent.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
Köszönöm figyelmeztetésed.
Sajnos azt elfelejtettem hozzá írni olvastam és ki is próbáltam ,feltételezem az még korábbi android verzióval működtek.
Sajnos nekem az 5.1-en nem akar adatot továbbítani,legalábbis a leírásban lévők beállítása után sem működik..Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
válasz #23310336 #557 üzenetére
Dettó.
Annyi engem is hívtak még tegnap reggel és arról volt szó délután ellenőrizzem a sebesség megjavult-emajd hívnak délután.
Nem javult semmit de valami miatt most a hívás sem jön.
Érdekelne neked esetleg régebbi, jelenleg már nem elérhető net csomagod van?Milyen sebességről beszélünk neked mennyivel megy?
[ Szerkesztve ]
Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
Nekem már 4x jött a javítási értesítő de a hiba még továbbra is tart.
heti 2-3 alkalommal megyek lejelenteni a hibát most kaptam egy telefont ahol elmondott az ügyintéző egy hiba jegyzék számot amivel vihetem a cserére az eszközt és a kártyát is.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
válasz #23310336 #563 üzenetére
Akkor tuti közös volt a hiba ugyanis nekem is ez az infóm ,mondja a Mami tegnap neki ment az sms fél egykor és tegnap délután már rendben működött!
Ennyi csak a különbség nekem ma ajánlották a cserét de ugyan úgy tegnap javult meg.
[ Szerkesztve ]
-
Sas madár
őstag
válasz #23310336 #566 üzenetére
Bementem ma lejelentettem ,hogy egy napos volt a karrier,
De ha nem hívnak holnap délelőtt akkor lehet bemegyek a csere miatt mert ma pont volt neki egy másik ipusú stick amit még nem használtam a zte mf 667.
Legalább akkor ez hátha újabb típus és esetleg a térerő még jobb lenne vele ha olyan helyen vagyok ahol az gyengélkedik.
Használ valaki ilyent itt jelenleg,esetleg van olyan hibája ami miatt nem érdemes váltani rá?(mf190-ről)Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
válasz #23310336 #568 üzenetére
Keressük még a mi hibánkkal azonos gonddal küzdőket!(pár hozzászólással előrébb leírt)
Elképzelhető így sikerül eloszlatni az operátorokban azt a kételyt,hogy User hiba.
Habár ezt eddig nem éreztették élő kapcsolatban,de a hiba jegyzékben leírt kezelői nyilatkozatok erősen kilengenek ilyen irányba is.
-
Sas madár
őstag
válasz #71835392 #571 üzenetére
Nem tudom milyen tarifákat néztél de nekem régi már nem elérhető tarifa csomagom van és nem találtam a másiknál ami árban közel lenne.
Ezért a ragaszkodás.
Kifejezetten csak az ár a szempont a váltásnál ha ennyiért lenne máshol váltanék.Közben most látom amit linkeltél..ebben van egy Plusz 5 GB csomag ez ugyan így stick-el együtt hűség nélkül is rendelhető? még olvasom közben...
[ Szerkesztve ]
-
Sas madár
őstag
Váltsunk telenorra...nem is tudom az ilyen hogyan nevezheti magát szolgáltatónak?
Hozzá teszem nem egyedi a többi is nevetségesen alacsony értéket ír a szerződésben de az eladásnál érdekesen nem ezt emelik ki."A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség 2G, 3G, HSPA, HSPA+, HSPA+DC, 4G/LTE technológia esetén: 0 Mbit/s."
Régen legalább ha reklamáltál náluk volt esélyed díj jóváírásra.
[ Szerkesztve ]
-
Sas madár
őstag
Köszi a linket de a voda látom nem aktuális Dunaföldváron a telenornál pedig keresni kell tovább mert igazából 5GB os csomag kellene vagy e körüli és árban a 3ezerhez közel.
De még nem találtam meg...mert olyan jól szétbontották a hipernetet én pedig nem lelem ami nekem kellene.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
Akkor te most meg is írtad hol bukik el ez a csomag.
Néztem ezt de nem értettem mi a hiba,én nem akarok még egy feltöltő kártyát is töltögetni,hogy legyen netem .
Nekem ez arra kell a Nagy Mamának legyen internet az asztali gépén mert ott nincs más elérés.
