Új hozzászólás Aktív témák

  • torma99

    aktív tag

    Csak a rend kedvéért, megismételve, mert nálam felmerült:

    Bármelyik DIGI-s csomagból, bármelyikbe át lehet menni. A NetActive50-et bármilyen készülékbe bele lehet tenni.

    A számhordozás viszont lehet kálvária.

    Mert pl. én már el sem indítottam, mivel az egyes adatmezők leegyeztetésénél kiderült, hogyha bonyolult a cím X utca Y szám /A. címen belül B. épület 3. emelet 8. ajtó az körülbelül a megoldhatatlan kategória, de úgy nem teljesen jó, ezért majd a DIGI-nél gyakorlatilag mindent le kell töröltetni a /A-ig.

    Ha jófej vagy és rámondod a felvételre, hogy tetszik tudni, itt bonyolult ám ez a cím, mire az ügyintéző megnézi, hogy hát látja, de náluk nem úgy van, már nem fogja engedni, hogy csak egyszerű legyen a címed (Y/A.), hiszen már rámondtad a felvételre. Persze a DIGI-nél meg majd azon lovagolnak majd, hogy bibibíí a lakcímkártyád meg nem is oda szól.

    13 éve egyszer már próbáltam egy hordozást Pannontól Telekomhoz, azt is inkább hagytam a végén, ilyen hülyeségek miatt. Hogy nem tudták azt megoldani, hogy van egy szerződésszámom, hozzá lenne bármi egyedi azonosító, bejön a hordozási kérelem az aktuális szolgáltatóhoz, amit te leokézol, hogy tényleg te akarod elhordozni és lefut ez. Vagy költözzek el a Fő utca 1.-be.

Új hozzászólás Aktív témák