Új hozzászólás Aktív témák

  • J0shu4M1ll3r

    senior tag

    válasz Ribi #96370 üzenetére

    Milyen weboldal? A tavaly májusi datamine eredménye volt és azóta be is hozták. De az az oldal, ami MegalodonS linkelt, egy képmegosztó, ahova fel lettek töltve a képek. Maga a tranzakció a játékon belül van, és amit ott fizetsz, azt meg is kapod. De ez csak náluk van, többi régióban lehetőség sincs vásárolni. Amikor kijött oda a D3 akkor pl. nekik free-to-play volt, és digitális kiadásokkal lehetett a RoS-t és a Crust megvenni, illetve az ingyenesben csak 1 slot volt. Teljesen más üzleti stratégia volt, ami ott történt a többi régióhoz képest. Ennek a része volt a mikrótranzakciós lehetőség.

    Mondjuk nem lenne egy elhalt ötlet behozni a többi régióba, lehet nem venne meg mindenki mindent, de attól még ott lenne a lehetőség, hogy ha valaki szeretnie kozmetikai itemeket venni, akkor hajrá. Főleg úgy, hogy játékon belül is van lehetőség elérni olyan fizetőeszközt, amit be lehet váltani ilyen itemekre.

    "There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

Új hozzászólás Aktív témák