Mert akkor a havi 3500ft-hoz még kell töltögetnem is egy soha el nem használt egyenleget,hogy legyen egy felesleges telefon számom.
Ehhez ilyenkor adnak valamilyen stik-et ,hogy tudjam használni is?Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
válasz Gyöngyöske #589 üzenetére
Gondolom neked sincs beltérben megfelelő elérésed azért keresed.
Nincs róla infóm még nem jártam utána,de érdekelne az infó.
Esetleg ha máshol kapsz segítséget légy kedves itt is osszad meg.
Gondolkodtam már én is ezen a megoldáson lakáson belül utp-vel sokkal jobb elhelyezési lehetősége maradna a gépnek.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Tudható a saját márkás készülékeik(C1, R1 ) bővebb technikai adatai (mivel honlapjukon csak nagyon alap adatok szerepelnek), esetleg mi az eredeti alap modellek neve?Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
válasz MasterMark #11511 üzenetére
Köszönöm!
-
Sas madár
őstag
Van esetleg olyan fórum, ahol van készülék típus gyűjtemény milyen dual mobilba lenne érdemes beruházni.
Saját márkás közép áras mobiljukat néztem az r1 -et de annak pont az aku alul van méretezve míg a c1 annyira nem jön be külsőre.
Vagy mi az a technikai feltétel amit tudnia kell a telefonnak a hívás és az internet eléréshez.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
válasz #72445440 #11673 üzenetére
Köszönöm, így leegyszerűsítve érthetőbbé vált. nem keverem magam felesleges agymenésbe.
csicso82 Én valami alsó kategóriás telefont keresek, Mamink már nyugdíjas és neki kel valami amivel a kirándulásokon tud fotókat is készíteni, ehhez most gyorsan beköszön a Digi kártya is ezért valami olcsó 20-30 körülit keresek, ezért is merült fel a saját márkás mobiljuk, nem tudom mennyire jól használhatók?
Azt megtaláltam ha az r1 eredeti alap telefonját venném akkor közelebb lenne a 20 ezerhez az ár viszont abban akkor a 3Gb-32Gb memória páros helyett 2Gb-16Gb lenne. Csak az Aku abban a legkisebb.2850-es egy 5,75" kijelzőhöz.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
Mindenki válaszát olvasom, és köszönöm az irány mutatásokat.
Igen most az R1 ami vásárolható ezért is gondoltam arra.
Mit gondoltok arról a telefonról meg szabad vásárolni, vagy azzal már a most ajánlott Xiaomi Redmi 6A 16GB jobb lenne...nem akarom elvinni a topik témát.
De a pár olvasható fő adat alapján akár az R1 ugyan azon az áron rendes verseny társnak látszik.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Vásárolt mostanában valaki olcsóbb mobilt amin tesztelve működnek a VoLTE és VoWiFi is?
Kétkártyás verziót keresek, de a Diginél jelenleg a saját márkásaik C1 és az R1 nem elérhető, továbbá egyikről sem olvastam valaki megvette volna és tesztelte ezeket a funkciókat.
Ilyen árkategóriában mit ajánlanátok ha most kellene készüléket beszereznem.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
Kis magyarázatot, segítséget kérnék nem igazán értem a WoLTE funkció miben létét (azt igen gyorsabb tisztább ami a Digi oldalán olvasható)
Megnéztem itt a WoLTE táblázatot amit szerkesztetek de nem értem mitől van az , hogy szolgáltatónként vannak az x és a pipa? Azt hittem ha képes a készülék akkor minden szolgáltató irányában működik, de látom nem így van.
Ennek miben léte érdekel... ha ezt hétköznapiban le lehet írni.
Kérdések:
A hiba csak ( ott leírt ) 4 jegyű szolgáltatói telefon számok hívásánál jelentkezik,nem a jobb hálózatot használva épül fel a hívás?
Az X -elt szolgáltató irányából, vagy irányába nem működik , ilyenkor teljesen elérhetetlen lesz valamelyik irányból? Fel sem épül a hívás?Új telefont vásárolok és előtte szeretném megérteni mire kell oda figyelnem , hogy minél jobb eséllyel működjenek az új hálózatok rajta.
Mire kell figyelnem ?
(Külföldi rendelésen gondolkodom ehhez kellene tudnom melyik technikai adatok a fontosak, mint korábban pl. a "B20")Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
válasz 4Grider #14068 üzenetére
A szolgáltató VoLTE profilok utólagosan egy frissítéssel esetleg később pótolhatók lesznek?
Vagy ez nem változik a telefonok élet tartama alatt?
Akkor ez miatt fogadni tudom a hívást, csak a minőség kerül vissza olyanra mint amit eddig is használunk már egy hagyományos pl.: gumi gombos telefonnál...jól értem.?
Ezek szerint továbbra is az LTE képes készülék és " B20 " fontos, hogy tudja az új telefon és majd kiderül használatkor mely szolgáltatók felé alkalmazza a készülék, vagy ront egy kicsit a hívás hang minőségén.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
Írjátok és a tapasztalat szerint is ma már nem megy a mobilnet.
Az érdekelne ki milyen mobilnetet talált húség nélküli, áthidalásra??
Sajna nekünk lehet több hónapot is át kell vészelni Digi mobilnet nélkül mivel egyenlőre a városra sem adnak ki sim kártyát sem mert nincs teljes lefedettségünk. Neve ellenére fix helyen használtuk a mobilnetes sticket .
Most kellene valami alternatíva.[ Szerkesztve ]
-
Sas madár
őstag
Nézem a szerkeszthető listát és a redmi note 7 pont csak a Digi WoLTE-WoWIFI nem működik.
Van itt saját tapasztalat ezzel a típussal?
Ez azt jelenti a Digi net sem megy rajta vagy ... ?Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
Így mindjárt bizakodóbb vagyok vele, vennem kellene készüléket és próbálok ideálisan választani ár- érték- tudás nehéz kombinációját össze hozni.
-
Sas madár
őstag
Követném a fórumot békésen, ...
Azt gondolom a DIGI elég korrekt módon invitál TESZTELNI .
Nem titkosak a feltételek, nem ott szembesülsz vele az ÜF.Szolgálaton.Mi a felhasználói oldalon állunk és az általa biztosított keretek között tudunk ÉLNI a lehetőséggel.
Ne akarjunk a másik oldalra kerülni és magunk szabályozni a feltételeket!
Azok meg vannak adva, meghúzták a határokat ..szerintem fogadjuk el békésen.Amennyiben lesz lehetősége biztosan fog változtatni ...
Lásd a korábbi jó példákat nagyon rövid ideig volt adat "határ " mert az 50 GB-ot nem nevezném korlátozott csomagnak egy mobilban.
Most pedig a felmerült sms problémát is nagyon rövid időn belül állítólag az ügyfelek számára kedvező módon rendezni.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
Vowifi hez mit kell beállítani vagy bekapcsolni a C1 -en mert az valamiért automatikusan nem működik ?
Elindítom a wifit mégis a volte hálózaton marad, pedig mintha azt olvastam volna hogy ilyenkor a vowifi hálózatot részesíti előnyben.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
-
Sas madár
őstag
válasz szkorhetz #16867 üzenetére
Nem találkoztam kifejezetten ilyen opcióval , de aki rászánja magát meg is teheti.
" Egy jól kidolgozott és erősen tényekkel alátámasztott........ levél "Azt gondolom nekik elég komoly előre meghatározott észerűen kidolgozott ütemtervük van éves viszonylatra is.
-
Sas madár
őstag
válasz Fredo78 #17146 üzenetére
Igen nálam is megtörtént.Teljesen hasonló az összeg picit több a tiédnél.
(#17148) pjen Sajna napokban ellenőriztem rá de még nem történt meg az automatikus jóváírás.
Viszont most muszáj már bemennem személyesen mert az egy összegben megvásárolt telefonról most kaptam egy számlát, csekkel, határidővel mikorra kell újra megvennem.
-
Sas madár
őstag
válasz Darthforce92 #17408 üzenetére
Készítsed el újra a belföldi apn profilt és válaszd ki és mentsd.
-
Sas madár
őstag
Digi R2 telefonra szoftver frissítést, vagy bármit ami kipróbált működő lehetőség a frissítésre tud itt bárki ?
Nagyon ráférne , nem is értem másfél éves a szoftvere és minden alkalommal csak azt írja ez a legfrissebb verzió, holott volna mit javítani, felhasználó barátabbá tenni.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest